Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Γ.ΜΠΟΥΛΟΥΤ: «ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» Μαθήματα ελληνικής Ιστορίας στον Α.Τσίπρα από τον σύμβουλο του Ρ.Τ.Ερντογάν! (βίντεο)




Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου








Ο σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ που είχε κατηγορήσει την Ελλάδα ότι θα έκανε «εισβολή» στην Τουρία κατά την διάρκεια του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα ότι «πούλησε την χώρα του στους Γερμανούς και έκανε τους Έλληνες πολίτες σκλάβους» και αναφέρθηκε στους 300 του Λεωνίδα ότι «θα ντρεπόντουσαν για την σημερινή κατάσταση της χώρας»
Δηλαδή είχαμε το πρωτοφανές να κάνει ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου μαθήματα ελληνικής Ιστορίας στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ο Μπουλούτ, βασικός σύμβουλος του Ερντογάν, είπε ότι «η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους ενω όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας» 
Συγκεκριμένα ο Γιγίτ Μπουλούτ υποστήριξε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σημερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνοντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».
Και συνέχισε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε η ΕΕ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περίμενουν; Περιμένουν το χρέος εκεί».



Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου