Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Η ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ MADE IN GREECE !!!









ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ: Η ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ MADE IN GREECE !!! 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Δεν κουρεύουν τα δάνεια στους δανειολήπτες, αλλά τα κουρεύουν στις θυγατρικές τους εταιρείες διαχείρισης, για να γράφουν τα κέρδη της διαχείρισης εκτός τραπεζικών ισολογισμών και, έτσι, να μπορούν να τα παντελονιάζουν οι μέτοχοι !!!
ΕΣΚΑΣΕ! Η ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ MADE IN GREECE !!! - Εικόνα1
Αktua Hellas και FPS. Οι δυο πρώτες εταιρείες που πήραν άδεια απο την Τράπεζα της Ελλάδος για την διαχείριση των κόκκινων δανείων.Θέλετε να μάθετε τους μετόχους; Στην πρώτη είναι η Alpha Bank με 45 % και στη δεύτερη η Eurobank με 100%. Δηλαδή: τράπεζες στις οποίες χρωστάει ο κόσμος τα κόκκινα πλέον δάνεια, θα είναι αυτές που θα μεταφέρουν στις θυγατρικές τους αυτά τα επισφαλή δάνεια, απο τους ισολογισμούς τους, εννοείται πάμφθηνα, και μετά θα ζητάνε απο τους δανειολήπτες να τα πληρώσουν ψηλότερα απο το κόστος «μεταφοράς» και διαχείρισης ! Δεν θα εγγραφεί ζημία στους τραπεζικούς ισολογισμούς, εξ οσων γνωρίζω και υποθέτω, αλλά προφανώς, αξίες τιτλοποίησης επισφαλών αξιώσεων(μη εξυπηρετούμενα δάνεια).
Ωραία πράγματα.Να μην σου κάνουν κούρεμα οι τράπεζες αλλά να διαπραγματεύονται εκ των υστέρων γι αυτό, οι θυγατρικές τους…Ημαρτον… kinima-ypervasi
hellasforce.com
Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
9/3/2017 - 198 - 3329
Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου