Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ….ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ









Δεν υπάρχει μεγαλή διαφορά μεταξύ των λαων που κοιμούνται ελαφριά ή έχουν πέσει σε λήθαργο… όλοι τους κοιμούνται στον αιώνα τον άπαντα.
Κάθε χούντα έχει και τα σύμβολα της. Όταν μας δείχνουν τα στρουμφακια των καναλιών μια οργανωμένη εγκληματική οργάνωση που εκλέγεται πάντα δημοκρατικά από τους αποχαυνωμένους πολίτες κάθε χώρας-θύμα, εμείς ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ την εικόνα χωρίς να προσέχουμε τα σύμβολα της. Είτε λέγονται Αμερικανάκια είτε ελληνόπουλα όλοι τους είναι θύματα και οδηγούνται στη σφαγή!
Τα στρουμφάκια λοιπόν με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έχουν ένα τρομερό όπλο! Αυτό της ενημέρωσης και της επανάληψης της!!! Μόνο 6 φορές επανάληψης της είδησης αρκούν για να σας κάνουν να πιστέψετε την αλήθεια τους!!! Ένα τρομερό όπλο που κοιμίζει και καθησυχάζει όσον αφορά τις οικονομικές συνέπειες για την χώρα μας και τον υπόλοιπο κόσμο.
Στην Αμερική ο Τρομπέτας θέλει να παράγει τα δικά του προϊόντα στην Αμερική, αλλά όποιος ξέρει λιγο από οικονομία αυτά τα μέτρα φέρνουν μόνο πληθωρισμό σε μια οικονομία γιατί δεν μπορείς να παράγεις φτηνά προϊόντα με ακριβά μεροκάματα…. Το αποτέλεσμα θα είναι υψηλος πληθωρισμός στο παράδειγμα του Τρομπέτα στην Αμερική που θα καταστρέψει την ήδη κατεστραμμένη οικονομία της χώρας του. Στην δική μας περίπτωση που δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα και όλα τα προϊόντα τα εισάγουμε από το εξωτερικό πληρώνοντας τα με μισθούς που έχουν μειωθεί με 30-50% πως να ανακάμψει μια ελληνική οικονομία;;;
Που δεν υπάρχουν εργοστάσια και θέσεις εργασίας, πως να περιμένετε οικονομική ανάκαμψη;; Έπεισαν όμως όλους εσάς ότι τα μνημόνια θα σας βοηθήσουν και ότι πρέπει να κάνετε υπομονη για καλύτερες ημέρες του νεου χρυσού αιώνα που έφερε ο Τσίπρας και το Ξύριζα.
Ο Τρομπέτας λοιπον είναι το δόλωμα των Αμερικανών, το μπομπον σοκολατακι της Νέας Τάξης επιταχύνοντας το μίσος, την παγκοσμιοποίηση, τον προστατευτισμό, την ισλαμοφοβία ακολουθώντας κατά γράμμα το πρόγραμμα του Χίτλερ. Όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία ξετύλιξε το σχέδιο της Θέσης-Αντίθεσης-Λύσης και κυνήγησε τους εβραίους (τώρα κυνηγάνε τους μουσουλμάνους), έριξε χρήμα στην υποδομή της χώρας, ώστε η γερμανική οικονομία να βελτιωθεί, δημιούργησε επίσης έναν εχθρό, τους Εβραίους ενώ πρώτα καθάρισε τους σοσιαλιστές και κομμουνιστές.
Ο Τρομπέτας κάνει ακριβώς το ίδιο. Επίθεση εναντίον των μουσουλμάνων απαγορεύοντας την είσοδο στις ΗΠΑ, εφόσον ο Ομπαμιας είχε γεμίσει πρώτα την Αμερική με μουσουλμάνους-σπουδαστές, μουσουλμάνους-εργαζόμενους και ποιος ξέρει τι άλλο. Τελείως συμπτωματικά η χωρα μας βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο των οικονομικών προβλήματων. Θα μπει στο ΔΝΤ ή δεν θα μπει στην υποστήριξη του οικονομικού πακέτου;;; Είναι το ίδιο deja vu (ντεζαβου-προμνησία) με τις διαπραγματεύσεις του Σύριζα με την τρόικα.
Όλοι τους γνωρίζουν ότι η οικονομία μας είναι του μαύρου πάτου και την θέλουν στον πάτο διότι παίζουν επάνω στην καταστροφή μας!!! Αυτό ήταν το σχέδιο τους εδώ και δεκαετίες και νομίζεις ότι θα το αλλάξουν για εσένα;;; Συζητούν λύσεις που δεν θα έρθουν ποτέ Έλληνα… οι λύσεις υπάρχουν αλλά τα τσιράκια τους στην ελληνική βουλή δεν τις θέλουν γιατί θα χάσουν το μερτικό τους στην μεγάλη πίτα που είσαι εσύ και η χώρα σου!!! Η Ευρώπη διαλύεται ξανά και κανείς δεν το βλέπει…ο Τρομπέτας ανέβηκε στην καρέκλα για την νέα συγκομιδή που οδηγούν τους λαούς στην Αμερική-Ευρωπη-Ασια. Όπως έχω αναφέρει και σε άλλα άρθρα μου σε λίγο θα βρέχει κόκκινες πυρηνικές κεφαλές από την πλευρά της Αρκούδας… εμείς καλά θα κάνουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τον νέο πόλεμο με τα χάνουμια….και αυτοί όπως και εμείς οδηγούνται στην μεγαλύτερη σφαγή της νεότερης ιστορίας του ανθρωπίνου γένους!!!


Δείτε τα σύμβολα εδώ επάνω και ψάξτε από μόνοι σας την έννοια που μας λανσάρουν τα ήδη νεκρά Αμερικανάκια… όλοι τους δουλεύουν μανιωδώς για τον μαυρο Βερζεβουλη που κυνηγάει ανθρώπινες ψυχές εδώ και αιώνες… δυστυχώς μόνο ένας λαός είναι ικανός να το αντιληφθεί (ο Έλλην) και παλι δυστυχώς είναι ποτισμένος με το δηλητήριο τους. Την ύλη το χρήμα και την εξουσια!!!
Δείτε στην εικόνα στα εγκαίνια του Mad Dog Mattis!!! Τα εγκαίνια έγιναν στην Αίθουσα των Ηρώων δείτε το συμβολισμό της αίθουσας με το περίφημο εκτελεστικό διάταγμα που υπεγράφη από τον Τρομπετα. Δείτε τις τρεις τεράστιες Πεντάλφες και τα δεκατρία αστέρια που ο αριθμός 13 συμβολίζει τον Πονηρό.
Όλα τυχαία;;;
Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
9/3/2017 - 199 - 3330
Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου