Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ




Δεν υπάρχει καμία αγωνία για τους μη εκλεγμένους του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή για αυτούς που απέρριψε ακόμη και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ως περισσότερο τοξικούς από πυρηνικά απόβλητα.

Υπάρχει η μεγάλη αγκαλιά της νέας Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη,
του αρχηγού που φτιάχνει το μεγάλο φιλοευρωπαϊκό μέτωπο κατά του λαϊκισμού.
Η «Συμφωνία αλήθειας» είναι ένα κείμενο πίστης στον άκρατο νεοφιλελευθερισμό των Σκυλακάκηδων, που ασπάζονται κάθε λογής δήθεν φιλοευρωπαίοι. Πρώτοι απ’ όλους οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Του ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας.
Εκείνου του ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε και που ένωσε μέσα μας τον πράσινο ήλιο της Αλλαγής, της Ελπίδας και της Ευημερίας, όπως εκφράστηκε από την κορύφωση των τιμών του Χρηματιστηρίου επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.
Ο υιός του σήμερα και ορθά, βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ως δώρο της μίας οικογένειας στην άλλη οικογένεια.
Δεν ξεχνούμε το δώρο που είχε κάνει το Μεγάλο ΠΑΣΟΚ και ο Κώστας Σημίτης προσωπικά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν διόρισε τον υιό του (Κυριάκο) στην Εθνική Τράπεζα ως απόλυτο διαχειριστή των επενδυτικών της κεφαλαίων.

Ναι ένας «Νεοδημοκράτης» στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, μέσα στην καρδιά της διαχείρισης κεφαλαίων. Ναι, εκείνη τη χρυσή εποχή για την Ελλάδα, τη Σημιτική εποχή, ένας Μητσοτάκης δούλευε για την κυβέρνηση του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ και προσπαθούσε με τις «υγιείς» δυνάμεις του και με προίκα των «εξαιρετικών» σπουδών του να βοηθήσει την ανάπτυξη της χώρας.
 Δεν λέμε μόνο εμείς ότι εκείνη η εποχή του ΠΑΣΟΚ ήταν η πιο αμαρτωλή. Το έλεγε κυρίως ο Κώστας Καραμανλής που είχε χαρακτηρίσει τον Κώστα Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής. 
Και είχε λόγο δεν ξεχνούμε τα  τεράστια σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ  που διέλυσαν οικονομικά τη χώρα και την έκαναν εύκολη λεία στους δανειστές με την τεράστια συνδρομή και προσφορά του Γιώργου Παπανδρέου.



https://kentrodexios.wordpress.com

 ΔΙΑΔΩΣΤΕ:
Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
28/1/2017 - 248 - 3089

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου