Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό» - ΒΙΝΤΕΟ




Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 
Δήμαρχος Στυλίδας: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό» - ΒΙΝΤΕΟ

Όλα υπό την επίβλεψη και αιγίδα του ΟΗΕ


Η Ελλάδα εξακολουθεί να υποδέχεται μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι εποικίζουν την χώρα μας και προωθούνται σε όλα τα μήκη και πλάτη.
Οι Αρχές του τόπου τους καλωσορίζουν, χωρίς να ελέγχουν ποιος και από πού έρχεται, αγνοώντας τις δραματικές εκκλήσεις για ισλαμοποίηση της Ελλάδας, ενίσχυσης της πέμπτης φάλαγγας με αποφασισμένους για όλα μουσουλμάνους, αύξησης της φτώχειας με εισαγωγή επιπλέον φτωχών κοκ.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, να καλωσορίζει τους μουσουλμάνους μετανάστες, κατά την διάρκεια εργασιών διαμόρφωσης του πρώην στρατοπέδου Ανδρόπουλου στη Στυλίδα για την φιλοξενία 500 εξ αυτών.
Υπό την επίβλεψη της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. τοποθετούνται λυόμενα σπίτια.
Οι εργασίες, όπως μεταδίδεται θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως ο ίδιος αναφέρει, θέλει να φέρει φτηνά εργατικά χέρια στην περιοχή και να βοηθήσει τους ξεριζωμένους μετανάστες και πρόσφυγες.
Η χώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα μετακίνησης ανθρώπων εξαιτίας κυρίας της (υποτιθέμενης) κλιματικής αλλαγής, δήλωση που παραπέμπει φυσικά στην Ατζέντα 21, η οποία μετονομάστηκε σε Ατζέντα 2030.
Απώτερος σκοπός του Δήμου μάλιστα είναι η ένταξη των μεταναστών σε διαμερίσματα εντός πόλεων.
Όνειρό του, όπως είπε, είναι το «ανακάτεμα» Ελλήνων και μεταναστών σε έναν πολυπολιτισμικό λαό. Μάλιστα στα λυόμενα σπίτια θα κληθούν να μείνουν και Έλληνες, οι οποίοι έχουν χάσει τα σπίτια τους ή δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο και ενδεχόμενα τις θέσεις τους στην πόλη πάρουν μουσουλμάνοι.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας κάνει λόγο για γάμους μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών, γεγονός που, όπως αφήνει να εννοηθεί, θα συμβάλλει στην άνοδο της Ελλάδας σε παγκόσμια υπερδύναμη, καθώς την ίδια συνταγή ακολούθησαν και ακολουθούν οι ΗΠΑ, εκείνη του πολυπολιτισμικού λαού.
Παρακολουθήστε το βίντεο, ειδικά από το 5’50.
Έτσι, όπως πολλάκις, σας έχουμε αναφέρει από το el.gr Έλληνες και μετανάστες επιδιώκεται να μαντρωθούνσε κοινωνίες γκέτο με πολυπολιτισμικά ολοήμερα σχολεία γειτονιάς, ιατρεία γειτονιάς και όλοι μαζί θα τσιπάρονται δίνοντας τα βιομετρικά τους στοιχεία.
Όλα συμβαίνουν τώρα και όποιος θέλει να βρίσκεται σε διοικητική θέση οφείλει να τα πρεσβεύει και να τα εφαρμόζει!
Και υπάρχει σίγουρα κάποιος που συμφωνεί 100% με τον Δήμαρχο Στυλίδας!

Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
28/2/2017 - 151 - 3282

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου