Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αναιρείται η απόφαση για την ύπαρξη των 600 δισεκατομμυρίων του Αρτέμη Σώρρα




Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευσταθία Σπυροπούλου, άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου επί της υπ' αριθμ. 67650/2013 αθωωτικής απόφασης του Η' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία δέχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Η αναίρεση ασκήθηκε ύστερα από αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο δικηγόρος Πέτρος Πανταζής.
Ετσι, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, κάνοντας δεκτή την αίτηση του δικηγόρου, η πρωτόδικη απόφαση εξαφανίζεται...


Τι έλεγε η απόφαση, βασισμένη σε ψευδείς ειδήσεις και μαρτυρίες που δόθηκαν ενώπιόν του:
Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “RedPantherLimited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
30/1/2017 - 273 - 3114

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου