Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Άγρια Επίθεση Με Κλωτσιές Και Μπουνιές Δέχτηκε Ο Π.Καμμένος. Τον Ξυλοκόπησαν!


Αργύριος Μαρινάκης
Σχόλιο:
 Οί φασίστες καί ανθέλληνες, πού έχουν ξεπουλήσει τήν Ελλάδα καί έχουν εξαθλιώσει τόν Ελληνικό λαό, θεωρούν τούς εαυτούς τους πατριώτες.
Η υποκριτική καταδίκη τής επίθεσης κατά τού Καμένου, από όλα τά κόμματα τής βουλής, δείχνει τήν γελοιότητα στήν οποία υπόκεινται όλα αυτά τά ανθΕλληνικά καί αντιπατριωτικά κόμματα , πού τό παίζουν "πατριώτες". Μέ τίς υπογραφές τους στά Μνημόνια , όλα μαζί, κεπούλησαν τήν Ελλάδα καί εξαθλίωσαν όλον τόν ΕΑΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ.
Παντού γύρω μου, ακούω τούς συμπατριώτες μοιυ Έλληνες, νά συζητούν μέ όρους πέραν τής καταθλίψεως.
Θά έλεγα αγανάκτησης καί τήσης αυτοκτωνίας.
Πολλοί Έλληνες , δέν άντεξαν τήν εξαθλίωση τους καί αυτοκτώνησαν, αφού έφτασαν στό σημείο, όχι μόνον νά κλείσουν τά καταστήματά τους, αλλά νά ΄χασουν τά πάντα, καί νά μήν μπορούν νά προσφέρουν ούτε τά βασικά στίς οικογενειές τους.
Ο μοναφικός δρόμος πού μάς μένει αδέρφια μου Έλληνες, είναι νά γκρεμίσουμε αυτό τό σάπιο κλεπτοκομματικοκρστικό σύστημα, πού μάς πίνει τό αίμα, μάς έχει εξαθλιώσει, έχει ξεπουλήσει τήν ΕΑΛΛΆΔΣ ΜΑΣ, καί δίνει σημασία καί στηρίζει μέ όλουε τούς τρόπους τούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ενώ τούς Έλληνες τούς δολοφονεί.
Είδατε ότι στήν βουλή , όλα τά κόμματα ψήφισαν υπέρ τών λαθρομεταναστών, καί όλα τά κόμματα τούς στηρίζουν.
Καμμιά ανοχή πλέον σέ αυτήν τήν εξαθλίωση τών ΕΛΛΗΝΩΝ.
Καμμία πλέον ανοχή στό ξεπούλημα τής Ελλάδος.
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΊ ΕΣΤΙΩΝ, ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης.


Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Οπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση και μετά προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι.
«Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ…ες», ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ertopen η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στον κ. Καμμένο με γροθιές, αλλά και με καδρόνια.
Oι άνδρες της προσωπικής του φρουράς προσπάθησαν να τον προστατέψουν αλλά δέχθηκαν και αυτοί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους.
Τότε εμφανίστηκε άλλο μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία και φυγαδεύτηκε τελικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Λίγο αργότερα, οι άνδρες της προσωπικής φρουράς επέστρεψαν στο σημείο για να πάρουν το συνοδευτικό αυτοκίνητο, μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, δέχθηκαν και πάλι επίθεση από διαδηλωτές που έσπασαν ένα τζάμι στο αυτοκίνητο.
Ο κ. Καμμένος μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από προτροπή των γιατρών. Υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία στο κεφάλι, η οποία ήταν «καθαρή», ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε», τόνισε σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος φέρεται είπε σε συνεργάτη του ότι θα καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εγκάθετοι προβοκάτορες πίσω από την επίθεση
Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για εγκάθετους προβοκάτορες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τέτοιους είδους ενέργειες.
«Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Την απερίφραση καταδίκη του για την επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Νέα Δημοκρατία: Εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας
Την επίθεση στον Πάνο Καμμένο καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για απαράδεκτο γεγονός.
«Δυστυχώς», σημειώνει, «εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι” αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους».
ΠΑΣΟΚ: «Ελπίζουμε να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του»
Την επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταδίκασε και το ΠΑΣΟΚ καλώντας τον, όμως, με αφορμή τις πρόσφατες του δηλώσεις περί λιντσαρίσματος, να αντιληφθεί και την ευθύνη των λόγων του.
«Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του», αναφέρει με νόημα η Χαριλάου Τρικούπη.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επεσήμαιναν την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου «απέναντι στη μαύρη συμμαχία».
«Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και «δημοσιογράφων», ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγκυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά.
Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
12/3/2017 - 208 - 3339

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου