Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.






ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

 Επί σειρά ετών προωθείται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις η κατασκευή - ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην καρδιά της Πόλεως των Αθηνών, σε ένα από τα ιστορικότερα σημεία και συγκεκριμένως στον Βοτανικό (Ιερά Οδός 114). Βασικό επιχείρημα είναι η εξυπηρέτηση στην επιτέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των ισλαμικού θρησκεύματος κατοικούντων στην Αθήνα στην βάση της ανεξιθρησκείας, και επιπλέον ότι έτσι θα ελέγχονται οι ισλαμιστές, ότι θα κλείσουν τα παράνομα τζαμιά (άτυπα τεμένη) ή ότι είμαστε η μοναδική Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει ακόμη τέμενος… *************************************************************************************** Είναι όμως έτσι τα πράγματα; • Κατ’ αρχήν ας δούμε τι είναι το ισλάμ. Το ισλάμ δεν είναι θρησκεία ή τουλάχιστον δεν είναι μόνον θρησκεία.
Είναι ένα πλήρες «πολιτικοκοινωνικό» σύστημα που καθορίζει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινής ζωής ενός πιστού. «Μουσλίμ» σημαίνει πιστός και «ισλάμ» σημαίνει υποταγή.
Αυτό σημαίνει πιστή - άκριτη εφαρμογή των όποιων διδαχών, προτροπών και εντολών των θρησκευτικών ηγετών.
Αναλόγως του αριθμητικού ποσοστού των ισλαμιστών σε ένα κράτος ή σε μία κοινωνική ομάδα και αναλόγως του βαθμού φανατισμού ή μισαλλοδοξίας τους, είναι και η αυστηρότητα εφαρμογής αυτών των εντολών, μέχρι και της ποινής του θανάτου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι πιστοί του ισλάμ είναι κακοί ή φανατικοί ή ότι δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στην εφαρμογή αυτών των εντολών, αλλά ότι πολλοί πιστοί μπορούν ευκόλως να καθοδηγηθούν αναλόγως των σκοπιμοτήτων.
Πλείστα τα παραδείγματα σε χώρες όπως η Γαλλία, η Σουηδία, η Αγγλία όπου οι απαιτήσεις τους οδηγούν σε δημιουργία «γκέτο», σε περιοχές ολόκληρες μη προσβάσιμες ούτε καν από την αστυνομία και σε εξεγέρσεις με αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές, λεηλασίες, εμπρησμούς, όταν θεωρήσουν ότι «θίγονται».

• Εκλείπει πλήρως η Αρχή της Αμοιβαιότητας.
Απαιτούν από όλους τους άλλους να τους παρέχουν και να σεβαστούν αυτά που οι ίδιοι τους στερούν.
Την ανεξιθρησκεία, την θρησκευτική Ελευθερία, τα δικαιώματα των προσωπικών επιλογών. Επισήμως δεν αναγνωρίζουν την Ισονομία των γυναικών, την αυτοδιάθεση των ομοφυλοφίλων, την ύπαρξη άλλων ιδεολογιών, πολιτευμάτων, πολιτικών - κοινωνικών συστημάτων, κρατικών συνταγμάτων κλπ.
Ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους έννοιες όπως η Δημοκρατία, ο χριστιανισμός, ο αθεϊσμός, ο αγνωστικισμός, ο μαρξισμός, ο κομμουνισμός, η αναρχία, η προσωπική επιλογή του δρόμου της αμφισβήτησης, της έρευνας, της γνώσεως αντί της πίστεως εκ των προτέρων είναι απλώς μη αποδεκτές εάν όχι εχθρικές.
Όλα αυτά εκδηλώνονται αναλόγως του πληθυσμιακού ποσοστού τους, της δυναμικής τους ή της υποχωρητικότητας των άλλων.

• Ο εκάστοτε χώρος προσευχής θεωρείται «χώρος ιερός» ο οποίος τους ανήκει.
Πολύ απλά αυτό σημαίνει ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ και οποιαδήποτε παραχώρηση για ανέγερση τζαμιού ή τεμένους συνιστά παραχώρηση Εθνικού Εδάφους με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον. Εντός αλλά και στον ευρύτερο χώρο του τεμένους ισχύει ένας και μοναδικός νόμος.
«Ο νόμος της σαρία».

 • Αναγνωρίζεται εμμέσως ισλαμική μειονότητα (ταχέως εξελισσόμενη σε πλειονότητα που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί είτε τουρκική είτε οτιδήποτε άλλο), όταν όλοι γνωρίζουμε ότι η είσοδος τους στην χώρα είναι παράνομη.
«Νομοθετικού τύπου» ρυθμίσεις που προάγουν οποιασδήποτε μορφής «νομιμοποίηση» είναι και αυτές παράνομες και αντισυνταγματικές διότι παράνομη παρελθούσα πράξη δεν νοείται να παράγει έννομο αποτέλεσμα στο παρόν ή στο μέλλον!

 • Η χωρητικότητα του συγκεκριμένου τεμένους προβλέπεται στα 350 περίπου άτομα. Δεδομένου ότι μόνον στην Αθήνα υπάρχουν πολλές χιλιάδες ισλαμιστών και σε όλη την Ελλάδα άγνωστος αλλά οπωσδήποτε πολύ μεγαλύτερος αριθμός (πιθανόν και εκατομμύρια) είναι απολύτως ευνόητο ότι θα «στρωθεί ο δρόμος» για να ανοίξουν ισλαμικά τεμένη σε όλη την Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι η λέξη «τέμενος» προέρχεται από το «τέμνω» (κόβω δηλαδή) και σημαίνει τον αποκομμένο χώρο, το αποκομμένο τμήμα εδάφους… και ο νοών νοείτω…

• Απορίας άξιον στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, στο άλλοτε κέντρο του Πολιτισμού, της Δημοκρατίας, της Φιλοσοφίας, των Επιστημών, των Τεχνών και των Γραμμάτων, της Ποίησης, της Ομορφιάς της Ευήθειας και του Κάλλους γιατί τίποτε από όλα αυτά δεν προάγεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, γιατί τέτοιος καημός για εξυπηρέτηση συμφερόντων άλλων εθνών και άλλων λαών κατά παράβαση του άρθρου 1 του Συντάγματος;;;

• Ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα ρητορικής μίσους από το «ιερό βιβλίο» και τις «ιερές «Χαντίθ» των ισλαμιστών τα οποία εμπίπτουν κάλλιστα στον αντιρατσιστικό νόμο αφού προκαλούν, υποκινούν και προτρέπουν με απειλές και οδηγίες σε εξόντωση όλων των απίστων. • «Φονεύετε τους (παραβάτες / απίστους) όπου τους βρίσκετε» (Κοράνι, Η Αγελάδα 2,191)

• «Πολεµάτε και φονεύετε τούς ειδωλολάτρες, όπου τους βρείτε» (Κοράνι, Η Μετάνοια 9,5) • «Όταν συναντάτε τους άπιστους (στην µάχη), κτυπάτε τον λαιµό τους µέχρι να τους νικήσετε εντελώς» (να τους υποτάξετε) και τότε δέστε τους γερά…. αν ήταν Θέληµα του Αλλάχ, ασφαλώς θα µπορούσε να τους τιµωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να µάχεστε) για να σας δοκιµάσει.» (Κοράνι Ο Προφήτης Μουχάµµεντ 47,4)

• «Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλµάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε τον.”» (Μπουχαρί:Τ4Β52Α260)

• «Θυµηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (µε το µήνυµα): “Είµαι µαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόµο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιµούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”» (Κοράνι, Τα Λάφυρα του Πολέµου 8:12)

• «Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη µάχη, ποτέ µη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς µια τέτοια µέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέµου, ή για υποχώρηση προς µια στρατιωτική µονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.» ( Κοράνι, Τα Λάφυρα του Πολέµου 8:15–16) • «Ω Προφήτη, παρότρυνε τους πιστούς να δώσουν µάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισµένοι ανάµεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» (Κοράνι, Τα Λάφυρα του Πολέµου 8:65)

• «Πολεµήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ηµέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευµένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόµη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους της Βίβλου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] µέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγµένοι.» (Κοράνι, Η Μετάνοια 9:29)

• «Μου άρεσε η τιµωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαµε ανάµεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-µας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» (Ισχάκ:576) ∆ράση ανεξαρτήτων Πολιτών κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης τεµένους ή τζαµιού στην Ελλάδα

https://www.facebook.com/groups/OxiTzami/

e-mail: oxistotzami@yahoo.com




Δράση ανεξαρτήτων Πολιτών κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης τεμένους ή τζαμιού στην Ελλάδα




ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ - ΤΕΜΕΝΟΥΣ.

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΔΩ: https://www.gopetition.com/petitions/δράση-ανεξαρτήτων-πολιτών-κατά-της-κατασκευής-ή-αδειοδότησης-τεμένους-ή-τζαμιού-στην-ελλάδα.html?sh=NmMzMjAzYjMyMGJkZGRmNjNkZjk2MWQxM2M4ZmU1Yjc%3D


 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
27/1/2017 - 235 - 3076




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου