Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Με μία ΥΠΟΓΡΑΦΗ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑΙ!Ο Τραμπ το έκανε...




Με ένα Προεδρικό Διάταγμα, με μία υπογραφή, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέστειλε χθες το ομοσπονδιακό πρόγραμμα υποδοχής προσφύγων. Το ομοσπονδιακό πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων, το οποίο δημιουργήθηκε με νόμο που είχε εγκρίνει το Κογκρέσο το 1980, επέτρεψε την υποδοχή στις ΗΠΑ περίπου 2,5 εκατομμυρίων ανθρώπων, σύμφωνα με το ινστιτούτο μελετών Pew.
Με το καλημέρα όμως ο Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύει πως δεν είναι συμβατικός και κινείται διαφορετικά από τους προκατόχους του. Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε διάταγμα για την «προστασία του έθνους έναντι της εισόδου ξένων τρομοκρατών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».
Στους πρόσφυγες από τη Συρία --εκατομμύρια Σύροι έχουν εγκαταλείψει την εμπόλεμη χώρα και εξ αυτών 18.000 έχουν μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ μετά το 2011-- απαγορεύεται η είσοδος οριστικά με μόνη εξαίρεση ορισμένους χριστιανούς. 
Αναλυτικότερα στη Συρία θα υπάρχει εξαίρεση μόνο για τους Χριστιανούς (που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Ορθόδοξοι)
«Θέτω σε εφαρμογή νέα μέτρα ελέγχου για να μείνουν εκτός των ΗΠΑ οι ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες. Δεν τους θέλουμε εδώ», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής στο Πεντάγωνο για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Αμυνας, Τζέιμς Μάτις. «Θέλουμε να υποδεχόμαστε στη χώρα μας μόνον όσους θα την υποστηρίξουν και αγαπούν βαθιά τον λαό μας».
Το διάταγμα προβλέπει την πλήρη αναστολή για τέσσερις μήνες του προγράμματος, καθώς και το πάγωμα για τουλάχιστον τρεις μήνες της εισδοχής στις ΗΠΑ οποιουδήποτε πολίτη επτά μουσουλμανικών χωρών: του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης.
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ:
Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
28/1/2017 - 249 - 3090

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου