Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Έμφαση στο πυρηνικό οπλοστάσιο δίνει η Μόσχα!


Δημοσιεύθηκε: 23 Μαρτίου 2017, 20:50


Σκεπτικισμό προκαλούν στο άκουσμα οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου, Βλ. Πούτιν αναφορικά με τους σχεδιασμούς της Μόσχας για τα νέα οπλικά συστήματα της χώρας κατά τους οποίους δίνεται έμφαση στις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα:
Οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις, συνιστούν προτεραιότητα στα νέα οπλικά συστήματα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε με αξιωματικούς του ρωσικού στρατού που προορίζονται να αναλάβουν ανώτατες θέσεις στην στρατιωτική διοίκηση της χώρας.
"Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αμυντική θωράκιση της χώρας, εξοπλίζοντας τον στρατό μας με οπλικά συστήματα και τεχνολογίες νέας γενιάς. Αυτό αφορά πρωτίστως τις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις", δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι "έως το τέλος του 2020 τα σύγχρονα οπλικά συστήματα θα υπερβαίνουν το 60% και σε ορισμένα είδη το 90%".
Επεσήμανε μάλιστα ότι το 2021, οι δυνατότητες των σύγχρονων οπλικών συστημάτων, με τα οποία θα εφοδιασθεί ο ρωσικός στρατό, θα τετραπλασιασθούν ως προς την υψηλή ακρίβεια των πληγμάτων που θα είναι σε θέση να καταφέρουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε παράλληλα ότι οι δυνατότητες των οπλικών αυτών συστημάτων αποδείχθηκαν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στη Συρία.
Πηγή: Σοφοκλέουςin
 • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
  Σάς άρεσε;
  Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
  Σχολιάστε!!!
  Διαδώστε!!!!
  23/3/2017 - 256 - 33787
  Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου