Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ / The appeals in chronological order.






ICC Appeals



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ / The appeals in chronological order
1) Γεριτσίδου  A και Γεριτσίδου B (Yeritsidou & Geritsidou)
2) Σαλεμή  (Salemi -supported by 25 people) 
5)  Κουίκ ( Kouik) –  Αίτηση προς τον υπουργό δικαιοσύνης 
6) δεν έχω άδεια δημοσίευσης της
και συμπληρωματικά 
Επιστολή Δάλμαρη στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Καταγγελία, κατά της Ε.Ε. και της Γερμανίας και κατά παντός υπευθύνου για εγκλήματα κατά της Ελλάδος και της Ανθρωπότητος. 10/01/2014
Σχετικά/ Related : 
– petition to the Prosecutor of the ICC ( Ηλεκτρονικό αίτημα Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !)
 Επιστολή του Θεοδώρου Δάλμαρη προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ΘΕΜΑ: Καταγγελία, κατά της Ε.Ε. και της Γερμανίας και κατά παντός υπευθύνου για εγκλήματα κατά της Ελλάδος και της Ανθρωπότητος.
Διευκρίνιση : Οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονίας των Ελλήνων. Η υπόθεση είναι μια και μοναδική και οι διαδικασίες ενεργοποιούνται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα του ΔΠΔ αν έχει ενδείξεις τέλεσης των εγκλημάτων αυτών. 
 Άρθρο 15. (του Καταστατικόυ της Ρώμης
1. Ο Εισαγγελέας μπορεί να αρχίσει έρευνα αυτεπαγγέλτως επί τη βάσει πληροφοριών για εγκλήματα υπαγόμενα στη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου.
2. Ο Εισαγγελέας εξετάζει τη σοβαρότητα των πληροφοριών που έλαβε. Για το σκοπό αυτό. δύναται να αναζητήσει επί πλέον πληροφορίες από Κράτη, όργανα των Ηνωμένων Εθνών, διακυβερνητικές ή μη κυβερνητικές οργανώσεις, ή άλλες αξιόπιστες πηγές τις οποίες κρίνει κατάλληλες, και δύναται να λαμβάνει γραπτές ή προφορικές καταθέσεις στην έδρα του Δικαστηρίου.
3. Αν ο Εισαγγελέας συμπεράνει ότι υπάρχει επαρκής βάση για να αρχίσει έρευνα, υποβάλει αίτημα στο Τμήμα Προδικασίας για να επιτραπεί η έρευνα, μαζί με οποιαδήποτε στοιχεία που στηρίζουν το αίτημα. Τα θύματα μπορούν να κάνουν παραστάσεις στο Τμήμα Προδικασίας σύμφωνα με τους Κανόνες Διαδικασίας και Απόδειξης.
4. Αν το Τμήμα Προδικασίας, μετά από εξέταση του αιτήματος και του υλικού που το στηρίζει, θεωρήσει ότι υπάρχει επαρκής βάση για να αρχίσει έρευνα, και ότι η υπόθεση φαίνεται να υπάγεται στη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου, επιτρέπει την έναρξη της έρευνας, άνευ βλάβης των μετέπειτα αποφάσεων του Δικαστηρίου σχετικά με τη δικαιοδοσία και το παραδεκτό της υπόθεσης.



Αίτημα/ Petition/ Petición


Καλέστε τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εξετάσει όλες τις καταγγελίες και τα στοιχεία που έλαβε αναφορικά με εγκλήματα της αρμοδιότητας του που τελούνται στην Ελλάδα, να ξεκινήσει έρευνα και να στείλει σε δίκη τους ενόχους.  Κάντε κλικ στην πιο κάτω εικόνα και συμπληρώστε την φόρμα συλλογής υπογραφών. 
Petition to the prosecutor of the ICC. About the situation in Greece, he have already received 4 appeals.
Αίτημα:
Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, η διάπραξη παρομοίων εγκλημάτων πρέπει να αποτραπεί.
Petition:
As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented.
Petición: 
Como ciudadano del mundo, apoyo las batallas legales del pueblo griego y pido al Fiscal de la Corte Criminal Internacional (ICC) que abra procedimientos inmediatos para investigar los crímenes que están siendo perpetrados en Grecia y lleven a juicio a las personas responsables de ellos. Cualquier persona encontrada culpable de estos crímenes debe ser penalizada. Estos crímenes deben ser prevenidos.
Firma la petición
GoPetition
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα."
Άλμπερτ Αϊνστάιν
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Albert Einstein
Γι΄αυτό στηρίξτε όλους τους Έλληνες που μάχονται με κάθε τρόπο να σώσουν την χώρα. Στηρίξτε και τον αγώνα για δικαιοσύνη που ξεκινήσαμε πολλοί, τόσο στα εγχώρια όσο και στα διεθνή δικαστήρια. Απώτερος σκοπός η τιμωρία όσων ευθύνονται για την κατάντια της χώρας και η αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
26/01/2017 - 228- 3069

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου