Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Σφοδρή επίθεση του Βερολίνου κατά του Ν.Τραμπ δύο εβδομάδες πριν την ορκωμοσία του: «Δεν ξέρει τι θέλει»...


«Τελικά η υπόθεση παραμένει ότι δεν υπάρχει σαφής, συνεπής και εμπεριστατωμένη εικόνα του είδους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που θέλει να επιδιώξει στον κόσμο η νέα κυβέρνηση Τραμπ».
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν Γερμανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνομιλίες με μέλη της μεταβατικής ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στον ίδιο και στην ομάδα του!


Τους κατηγορούν με λίγα λόγια ότι «Δεν ξέρουν τι θέλουν, από πού έρχονται και που θέλουν να πάνε»!

Συγκεκριμένα δήλωσαν ότι "Δεν έχουν καταφέρει να καταλάβουν τι είδους εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας επιθυμεί να ακολουθήσει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος", δήλωσε σήμερα δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου γερμανικού Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ στη διάρκεια τακτικής κυβερνητικής συνέντευξης Τύπου.

Είναι η πρώτη επίθεση του Βερολίνου κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ, μόλις δύο εβδομάδες πριν ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ και διαδεχθεί τον Μ.Ομπάμα.

Το Βερολίνο ανησυχεί για τις καλές σχέσεις του Ν.Τραμπ με την Ρωσία και θεωρεί ότι αν ο Τραμπ επιδιώξει να βελτιώσει τις σχέσεις με το Κρεμλίνο, το γεγονός θα μπορούσε να κλωνίσει τη Γερμανία, η καγκελάριος της οποίας Άγγελα Μέρκελ έχει στηρίξει την επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση.

Από την άλλη πλευρά του ο Ν.Τραμπ θεωρεί ότι η πολιτική που ακολουθεί η Α.Μέρκελ οδηγεί την Ευρώπη σε ισλαμοποίηση και έχει ταχθεί με σαφήνεια εναντίον της, υποστηρίζοντας όλα τα νεοδεξιά κόμματα της Ευρώπης που επιθυμούν να να ανασχθεί οι εποικισμός των χωρών τους από μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!

1 σχόλιο: