Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

M.Ομπάμα και CIA προσπαθούν να «μαυρίσουν» την προεδρία Ν.Τραμπ - Βλέπουν Ρώσους παντού


06/01/2017,13:22


Λίγες ημέρες πριν την οριστική του αποκαθήλωση το σύστημα Ομπάμα-Κλίντο-Σόρος συνεχίζει ακόμα να επιχειρεί να αμφισβητήσει το πρόσφατο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών με μια ακόμα «έκθεση» της CIA σύμφωνα με την οποία έχουν ταυτοποιηθεί οι υποτιθέμενοι Ρώσοι αξιωματούχοι που έδωσαν το δήθεν υποκλαπέν υλικό από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών και από στελέχη του κόμματος στον ιστότοπο WikiLeaks.


Μάλιστα όλο αυτό όπως αναφέρει η «έκθεση» της CIA (η οποία σημειώνεται ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που αναλαμβάνει προεδρικά καθήκοντα ο Ν.Τραμπ είναι υπό τον έλεγχο των Δημοκρατικών) έγινε κατά παραγγελία του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin μέσω τρίτων.

Όλα αυτά φυσικά διαρρέονται αυθαίρετα χωρίς στοιχεία αλλά και αγνοώντας την πραγματικότητα η οποία λέει το εξής: Τα e-mail αναφέραν επιλήψιμες πράξεις του καθεστώτος Ομπάμα-Κλίντον και της εξουσίας των Δημοκρατικών. Ασχέτως πως ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όμως ήρθαν και αποκαλύφθηκαν.Η «ταμπακιέρα» ήταν οι πράξεις και όχι ο τρόπος αποκάλυψης και με βάση αυτές ο αμερικανικός λαός έκρινε ότι ήταν ώρα να εκλεγεί πρόεδρος κάποιος ο οποίος έχει δουλέψει όντως στην ζωή του και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και αυτός ήταν ο Ν.Τραμπ.

Έτσι λοιπόν πάλι έχουμε Αμερικανούς αξιωματούχους που δεν θέλησαν να κατονομαστούν που δήλωσαν ότι η CIA και άλλες υπηρεσίες Πληροφοριών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ρωσική κυβέρνηση κλιμάκωσε τις προσπάθειές της ξεκινώντας από το να προκαλέσει προβλήματα στη διαδικασία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών και φτάνοντας ως το να παράσχουν βοήθεια στην προεκλογική εκστρατεία του Donald Trump!

Η έκθεση των υπηρεσιών Πληροφοριών παρουσιάστηκε στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama χθες Πέμπτη, ενώ σήμερα πρόκειται να ενημερωθεί σχετικά ο εκλεγμένος πρόεδρος Donald Trump.

Ο Trump έχει απορρίψει τις εκτιμήσεις των υπηρεσιών Πληροφοριών ότι η Ρωσία εξαπέλυσε κυβερνοεπιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας με στόχο να υπονομεύσει την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Η Ρωσία έχει επίσης αρνηθεί τις κατηγορίες.
«Όταν φτάσαμε στον Οκτώβριο είχε καταστεί ξεκάθαρο ότι οι Ρώσοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν την εκστρατεία του Trump», δήλωσε ένας αξιωματούχος που έχει δει την πλήρη έκθεση και ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του καθώς η πλήρης έκθεση είναι απόρρητη.

Φυσικά όταν υπάρχει εκστρατεία για το «ανούσιο» πάντα όλα γίνονται ανώνυμα και προπαντώς απόρρητα.

Σε κάποιες περιπτώσεις, πρόσθεσε ο ίδιος, το υλικό ακολούθησε μια «πλάγια πορεία» από την GRU, τη ρωσική στρατιωτική υπηρεσία Πληροφοριών, ως τον ιστότοπο WikiLeaks, σε μια προφανή προσπάθεια να μην μπορεί να εντοπιστεί η πηγή του υλικού, μια κοινή πρακτική των υπηρεσιών Πληροφοριών, μεταξύ αυτών και των αμερικανικών αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πλάγια αυτή πορεία επέτρεψε στον ιδρυτή του WikiLeaks Julian Assange να μπορεί να ισχυρίζεται ότι η ρωσική κυβέρνηση ή οι κρατικές υπηρεσίες δεν είναι η πηγή του υλικού που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο (τι άλλο θα σκαρφιστεί η απερχόμενη κυβέρνηση Ομπάμα για να δημιουργήσει «βαριά» κληρονομία στον νέο πρόεδρο Ν.Τραμπ;)

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News την προηγούμενη εβδομάδα ο Assange δήλωσε ότι δεν έλαβε τα μέιλ που υπεκλάπησαν από τον βοηθό της Clinton, John Podesta και από την Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας «από κρατικό φορέα».

Λεπτομέρειες της έκθεσης ήρθαν στη δημοσιότητα αφού ο James Clapper, διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, δήλωσε ότι έχει πειστεί ακόμη περισσότερο ότι η Ρωσία εξαπέλυσε κυβερνοεπιθέσεις εναντίον των Δημοκρατικών.

Μόνο που ο Clapper και ο John Brennan της CIA μετά τις 20 του μηνός δεν θα υπάρχουν πλέον στις θέσεις τους.

Αλλά ο σκοπός του συστήματος Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος ήταν άλλος: Να απονομιμοποιηθεί η προεδρία Ν.Τραμπ.




Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!









1 σχόλιο: