Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Απ: Αρτέμης Σώρρας.. Παραμύθι με δράκους και αρχαίους Θεούς..Να γελάμε ή να κλαιμε;;




Το ότι αυτά τα περί ομολόγου 600 δις. είναι σαχλαμάρες το καταλαβαίνει κι ένα μικρό παιδάκι.Πάντα προβληματιζόμουν ποιό είναι είναι το σκεπτικό τους. Κατέληξα στο εξής: Με το πλαστό ομόλογο των 600 δις. θα αγοράσουν ελληνικά ομόλογα ίσης αξίας-μέσω ανταλλαγής (swap)ομολόγων.Όσο θα διαρκεί η ανταλλαγή(swap)τα ελληνικά ομόλογα αξίας 600 δις. & αφού πλέον το ελληνικό δημόσιο θα εμφανίζεται να μην έχει χρέη τα ελληνικά ομόλογα θα ανέβουν & θα δώσουν υπεραξίες.Έτσι θα μπορέσουν να πληρώσουν στο ελληνικό δημόσιο τα 600 δις. & να βγάλουν & υπεραξίες. Σου λένε και οι ξένοι χαρτιά μας έδωσαν.
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1468854/bbg-trapeziko-swap-omologon-33-dis-sto-shedio-gi.html. ( BBG: Τραπεζικό swap ομολόγων 33 δισ. στο σχέδιο για ελληνικό χρέος).
Με λίγα λόγια " ο κλέψας του κλέψαντος" τίτλος από την θρυλική ταινία του Μ.Μονιτσέλι.... Banging Head Against a Wall Dancing Smiley


Η ζωή είναι πολύ σπουδαία για να την πάρει κανείς
στα σοβαρά.

Ρε ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΕ στα δικα σας νερα ψαρευει ο Σωρρας Uglystupid Uglystupid
Τολματε ακομα και μιλατε Uglystupid Uglystupid Uglystupid








 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1
 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1 2on1

Αριστερά=Θράσος.

Μάλιστα κι οι Έλληνες εθνικοί πρωτοτυπούν στο κίνημά τους σ' όλη την Ευρώπη: έχουν έναν Εβραίο για ηγέτη, ενώ κατηγορούν τους Χριστιανούς επειδή ο Χρηστός ήταν Εβραίος (που τον εκτέλεσαν οι Εβραίοι με τους Ρωμαίους για δήμιους). Οι περισσότεροι είναι πρώην κομμουνιστές ή απολιτίκ αριστεροί, ενώ στας Ευρώπας προέρχονται από δεξιούς χώρους. Γενικά στην Ελλάδα όλα τα κινήματα τα 'χει η αριστερά αλλά δε θέλει και δε μπορεί να αναγνωρίσει το γεγονός αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου