Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Καταγγελία Εσχάτης Προδοσίας και αίτηση σύλληψης βουλευτών λόγω της κύρωσης της από 12/12/2012 ΠΝΠ








Οι εδώ αναφερόμενες αντιδράσεις αφορούν τα ακόλουθα: 
  • Το ΦΕΚ 240/2012 ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μετα− ξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Στα− θερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτ− λο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομο− λόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.
  • Το Σχέδιο Νόμου Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, τροποποιήσεις του ν. 4093/2012κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων» και άλλες επείγουσες διατάξεις.” Ημ. Κατάθεσης 11/01/2013, Ημ. Ψήφισης 14/01/2013. Ο νόμος έλαβε αριθμό 4111 και στις 25.01.2013 δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ A 18/2013
  • Εισαγγελεία Αρείου Πάγου αρ. πρ. 3802 – Εγκύκλιος 04/2012 Άρση βουλευτικής ασυλίας σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 

Μηνύσεις, δημόσιες καταγγελίες, αιτήσεις για σύλληψη των  βουλευτών που ψήφισαν το σχέδιο νόμου 

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ

Καλούμε τα μέλη του Κινήματός μας και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, να υπογράψουν μαζικά την φόρμα με την μήνυση για Εσχάτη Προδοσία εναντίον στην Πατρίδα μας και να την καταθέσουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΦΕΚ 240/2012)
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ …………………
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ ́ΑΡΙΘΜ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.Αρείου Πάγου
Του/Της ……………………………………………………., κατοίκου ………………………………………. ———————————————-
page1image2320 page1image2480
Την Δευτέρα 14.01.2013 σχεδιάζεται η κύρωση της ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) με την οποία υποθηκεύεται το Ελληνικό Κράτος στους δανειστές .
Εφόσον κυρωθεί η ΠΝΠ, το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στη διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπληρωμή των δανείων και οι δανειστές θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που κατέχει το Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδας.
Η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) που τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης, και με αυτήν ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης- συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
Ενσωματώνεται δηλαδή στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Η κύρωση της παραπάνω ΠΝΠ, στις 14.01.2013, είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα και καταλύει το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας, καθόσον προσβάλλει ευθέως θεμελιώδεις αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 & 134α ́-περ. (στ) Π.Κ. Η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που είναι ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και, σύμφωνα με την υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ, κάθε αστυνομικό όργανο και οι ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ
Στην περίπτωση που τελικά ψηφισθεί ο παραπάνω νόμος με τον οποίο θα κυρούται η ΠΝΠ με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, θα πρέπει να εφαρμοσθεί η υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με την κύρωση της ΠΝΠ.
ΖΗΤΩ
Για την προστασία του Έθνους, των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και ως έχων έννομο συμφέρον με την ιδιότητά μου ως Έλληνας πολίτης,
ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ κατ ́άρθρ. 243 ΚΠΔ, προκειμένου ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”), γεγονός που θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της Εσχάτης Προδοσίας.page2image10096
Επισημαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Υπουργοί και Υφυπουργοί εφόσον ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της παραπάνω ΠΝΠ με την βουλευτική τους ιδιότητα, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και επομένως θα πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη και αυτών.
Αθήνα, 13.01.2013
Ο/Η Αιτών/ούσα ———————————————————————————————————

Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ.. Ζήτησε να συλληφθούν Έλληνες Βουλευτές

Τη σύλληψη όλων των Ελλήνων βουλευτών που ψήφισαν την κύρωση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου στη Βουλή, ζήτησε ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γεωργούλας Αλέξανδρος.
Πιο συγκεκριμένα και όπως ο ιδιος αναφέρει με αίτησή του προς το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας:
Για την προστασία του Έθνους, των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και ως έχων έννομο συμφέρον με την ιδιότητά μου ως Έλληνας πολίτης,
ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ κατ΄άρθρ. 243 ΚΠΔ, προκειμένου ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.Αρείου Πάγου
Του Γεωργούλα Αλέξανδρου, πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατοίκου Ελασσόνας
———————————————-
Την Δευτέρα 14.01.2013 σχεδιάζεται η κύρωση της ΠΝΠ («Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου») με την οποία υποθηκεύεται το Ελληνικό Κράτος στους δανειστές.
Εφόσον κυρωθεί η ΠΝΠ, το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στη διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπληρωμή των δανείων και οι δανειστές θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που κατέχει το Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδας.
Η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) που τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης, και με αυτήν ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
Ενσωματώνεται δηλαδή στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Η κύρωση της παραπάνω ΠΝΠ, στις 14.01.2013, είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα και καταλύει το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας, καθόσον προσβάλλει ευθέως θεμελιώδεις αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 & 134α΄-περ. (στ) Π.Κ. Η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ, κάθε αστυνομικό όργανο και οι ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΩ
Στην περίπτωση που τελικά ψηφισθεί ο παραπάνω νόμος με τον οποίο θα κυρούται η ΠΝΠ με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, θα πρέπει να εφαρμοσθεί η υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με την κύρωση της ΠΝΠ.
(«Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου»), γεγονός που θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της Εσχάτης Προδοσίας.
Επισημαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Υπουργοί και Υφυπουργοί εφόσον ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της παραπάνω ΠΝΠ με την βουλευτική τους ιδιότητα, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και επομένως θα πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη και αυτών.
Ελασσόνα 13.01.2013

ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 14.01.2013 – AITHΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στις 14.01.2013 την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας υπογράφοντας το:
«ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα 
περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» (ΦΕΚ 240/2012),
διαπράττουν το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Καλείται επομένως κάθε Έλληνας πολίτης που αξιολογεί ότι έτσι παραδίδεται η χώρα του στους ξένους οικονομικούς δυνάστες, για τις παρακάτω νόμιμες ενέργειες το πρωί της Δευτέρας 14.01.2013, στα πλαίσια της άσκησης του συνταγματικού του δικαιώματος και υποχρέωσης του άρθρου 120 παρ. 4 Συντ:
1. Να τυπώσει το έντυπο ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ σε δυο αντιγραφα:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
2. Να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να λάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου της κατάθεσης.
3. Να πάει στα γραφεία της ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ με το αντίγραφο της κατατεθειμένης ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ώστε να ενημερωθεί ο βουλευτής τους, οτι ΕΑΝ ψηφίσει υπέρ της παράδοσης της χώρας μας στις 14 Ιανουαρίου 2013, θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης την οποία η Ντόρα Κρητικοπούλου έχει αιτηθεί προς τις Εισαγγελικές Αρχές και στη ΓΑΔΑ, στις 14.01.2013.
Εφόσον δε ο Πρωθυπουργός, υπουργοί και υφυπουργοί ψηφίσουν υπέρ της παράδοσης της χώρας μας, με τη βουλευτική τους ιδιότητα, θα πρέπει τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να διατάξουν τη σύλληψη και αυτών.
Ντορα Κρητικοπουλου
Η ΑΙΤΗΣΗ :
ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ …………………
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ ́ΑΡΙΘΜ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.Αρείου Πάγου
Του/Της ……………………………………………………., κατοίκου ………………………………………. ———————————————-
page1image2320 page1image2480
Την Δευτέρα 14.01.2013 σχεδιάζεται η κύρωση της ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) με την οποία υποθηκεύεται το Ελληνικό Κράτος στους δανειστές
Εφόσον κυρωθεί η ΠΝΠ, το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στη διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπληρωμή των δανείων και οι δανειστές θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που κατέχει το Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδας.
Η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) που τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης, και με αυτήν ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης- συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
Ενσωματώνεται δηλαδή στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Η κύρωση της παραπάνω ΠΝΠ, στις 14.01.2013, είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα και καταλύει το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας, καθόσον προσβάλλει ευθέως θεμελιώδεις αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 & 134α ́-περ. (στ) Π.Κ. Η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που είναι ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και, σύμφωνα με την υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ, κάθε αστυνομικό όργανο και οι ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ
Στην περίπτωση που τελικά ψηφισθεί ο παραπάνω νόμος με τον οποίο θα κυρούται η ΠΝΠ με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, θα πρέπει να εφαρμοσθεί η υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με την κύρωση της ΠΝΠ.
ΖΗΤΩ
Για την προστασία του Έθνους, των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και ως έχων έννομο συμφέρον με την ιδιότητά μου ως Έλληνας πολίτης,
ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ κατ ́άρθρ. 243 ΚΠΔ, προκειμένου ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”), γεγονός που θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της Εσχάτης Προδοσίας.
Επισημαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Υπουργοί και Υφυπουργοί εφόσον ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της παραπάνω ΠΝΠ με την βουλευτική τους ιδιότητα, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπ ́αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και επομένως θα πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη και αυτών.
Αθήνα, 13.01.2013
Ο/Η Αιτών/ούσα ———————————————————————————————————
2. Να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να λάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου της κατάθεσης.
3. Να πάει στα γραφεία της ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ με το αντίγραφο της κατατεθειμένης ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ώστε να ενημερωθεί ο βουλευτής τους, οτι ΕΑΝ ψηφίσει υπέρ της παράδοσης της χώρας μας στις 14 Ιανουαρίου 2013, θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης την οποία η Ντόρα Κρητικοπούλου έχει αιτηθεί προς τις Εισαγγελικές Αρχές και στη ΓΑΔΑ, στις 14.01.2013.
Εφόσον δε ο Πρωθυπουργός, υπουργοί και υφυπουργοί ψηφίσουν υπέρ της παράδοσης της χώρας μας, με τη βουλευτική τους ιδιότητα, θα πρέπει τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να διατάξουν τη σύλληψη και αυτών.
Ντορα Κρητικοπουλου
(η κατάθεση της αίτησης Κρητικοπουλου έγινε στη Γ.Α.Δ.Α., Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας / Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/53/12).

Η ΚΑΠΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡ. 4/2012 ΓΝΩΜ.ΕΙΣ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΤΗ ΚΑΤΩΘΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΥΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012) ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


ΦΡΥΝΗ ΓΑΖΗ

Υπ’οψιν
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)
Απευθύνομαι σε σάς, ως Βουλευτές του Νομού μου, για να σας ενημερώσω ότι σήμερα (14.01.2013) κατέθεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Αίτησή μου, για εφαρμογή της υπ’ αριθ.4 / 2012 Εγκυκλίου του Εισαγγ. Αρείου Πάγου, σε περίπτωση που ψηφίσετε την παραδοση της Ελλαδας στους δανειστές του (ΦΕΚ 240 / 2012).
Την αίτηση κατέθεσα στα πλαίσια των συνταγματικών μου υποχρεώσεων και δικαιωμάτων που απορρέουν από του άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος.
ΦΡΥΝΗ ΓΑΖΗ
: xristos@aidonis.gr ; xmarkog@parliament.gr ; xirotiri@parliament.gr ; vroutsis@ivroutsis.gr ; voridis@parliament.gr ; vogiatzis@parliament.gr ; vlaxos@parliament.gr ; vlachveis@parliament.gr ; vlachogiannis@parliament.gr ; venizelos@parliament.gr ; vassilis.kikilias@kikilias.gr ; v.kegeroglou@parliament.gr ; tzavaras@parliament.gr ; tzamtzis@parliament.gr ; tzakri@parliament.gr ; thessaloniki@elenarapti.gr ; th.parastatidis@parliament.gr ; th.karaoglou@parliament.gr ; tassos@nerantzis.gr ; tasoulas@parliament.gr ; t.psyrras@parliament.gr ; symeonk@parliament.gr ; stylianidis@e-stylianidis.gr ; st.konstantinidis@parliament.gr ; ssabaziot@otenet.gr ; sptaliad@otenet.gr ; skaloyan@parliament.gr ; skaloyan@otenet.gr ; simked@parliament.gr ; savanast@otenet.gr ; s.lykoudis@parliament.gr ; s.anastasiadis@parliament.gr ; pvs-kar@sioufas.com ; pvs@sioufas.com ; psarianos@parliament.gr ; psachinides@parliament.gr ; press@nkaklamanis.gr ; press@moussouroulis.gr ; ppavlopoulos@prokopispavlopoulos.gr ; ppanagiotopoulos@parliament.gr ; plakiotakis@sit.forthnet.gr ; pavlopoulos@parliament.gr ; pasok@pasok.gr ; p.rigas@parliament.gr ; p.moutsinas@parliament.gr ; p.dimas@parliament.gr ; ol.kefalogianni@parliament.gr ; office@markogiannakis.gr ; nstavrogiannis@parliament.gr ; Nikos@Stavrogiannis.gr ; nd@stathiskonstantinidis.gr ; nafplio@andrianos.eu ; n.tsoukalis@gmail.com ; n.founta@parliament.gr ; n.dendias@parliament.gr ; mvarvitsiotis@parliament.gr ; msalmas@otenet.gr ; moussouroulis@parliament.gr ; moraitisthanos@parliament.gr ; mitarakis@nd.gr ; micpap1@otenet.gr ; micpap@parliament.gr ; mhrisohoidis@parliament.gr ; meimarakis@parliament.gr ; maximos@parliament.gr ; m.repousi@parliament.gr ; m.kefaloyiannis@parliament.gr ; m.kefaloyannis@parliament.gr ; m.giannakaki@parliament.gr ; lykouren@otenet.gr ; ltsavdar@otenet.gr ; loverdos@hol.gr ; libertad@otenet.gr ; leontaridis@parliament.gr ; lampropoulos@parliament.gr ; lampropk@otenet.gr ; kyriakos@parliament.gr ; kyriakos@kmitsotakis.gr ; kutsubad@otenet.gr ; kskan@pasok.gr ; kremastinos@parliament.gr ; kouvelis@parliament.gr ; kouvelis@activenet.gr ; kostasdigos@yahoo.gr ; kontos01@otenet.gr ; kontogiannis@parliament.gr ; koinonia@nd.gr ; khatzidakis@parliament.gr ; kat_papakosta@parliament.gr ; kasapidi@parliament.gr ; karasg@parliament.gr ; karamanlis.office@gmail.com ; kalantzis@parliament.gr ; kalafatis@parliament.gr ; k.tsiaras@parliament.gr ; k.triantafyllos@parliament.gr ; k.markou@parliament.gr ; k.koukodimos@parliament.gr ; k.kollias@parliament.gr ; johnmichelakis@parliament.gr ; jandrianos@parliament.gr ; j.plakiotakis@parliament.gr ; j.koutsoukos@parliament.gr ; info@thsoldatos.gr ; info@stavroskalafatis.gr ; info@skrekaskostas.gr ; info@sifounakis.gr ; info@patrianakou.gr ; info@orfanos.gr ; Info@npanagiotopoulos.gr ; Info@nikosdendias.gr ; info@moussouroulis.gr ; info@mkassis.gr ; info@koukoulopoulos.gr ; info@kolliaskostas.gr ; info@khatzidakis.gr ; info@kedikoglou.gr ; info@karaoglou.gr ; info@gioulekas.gr ; info@giakoumatos.gr ; info@dimokratikiaristera.gr ; info@avgenakis.gr ; info@arvanitopoulos.gr ; i.tragakis@gmail.com ; i.panousis@parliament.gr ; i.maniatis@parliament.gr ; gvlahos@ath.forthnet.gr ; gtkoukodimos@gmail.com ; grigorakos@parliament.gr ; goka59@otenet.gr ; gntolios@parliament.gr ; g-kont@otenet.gr ; gkonst9@otenet.gr ; gioulekas@parliament.gr ; gioannidis@otenet.gr ; giakoumatos@parliament.gr ; geokonstan@konstolymp.gr ; georgantas@georgios-georgantas.gr ; gdriv10@otenet.gr ; gbatsara@yahoo.gr ; gap@politicalforum.gr ; g-adonis@otenet.gr ; g.pasxalidis@parliament.gr ; g.kyritsis@parliament.gr ; g.ioannidis@parliament.gr ; fpatrianakou@parliament.gr ; evychrist@parliament.gr ; emakri@parliament.gr ; e.rapti@parliament.gr ; e.karanasios@parliament.gr ; dstamenitis@parliament.gr ; dimsaltouros@yahoo.gr ; dimitris@kyriazidis.com ; dimas007@yahoo.com ; dendias2@otenet.gr ; d.sabaziotis@parliament.gr ; d.avgerinopoulou@parliament.gr ; cstaik@parliament.gr ; Christos@dimas.gr ; christogiannisd@yahoo.gr ; ch.gokas@parliament.gr ; bolaris@parliament.gr ; b.oikonomou@parliament.gr ; b.antip@parliament.gr ; avramopoulos@otenet.gr ; asamaras@parliament.gr ; arissp@e-aris.gr ; argyris@dinopoulos.gr ; apkaklamanis@parliament.gr ; anna@asimakopoulou.gr ; anerantzis@parliament.gr ; androulakis@mimis.gr ; andreasmarinos63@hotmail.gr ; andreasmarinos@parliament.gr ; anagnostakisdimitris@gmail.com ; alekos.kontos@yahoo.gr ; aldermen@otenet.gr ; akontos@minagric.gr ; akis@gerontopoulos.gr ; ahmet.haciosman@gmail.com ; abouras@parliament.gr ; a.skondra@parliament.gr ; a.psycharis@parliament.gr ; a.gkerekou@parliament.gr ; a.davakis@parliament.gr ; a.asimakopoulou@parliament.gr

Στεφανία Λυγερού

Μου άρεσε η κίνηση, την έφτιαξα στα μέτρα μου και μόλις την κατέθεσα (αρ. πρωτ. 9009/20/381, ημερομηνία 14-01-2013, αστυνομικό τμήμα δημοτικού θεάτρου).
Ως συνήθως στο πρωτόκολλο μού είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι να την παραλάβουν, ο ένας έδειχνε στον άλλον το χαρτί. Θα την πάρετε τελικά, τους λέω, έχω ξαναπρωτοκολλήσει επιστολή για την οποία δεν ήσασταν αρμόδιοι, αφού απευθύνθηκα στον διοικητή.
Την πρωτοκόλλησαν και μετά ζήτησα να μιλήσω κατά πρόσωπο με τον διοικητή, μου είπαν είναι σε σύσκεψη, αλλά να μείνω ήσυχη, θα την παραλάβει ο ίδιος.
Το ζήτημα δεν είναι να την παραλάβει, τους είπα, αλλά τι θα κάνει. Δεν επιλαμβάνεται η αστυνομία αναγκαζόμαστε εμείς να βάζουμε γκαζάκια (γύρισαν και με κοίταξαν μονομιάς, δεν τους γέμισα το μάτι.. κι ενώ φορούσα και σκούφο!!!!). Αν συνεχίσετε το ίδιο βιολί θα καεί η πόλη.
Δεν με συνέλαβαν… έφυγα.  JANUARY 14, 2013 @ 10:17 
Η ΑΙΤΗΣΗ/ΜΗΝΥΣΗ 
Προς: Πταισματοδικείο Πειραιά, Νοταρά 93-95, 8ο τμήμα, 4ος όροφος, γραφείο 404
Υπόψη: Πταισματοδίκης Ζαφειρία Σιούντρη
Κοιν.: 1. Προς τους 300 της βουλής
2. Διοικητής Αστυνομικού τμήματος δημοτικού θεάτρου Πειραια, ΠαπαγεωργίουΥπόμνημα στην κλήτευση για ανάκριση αριθμ. 18 προκ. Α.Β.Μ. Μ12-214, θυροκ. 6/3/2013Πειραιάς 07/03/2013ΔΗΛΩΣΗ
Στις 13/01/2013 πήγα στο αστυνομικό τμήμα δημοτικού θεάτρου ζητώντας τους να ενεργήσουν τα νόμιμα προκειμένου να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν στις 14.01.2013 υπέρ της παραίτησης της Ελλάδας από την εθνική της κυριαρχία (συνημμένο 1 η αίτηση).
Η ελληνική αστυνομία ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, αποποιήθηκε την ευθύνη της, πασάροντάς την (ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ) στην εισαγγελία.
Όσον αφορά εσάς τους εισαγγελείς τώρα, είναι η έκτη φορά που με καλείτε για ανάκριση, από το 2010, που στράφηκα για πρώτη φορά στη δικαιοσύνη για να καταφέρω να σταματήσω το ξεπούλημα της πατρίδας μου, και αφού με καλείτε για ανάκριση νομίζετε ότι ολοκληρώσατε τη δουλειά σας, και μετά απλά κλείνετε την υπόθεση. Σκοπός με τις ανακρίσεις σας δεν είναι το να επιληφθείτε, τις κάνετε μόνο για να μας εμπαίξετε.
Σε καμία καταγγελία μου ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, αποποιηθήκατε την ευθύνη σας, πασάροντάς την (ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ) στην βουλή.
Και η βουλή με τη σειρά της την πασάρει στους εισαγγελείς.
Ωραία το έχετε στήσει το σύστημα της δικαιοσύνη. Εύγε.
(Για την βουλή ειδικά συνημμένο 2.)
Επειδή
Η δουλειά σας (της αστυνομίας και της εισαγγελίας) είναι να διασφαλίζετε την έννομη τάξη, την τήρηση του Συντάγματος, να φροντίζετε ώστε ΟΛΟΙ οι πολίτες της χώρας να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, μα πάνω απ’ όλα να τιμάτε τον όρκο των Ελλήνων: «Την πατρίδα μου ουκ ελάσσω παραδώσω»,
Επειδή
Δεν κάνετε τίποτα από όλα αυτά, ήτοι την δουλειά για την οποία πληρώνεστε,
Επειδή
Δουλεύετε για να νομιμοποιείτε τους προδότες που ξεπουλάνε την χώρα μου,
Σας δηλώνω ότι:
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Δεν θα έρθω στην ανάκρισή σας.
Να μου κάνετε μήνυση για απείθεια.
Η Δηλούσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
Διευθ.: 
Τηλ.: 
ΑΔΤ:
συνημμένο 1
συνημμένο 2

Σχετικό :
klhteysh
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Στεφανία είναι το όνομα της κυρίας Λυγερού και όχι Σοφία. Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει ….

Πάτρα: Πολίτες υπέβαλαν μήνυση και ζητούν να …συλληφθούν οι βουλευτές!

Nα συλληφθούν όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που ορίζουν μια σειρά από δημοσιονομικά, μισθολογικά και άλλα θέματα, ζητούν Πατρινοί πολίτες. Σήμερα (14/01/2013) το μεσημέρι δύο Πατρινοί ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ο Γεράσιμος Φραγκισκάτος, πήγαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησαν με έγγραφο τους να συλληφθούν όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο το οποίο όπως υποστηρίζουν εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία…!
Όπως επισημαίνουν υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου που αναφέρει ως πράξη εσχατης προδοσίας την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μήνυση σε υπουργούς και βουλευτές καταθέτουν 50 δημότες του δήμου Θερμαϊκού

Στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών πήγαν χθες το απόγευμα 50 πολίτες του δήμου Θερμαικού και κατέθεσαν μήνυση κατά των βουλευτών, των υπουργών και όσων ψήφισαν το νομοσχέδιο για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που ορίζουν μια σειρά από δημοσιονομικά, μισθολογικά και άλλα θέματα, όλα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης.
Όπως δήλωσαν στο thousandnews.gr, αυτό το νομοσχέδιο, θα εξαθλιώσει κάθε Έλληνα πολίτη.

Πυροσβέστης ο οποίος υπηρετεί στο Ηράκλειο υπέβαλε μήνυση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη. Ο μηνυτής ζητάει την σύλληψη των τριών πολιτικών αρχηγών σε περίπτωση πώλησης ορυκτού πλούτου της χώρας ή πώλησης ελληνικού εδάφους

ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

14.01.2013
Γιώργος Κασιμάτης
Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη “Σύμβαση Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης” που υπεγράφη στις 7.12.2012 μεταξύ δανειστών και Ελλάδας. Με τη διαδικασία αυτή οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτή τη Σύμβαση θα πρέπει να γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν.
Με τη Σύμβαση αυτή συνεχίζει να νομιμοποιείται ολόκληρο το σύστημα όρων και διαδικασιών που θεσπίστηκαν με τα προηγούμενα Μνημόνια και παραβιάζουν θεμελιώδεις αρχές της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του Συντάγματος, των Συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Διεθνούς Δικαίου. Συγκεκριμένα, αναφέρω επιγραμματικά τα έξης:
1.Συνεχίζει να ισχύει ως βασικός όρος του δανεισμού της χώρας η παραίτηση από τα δικαιώματα προστασίας του κράτους και της περιουσίας της, τα οποία παρέχουν το Σύνταγμα, το ευρωπαϊκό δίκαιο και το διεθνές δίκαιο (παραίτηση από όλες τις «ασυλίες» και από την εθνική κυριαρχία, που προβλέπεται για όλες τις Συμβάσεις Δανεισμού και του Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής –«Μνημόνια»-).
2.Συνεχίζεται η καθολική δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του ελληνικού κράτους (κινητά, ακίνητα, τίτλοι, ολόκληρος ο υποθαλάσσιος και ορυκτός πλούτος της χώρας κ.λπ.) υπέρ των δανειστών και «όσο υπάρχει το χρέος» –ανεξαρτήτως αν η Ελλάδα εξοφλεί τις τοκοχρεωλυτικές υποχρεώσεις της ή όχι. Δηλαδή, η Ελλάδα δεν μπορεί να αξιοποιήσει την περιουσία της χωρίς την έγκριση των δανειστών και του ΤΑΙΠΕΔ, μέσω δε του Ταμείου κάθε έσοδο από αξιοποίηση θα περιέρχεται στους δανειστές.
3.Η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να συνάψει με καμιά άλλη χώρα, ούτε με ιδιωτικό φορέα –ελληνικό ή ξένο- επιχειρήσεων συμφωνία που να περιλαμβάνει αξιοποίηση περιουσιακού της στοιχείου, χωρίς την έγκριση των δανειστών και του ΤΑΙΠΕΔ – που αποτελεί επαίσχυντο και παράνομο θεσμό πλήρους υποθήκευσης του Ελληνικού Κράτους.
4.Για τις υποχρεώσεις της Ελλάδας ισχύει το αγγλικό δίκαιο, που δεν αναγνωρίζει δικαιώματα στον οφειλέτη δανεισμού. Ισχύει, επίσης, η δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων για το Α΄ Μνημόνιο και των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου για τα επόμενα «Μνημόνια». Οι δανειστές, όμως –μόνο αυτοί- έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και τα ελληνικά δικαστήρια. Στηρίζονται προφανώς και στις επαίσχυντες πιστοποιήσεις νομιμότητας που παρέχουν πρόθυμα σε κάθε βήμα δέσμευσης της Ελλάδας οι αρμόδιοι βάσει των Συμβάσεων Δανεισμού νομικοί σύμβουλοι του Κράτους, οι οποίοι διαπράττουν σοβαρή παράβαση καθήκοντος.
5.Οι δανειστές –το ορίζει ρητά η Σύμβαση που ψηφίζεται σήμερα- μπορούν να προχωρούν σε κατάσχεση, αν δεν εκπληρώνονται οι Συμβάσεις Δανεισμού, σε κάθε περιουσιακό στοιχείο του Κράτους και της Τράπεζας της Ελλάδος, χωρίς κανένα περιορισμό (μπορούν να κατάσχουν ακόμη και τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού που είναι κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος και είναι προορισμένα για την πληρωμή των δαπανών –μισθών, συντάξεων, δαπανών εθνικής άμυνας, παιδείας, υγείας κ.λπ κ.λπ.) ).
6. Η διαδικασία ψήφισης διεθνών συμβάσεων που ακολουθείται και ακολουθήθηκε και το Μάρτιο του 2012 είναι αντίθετη στο Σύνταγμα και στο διεθνές δίκαιο. Ως διεθνείς Συμβάσεις είναι ανυπόστατες και δε δεσμεύουν της Ελλάδα νομικά.
7.Η σημερινή διαδικασία παραβιάζει άλλη μια φορά την κοινοβουλευτική και την αντιπροσωπευτική αρχή για την κύρωση διεθνών Συμβάσεων που εγγυώνται το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο. Επιπλέον εξευτελίζει τη λαϊκή αντιπροσωπεία και τη Βουλή των Ελλήνων: (α)Διεθνείς Συμβάσεις τόσο μεγάλης σημασίας, αντί να κυρωθούν με ειδικό νόμο και να συζητηθούν στη Βουλή με άνεση, έρχονται με τη διαδικασία του επείγοντος, εντάσσονται σε ένα από τα τελευταία άρθρα κοινού νομοσχεδίου (στη σημερινή περίπτωση στο άρθρο 53 σαν να είναι μια απλή τροπολογία). (β) Η κύρια Σύμβαση που υπεγράφη στις 15.3.2012 και περιέχει τις βασικές δεσμεύσεις και τροποποιείται με αυτή που φέρανε σήμερα στη Βουλή μοιράστηκε στους Βουλευτές; Έχει κυρωθεί με νόμο; (γ) Είχε εγκριθεί από τη Βουλή «Σχέδιο Σύμβασης» -κάτι που έγινε πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά και δεν ήταν μόνο άκυρη η έγκριση, αλλά και ξεφτέλιζε το Κοινοβούλιο- αυτό το «Σχέδιο» είναι η κύρια Σύμβαση; Η υπογεγραμμένη «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» της 15.3.2012, που τροποποιείται σήμερα δεν έχει κυρωθεί από τη Βουλή, ούτε μοιράστηκε στους Βουλευτές, όπως έχει υπογραφεί!!! Σήμερα έφερε η Κυβέρνηση για ψήφιση μόνο τις τροποποιήσεις του της Σύμβασης της 7.12.2012!!! Έτσι, η Βουλή, στην πραγματικότητα, δεν ξέρει τί ψηφίζει. Έτσι έχει καταντήσει το πολίτευμα και το Σύνταγμα.
8.Πάντως, όλες αυτές οι διαδικασίες είναι αντίθετες στο Σύνταγμα και νομικά ανυπόστατες. Τα κόμματα και οι βουλευτές που δεν επιθυμούν να συμβάλουν ούτε στις πρωτοφανείς δεσμεύσεις της Ελλάδας, ούτε στον πρωτοφανή εξευτελισμό του Αντιπροσωπευτικού Σώματος, του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, αν δεν υποχωρεί η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, οφείλουν να αποχωρήσουν από τη Βουλή. Θα είναι μια πράξη σύμφωνη με το Σύνταγμα και το ακροτελεύτιο άρθρο του, που θα εκφράσει κατά τον πιο σαφή τρόπο την αντίθεση προς την καταπάτηση του πολιτεύματος και των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη από τους δανειστές του και με τη συνεργασία των βουλευτών που στηρίζουν όλες αυτές τις παράνομες συμφωνίες. Θα εκφράσει το δικαίωμα και την υποχρέωση του Αντιπροσωπευτικού Σώματος να αντιστέκεται στην καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας, της λαϊκής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη, καθώς και των ζωτικής σημασίας συμφερόντων της Ελλάδας. Θα εκφράσει ακόμη τη στήριξη στον ελληνικό λαό που συνεχώς εξαθλιώνεται και ποδοπατείται.
9.Τέλος, οι αντίθετοι προς αυτό τον εξανδραποδισμό της Ελλάδας και την διαρκή καταπάτηση κάθε νομιμότητας Βουλευτές οφείλουν οργανωμένα και θεμελιωμένα να προχωρήσουν σε διαβήματα ενημέρωσης για τις παραβιάσεις θεμελιωδών αρχών της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, δικαιωμάτων του ανθρώπου και της εθνικής κυριαρχίας τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς: Το Συμβούλιο της Ευρώπης, Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας, τον Διεθνή Οργανισμό Προστασίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στη Γενεύη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάθε άλλον Διεθνή Οργανισμό για την προστασία θεμελιωδών άρχων και δικαιωμάτων του ανθρώπου.
10. Πρέπει να σημειώσω, ότι το αρμόδιο Όργανο για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει γνωματεύσει ότι οι περικοπές των συντάξεων και άλλων κοινωνικών δικαιωμάτων είναι παράνομες. Γιατί η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΣΕ που έχουν τη Γνωμάτευση δεν την έχουν προβάλει;; Γιατί η Βουλή δεν την προβάλλει;
Πειραιάς, 14.1.2013
Γιώργος Κασιμάτης

Φάνης Μαλκίδης – εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας
https://soundcloud.com/pinakio-blogspot/yplvszapov80


Τετάρτη 13-02-2013 κατατέθηκε στον Αρειο Παγο από την κ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και άλλους πολίτες το ακόλουθο αίτημα / έκκληση :

ΠΡΟΣ
Τους κ.κ. Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών και Εφετών της χώρας
o Την κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
o Τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
o Τους κ.κ. Εισαγγελείς / Αντεισαγγελείς της χώρας
o Την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων
o Την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας
o Τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Του/Της …………………………………………………………………………………………..,
κατοίκου …………………………………………………………………………………………
Για την έγγραφη τοποθέτηση / απάντηση των ανωτέρω λειτουργών, φορέων και εκπροσώπων της Δικαιοσύνης για τη θέση τους απέναντι στα κατ ́εξακολούθηση εγκλήματα, κακουργηματικής μορφής, που κατά την αξιολόγησή μας διαπιστώνουμε ότι διαπράττονται από βουλευτές σε βάρος της χώρας και του Ελληνικού Λαού.
Στις 14.01.2013 ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων από 166 βουλευτές η Σύμβαση Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης που υπεγράφη στις 07.12.2012 μεταξύ δανειστών και Ελλάδας (ΦΕΚ 240/2012).
Νομιμοποιήθηκαν έτσι όλοι οι όροι των μέχρι σήμερα επιβληθέντων Μνημονίων, παρά την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), του Διεθνούς Δικαίου, της Συνθήκης των Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ειδικότερα, απέκτησε νομοθετική κάλυψη η παράδοση της χώρας μας στις ξένες οικονομικές δυνάμεις, με την εκχώρηση σε αυτές της εθνικής μας κυριαρχίας, δεδομένου ότι συμφωνήθηκε ως όρος δανεισμού ότι σε περίπτωση μη δυνατότητας αποπληρωμής του χρέους:
«Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
Είναι πλέον από βέβαιο ότι η χώρα μας δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει το υπέρογκο ποσό του χρέους (άραγε ποιο είναι αυτό και πώς δημιουργήθηκε;).
Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, η χώρα μας δεν έχει καμία προστασία έναντι των ξένων οικονομικών κατακτητών/δανειστών, καθόσον οι 166 ΒΟΥ ΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ, ψηφίζοντας την παραπάνω ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012), τη δέσμευση του συνόλου της περιουσίας της χώρας προς όφελος των ξένων οικονομικών δυνάμεων, παραιτούμενοι εν γνώσει τους από κάθε δυνατότητα αξιοποίησης αυτής προς όφελος των Ελλήνων, και τη μελλοντική και άνευ οιουδήποτε περιορισμού κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου του Κράτους.page2image5600
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΙ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (δεδομένου ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας λειτουργεί προς όφελός του), ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ που επιχειρήθηκε και συντελέσθηκε.
page2image13576
Οι 166 βουλευτές, που ψήφισαν αντισυνταγματικό νόμο και δη την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας (ΦΕΚ 240/2012) -τα ονόματά τους παρατίθενται παρακάτω- επιχείρησαν και διέπραξαν, με σφετερισμό της ιδιότητάς τους, την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, καθόσον προσέβαλαν ευθέως θεμελιώδεις αρχές του (άρθρ.134α Π.Κ. περ.(στ): η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και περ.(η): η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα), βομβαρδίζοντας συγχρόνως τη βάση της Δημοκρατίας που είναι η λαϊκή βούληση και κυριαρχία. α
Σύμφωνα με τα άρθρα 134§2&134 Π.Κ., η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος συνιστά το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που είναι αυτόφωρο.
Σύμφωνα με την υπ ́αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς τους Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας, και σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο δράστης αυτόφωρου κακουργήματος πρέπει να συλλαμβάνεται αμέσως, να οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, και στην περίπτωση που ο δράστης είναι βουλευτής, δεν απαιτείται έγκριση ή άδεια της Βουλής για την ενέργεια αυτή. Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Επιτρέπεται η φυσική παρεμπόδιση του επιτιθέμενου βουλευτή με τα συνήθη αποτρεπτικά μέσα που εφαρμόζονται στους παρανομούντες κοινούς πολίτες, εκ μέρους των Οργάνων της πολιτείας τα οποία έχουν την ευθύνη για την αποτροπή των εγκλημάτων». Επίσης, σύμφωνα με την παραπάνω Εγκύκλιο, ο κ.Εισαγγελέας του Α.Π. επισημαίνει προς τους κ.κ.Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας ότι οφείλουν να παραγγείλουν στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και εκείνοι στη συνέχεια προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και τους αστυνομικούς υπαλλήλους, ότι: «Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετόχους είναι βουλευτής, επί κακουργηματικών αυτοφώρων πράξεων, να προβαίνουν στη σύλληψή του», καθώς επίσης και ότι «πρέπει να εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία με την παραπομπή των δραστών στα ακροατήρια για την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, δεδομένου ότι η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγεί στην άμεση αποκατάσταση της προσβολής της εννόμου τάξεως».
Κατά τις οδηγίες, επομένως, του κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όφειλαν οι Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας να προβούν άμεσα στις ενέργειες που με σαφήνεια αναφέρονται και παραγγέλλονται με την υπ ́αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο, ώστε να συλληφθούν οι βουλευτές που διέπραξαν το αυτόφωρο κακούργημα της εσχάτης προδοσίας στις 14.01.2013.
Και οι Εισαγγελείς δεν ενεργοποιήθηκαν.
Με την από 13.01.2013 αίτηση της Ντορας Κρητικοπουλου που κατέθεσε στις 14.01.2013 στη Γ.Α.Δ.Α./Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας-Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος, στην Εισαγγελία του Α.Π., την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζήτησε με την ιδιότητά της ως Ελληνίδα πολίτης και για την προστασία του Έθνους και των δικαιωμάτων της, την εφαρμογή της ανωτέρω Εγκυκλίου. Την ίδια αίτηση κατέθεσαν εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες στα Αστυνομικά Τμήματα όλης της χώρας.
Και οι Εισαγγελείς δεν ενεργοποιήθηκαν.
Έλληνες πολίτες σε όλη την επικράτεια συνεχίζουν σε καθημερινή βάση να καταθέτουν την παραπάνω αίτηση στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους, ζητώντας την εφαρμογή των Νόμων, του Συντάγματος, της Εγκυκλίου του κ.Εισαγγελέα του Α.Π., καθόσον το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι διαρκές έγκλημα και ως τέτοιο μπορεί να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου ανά πάσα στιγμή.
Και οι Εισαγγελείς ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι Εισαγγελικές Αρχές γιατί δεν ενεργοποιούνται στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Κρίνετε ότι η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας που επιχειρήθηκε και συντελέστηκε με την ψήφιση του ΦΕΚ 240/2012 (ΠΝΠ -κύρωση στις 14.01.2013) δεν προσβάλλει την έννομη τάξη;
Το έγκλημα αυτό δεν συνιστά αυτόφωρο κακούργημα;
Θεωρείτε ότι για κάποιους λόγους οι βουλευτές που διαπράττουν αυτόφωρακακουργήματα πρέπει να εξαιρούνται από τις διατάξεις του ΠΚ και του ΚΠΔ;
Πιστεύετε ότι ο Ελληνικός Λαός συναινεί ή εγκρίνει την παραχώρηση τηςπατρίδας του στις ξένες οικονομικές κατακτητικές δυνάμεις;
Εφαρμόζετε επιλεκτικά τις Εγκυκλίους του κ.Εισαγγελέα του Α.Π.;
Αξιότιμοι Κύριοι Εισαγγελείς,
Η Δικαιοσύνη αποτελεί την τελεία αρετή (Αριστοτέλης). Χωρίς αυτήν, υπάρχει το χάος. Αποτελεί το ανάχωμα σε κάθε παρεκβατική, παράνομη συμπεριφορά.
Έχετε επιλέξει αυτό το λειτούργημα γιατί πιστεύετε στο θεσμό της δικαιοσύνης που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε.
Έχετε ορθώσει το ανάστημά Σας σε -πρόσφατες μάλιστα- προσπάθειες κυβερνητικής παρέμβασης. Συνεχίστε έτσι.
Μην διστάζετε. Από Εσάς και γενικά το νομικό κόσμο περιμένει ο Ελληνικός Λαός τη σωτηρία του.
Είστε το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας!
Η παραχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων αφορούν όλους μας. ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
Εφαρμόστε την υπ ́αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο του κ.Εισαγγελέα του Α.Π.
Εκτός και αν η Εγκύκλιος αυτή εφαρμόζεται μόνο στην περίπτωση που βουλευτές επιτίθενται σε αλλοδαπούς μετανάστες, και όχι όταν επιτίθενται στο Δημοκρατικό Πολίτευμα.
—————
Για τη διευκόλυνση του έργου της Δικαιοσύνης, παραθέτουμε τα ονόματα των 166 βουλευτών που ξεπούλησαν τη χώρα μας στις 14.01.2013.
1 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Κων/νου
2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Χριστ.
3 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του Αλέξ.
4 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρ.
5 ΔΗΜΑΣ ΠΥΡΡΟΣ του Βίκτ.
6 ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Διον.
7 ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Ιω.
8 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωρ.
9 ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Χρ.
10 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ του Ιω.
11 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λάμπρ.
12 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Μιχ.
13 ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ανδρ.
14 ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγ.
15 ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντ.
16 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του Βασ.
17 ΨΥΧΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Σταύρ.
18 ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργ.
19 ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αποστ.
20 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλ.
21 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Κων/νου
22 ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ του Ιω.
23 ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του Βασιλ.
24 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ του Αθαν.
25 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιω.
26 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιω.
27 ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ) του Ελευθ.
28 ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Χαραλ.
29 ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΥΡΩΝ του Γεωργ.
30 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ του Αρκ.
31 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Παναγ.
32 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αγγ.
33 ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικ.
34 ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Βασιλ.
35 ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ – ΦΩΤΙΟΣ του Ευαγ.
36 ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικ.
37 ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργ.
38 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ανδ.
39 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρ.
40 ΦΟΥΝΤΑ ΝΙΚΗ του Νικ.
41 ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωτ.
42 ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Αναστ.
43 ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Θεοφ.
44 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του Κων/νου
45 ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημοσθ.
46 ΓΚΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ναπολ.
47 ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του Χρ.
48 ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αθαν.
49 ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδ.
50 ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κων.
51 ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) συζ.Δημ.
52 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθαν.
53 ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Περ.
54 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρ.
55 ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σπυρ.
56 ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αθαν.
57 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημ.
58 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλ.
59 ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ του Αθαν.
60 ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Τριαντ.
61 ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ευαγ.
62 ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αναστ.
63 ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Νικ.
64 ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θωμά
65 ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Χριστοδ.
66 ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Χρ.
67 ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Πασχ.
68 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του Βασιλ.
69 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ)
70 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδ.
71 ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθαν.
72 ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ – ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζησ.
73 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημ.
74 ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Σπυρ.
75 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Δημ.
76 ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Γεωργ.
77 ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Φωτ.
78 ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικ.
79 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κων.
80 ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Κων.
81 ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Γεωργ.
82 ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Εμμ.
83 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξ.
84 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Πέτρου
85 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθαν.
86 ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ του Δημ.
87 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημ.
88 ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημ.
89 ΞΥΡΟΤΥΡΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ του Γεωργ.
90 ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργ.
91 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ιω.
92 ΜΑΡΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημοσθ.
93 ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστ.
94 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθ.
95 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ του Παναγ.
96 ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αριστ.
97 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιω.
98 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων.
99 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αδάμ
100 ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρ.
101 ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξ.
102 ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ του Κων.
103 ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αθαν.
104 ΣΙΟΥΦΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του Βασιλ.
105 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλ.
106 ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Διον.
107 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου
108 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Γεωργ.
109 ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) του Δημ.
110 ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρ.
111 ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Στ.
112 ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ταξ.
113 ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλ.
114 ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοφ.
115 ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παν.
116 ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του Πέτρου
117 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Γεωργ.
118 ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντ.
119 ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλ.
120 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Δημ.
121 ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωσήφ
122 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργ.
123 ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Οδ.
124 ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Φωτ.
125 ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Στ.
126 ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΡΙΣΗΣ (ΠΑΡΙΣ) του Ιω.
127 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κων.
128 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημ.
129 ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθαν.
130 ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ευστ.
131 ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παν.
132 ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παν.
133 ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιω.
134 ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του Βασιλ.
135 ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημ.
136 ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθαν.
137 ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Ευαγ.
138 ΝΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ) του Συμ.
139 ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Εμμ.
140 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργ.
141 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεων.
142 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Διον.
143 ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγ.
144 ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αχιλ.
145 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αχιλ.
146 ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του Στυλ.
147 ΧΑΤΖΗ-ΟΣΜΑΝ ΑΧΜΕΤ του Ραηφ
148 ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγ.
149 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Αθαν.
150 ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Χρ.
151 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργ.
152 ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδ.
153 ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Κων.
154 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημ.
155 ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων.
156 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιω.
157 ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ευαγ.
158 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Γεωργ.
159 ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ του Παναγ.
160 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Βασιλ.
161 ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κων.
162 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Εμμ.
163 ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργ.
164 ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Επαμ.
165 ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημ.
166 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημοσθ.
Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό στο θεσμό και την αρετή της Δικαιοσύνης που έχετε ταχθεί και ορκιστεί να υπηρετείτε και με σεβασμό στο λειτούργημά Σας


5 comments on “Καταγγελία Εσχάτης Προδοσίας και αίτηση σύλληψης βουλευτών λόγω της κύρωσης της από 12/12/2012 ΠΝΠ

  1. Εισαγγελεία Αρείου Πάγου αρ. πρ. 3802 – Εγκύκλιος 04/2012 Άρση βουλευτικής ασυλίας σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων (Άρση βουλευτικής ασυλίας σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων)
    18 Σετπεμβρίου 2012
    Αρ.Πρ. 3802
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    Αριθ. Εγκ. 4/12
    Τηλ:2106419366
    Fax: 2106411523
    Προς Τους κ. κ. Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας
    Τελευταίως παρατηρείται έξαρση του φαινομένου επιθέσεων, βιαιοπραγιών και διενέργειας ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες, σε σχέση με τη νομιμότητα της εισόδου και διαμονής αυτών στη χώρα καθώς και της ασκήσεως εμπορικής δραστηριότητας ορισμένων από αυτούς, από οργανωμένες ομάδες πολιτών.
    Πολλές φορές στις παραπάνω ενέργειες πολιτών συμμετέχουν και μέλη του Κοινοβουλίου.
    Επειδή, ενόψει των δημοσίως προβαλλομένων επιχειρημάτων προς δικαιολόγηση των ανωτέρω συμπεριφορών, αλλά και των διατυπωμένων κυρίως στα ΜΜΕ διαφόρων απόψεων για την ποινική μεταχείριση των συμμετεχόντων βουλευτών, δημιουργείται σύγχυση, αναγκαίο παρίσταται να δοθούν οι ακόλουθες διευκρινίσεις και οδηγίες.
    Πρέπει εν πρώτοις να επισημανθεί ότι το Σύνταγμα αφενός επιτάσσει τον σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, ορίζοντας με έμφαση ότι αυτά αποτελούν «πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» (βλ. τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 2 που είναι εντεταγμένη στο πρώτο μέρος του Συντάγματος, στο οποίο περιέχονται «βασικές διατάξεις» και καθορίζεται η μορφή του πολιτεύματος) και αφετέρου ορίζει κατηγορηματικά ότι, με τις εξαιρέσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο, «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων» (άρθρο 5§2).
    Περαιτέρω κατά το άρθρο 175 παρ. 1 ΠΚ όποιος με πρόθεση αντιποιείται την άσκηση δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η εν λόγω διάταξη, καθώς και οι άλλες ποινικές διατάξεις του πέμπτου κεφαλαίου του ΠΚ με τον τίτλο «Προσβολές κατά της πολιτειακής εξουσίας», θεσπίσθηκε για την προστασία της εσωτερικής πολιτειακής εξουσίας και αποβλέπει στην εξασφάλιση της επιβολής της κρατικής βουλήσεως τόσο από την άποψη της ενεργητικής επιβολής της, όσο και από την άποψη της παθητικής αναγνωρίσεώς της. Υποκείμενο τέλεσης του εγκλήματος της αντιποίησης μπορεί να είναι οιοσδήποτε («όποιος») άνθρωπος. Περίπτωση αντιποίησης αποτελεί και εκείνη κατά την οποία ο δράστης χωρίς να αντιποιείται την ιδιότητα του φορέα δημόσιας κλπ. υπηρεσίας επιχειρεί πράξη επιτρεπόμενη μόνον σε υπάλληλο. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το κατ’ άρθρο 275§1 ΚΠΔ δικαίωμα οποιουδήποτε πολίτη να συλλαμβάνει τον δράστη αυτόφωρου κακουργήματος ή πλημμελήματος αφενός προϋποθέτει βεβαιότητα για την διάπραξη του εγκλήματος και αφετέρου δεν περιλαμβάνει το δικαίωμα διενέργειας ανακριτικών πράξεων, ήτοι ενεργειών που τείνουν στην βεβαίωση της τελέσεως του εγκλήματος, όπως είναι για παράδειγμα η απαίτηση επιδείξεως εγγράφων ή η διενέργεια πάσης φύσεως ερευνών. Επομένως, αν γίνουν τέτοιες ενέργειες από πολίτη προς τον σκοπό διαπιστώσεως της τελέσεως αυτόφωρου πλημμελήματος ή κακουργήματος και της εν συνεχεία, σε καταφατική περίπτωση, συλλήψεως του δράστη τελείται από τον πολίτη η αξιόποινη πράξη της αντιποίησης.
    Το άρθρο 62 του Συντάγματος ορίζει ότι όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
    Εξάλλου, κατά το άρθρο 54 ΚΠΔ, ακόμα και στις περιπτώσεις που χρειάζεται άδεια για τη δίωξη, μπορεί να ενεργηθεί ανάκριση για τη βεβαίωση του εγκλήματος και πριν χορηγηθεί η άδεια.
    Δεν επιτρέπεται μόνο να ενεργηθούν ανακριτικές πράξεις που θίγουν το πρόσωπο για τη δίωξη του οποίου χρειάζεται η άδεια. Από τις διατάξεις αυτές προκύπτει ότι για τις πλημμεληματικές, έστω και αυτόφωρες, πράξεις του βουλευτή δεν επιτρέπεται η σύλληψή του καθώς και η ποινική δίωξή του χωρίς προηγούμενη άδεια της Βουλής.
    Επιτρέπεται όμως η χωρίς άδεια διενέργεια κάθε ανακριτικής πράξεως που είναι αναγκαία για τη βεβαίωση του εγκλήματος εκτός αυτών που θίγουν το πρόσωπο του βουλευτή (πχ. δεν επιτρέπεται κλήση του για παροχή εξηγήσεων ή απολογία).
    Επιτρέπεται επίσης η φυσική παρεμπόδιση του επιτιθέμενου βουλευτή με τα συνήθη αποτρεπτικά μέσα, που εφαρμόζονται στους παρανομούντες κοινούς πολίτες, εκ μέρους των οργάνων της πολιτείας τα οποία έχουν την ευθύνη για την αποτροπή της διαταράξεως της δημόσιας τάξης και την πρόληψη των εγκλημάτων (Αστυνομία κλπ.). Η εφαρμογή των ως άνω καθαρά αποτρεπτικών μέτρων σημειωτέον δεν συνεπάγεται περιορισμό της ελευθερίας του βουλευτή κωλύοντα την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, ούτε αποτελεί μομφή υπό την έννοια της ιδιαίτερης κοινωνικοηθικής αποδοκιμασίας και επομένως δεν εμπίπτει στην έννοια της σύλληψης, φυλάκισης, περιορισμού ή διώξεως κατά την έννοια του άρθρου 62 του Συντάγματος. Τέλος, κατά τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 275 παρ. 1 και 279 παρ. 1 ΚΠΔ οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση να συλλάβουν το δράστη αυτόφωρου κακουργήματος και πλημμελήματος και να τον οδηγήσουν, χωρίς αναβολή, στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αυτό ισχύει, σύμφωνα με την παρ. 2 του ίδιου άρθρου 275 ΚΠΔ και για τα εγκλήματα που διώκονται με έγκληση εάν υποβληθεί η απαιτούμενη έγκληση, έστω και προφορικά, σ’ εκείνον που έχει δικαίωμα να συλλάβει τον δράστη. Στο άρθρο 242 παρ. 1 ΚΠΔ ορίζεται πότε το έγκλημα είναι αυτόφωρο στο δε άρθρο 243 παρ. 2 του ίδιου Κώδικα ορίζεται ποιες υποχρεώσεις έχουν οι προανακριτικοί υπάλληλοι, όταν πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα και πλημμέλημα. Μεταξύ των υποχρεώσεών τους αυτών συγκαταλέγεται και η σύλληψη του δράστη χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε έγκριση ή άδεια για τις ενέργειες αυτές.
    Ενόψει των ανωτέρω και του ότι η Εισαγγελία έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης ενώ εξάλλου ο εισαγγελέας διευθύνει την προανάκριση, εποπτεύει και ελέγχει τις αστυνομικές αρχές αναφορικά με την πρόληψη και δίωξη των εγκλημάτων παρακαλούμε, όπως παραγγείλετε στους κ. κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών και οι τελευταίοι ακολούθως στις αρμόδιες Αστυνομικές Διευθύνσεις και τους υπ’ αυτούς αστυνομικούς υπαλλήλους της περιφερείας των, τα ακόλουθα:
    1) Να προβαίνουν στη σύλληψη και προσαγωγή των υπαιτίων της παραβάσεως του άρθρου 175 παρ. 1 του ΠΚ, και τυχόν άλλων αυτόφωρων αξιοποίνων πράξεων, ενώπιον τους, εάν δε τούτο δεν είναι εφικτό να επιχειρούν όλες τις προανακριτικές πράξεις που είναι αναγκαίες για τη βεβαίωση της πράξης και την ανακάλυψη του δράστη και να τους υποβάλλουν, χωρίς χρονοτριβή, τη σχηματισθείσα δικογραφία. Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμέτοχους είναι βουλευτής επί μεν κακουργηματικών αυτοφώρων πράξεων να προβαίνουν στη σύλληψη αυτού, επί των λοιπών δε πράξεων να ενεργούν οποιαδήποτε ανακριτική πράξη είναι αναγκαία για τη βεβαίωση του εγκλήματος, εξαιρουμένων μόνον των ανακριτικών πράξεων που θίγουν το πρόσωπο του τελευταίου, καθώς και να εφαρμόζουν τα προαναφερθέντα αποτρεπτικά μέτρα.
    2) Να τους ενημερώνουν αμέσως για τις διαπιστώσεις τους και τις ενέργειες, στις οποίες προέβησαν, ζητούντες εν ανάγκη και τη συνδρομή τους. Ωσαύτως να παραγγείλετε στους κ. κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας με την παραπομπή των δραστών στα ακροατήρια για την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, δεδομένου ότι η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγεί στην άμεση αποκατάσταση της προσβολής της εννόμου τάξεως, και σε περίπτωση αναβολής τον προσδιορισμό των οικείων δικογραφιών κατά προτεραιότητα.
    Ευνόητο είναι ότι οι αστυνομικές αρχές αλλά και όλες οι αρχές οι οποίες είναι αρμόδιες για τη δίωξη των εγκλημάτων υποχρεούνται, κατά καθήκον, να προβαίνουν, άμεσα, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη βεβαίωση των εγκλημάτων, τη σύλληψη και προσαγωγή στον αρμόδιο εισαγγελέα εκείνων των αλλοδαπών, οι οποίοι καταλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω να διαπράττουν αξιόποινες πράξεις. Ολίγο βεβαίως είναι ανάγκη να σημειώσουμε, ότι σε σχέση με την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας πρέπει να τηρείται πάντοτε το ίδιο μέτρο για όλους τους συλλαμβανόμενους επ’ αυτοφώρω δράστες.
    Είναι τέλος αυτονόητο ότι η κατά τα ανωτέρω οριοθέτηση της μεταχειρίσεως των βουλευτών, αφορά τους βουλευτές οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος και για οποιαδήποτε αξιόποινη συμπεριφορά. Πέραν της παραγγελίας σας προς τους Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών για την εφαρμογή της ανωτέρω εγκυκλίου μας, παρακαλούμε, στα πλαίσια του άρθρου 35 του ΚΠΔ, να εποπτεύετε προσωπικώς και συνεχώς για την τήρηση αυτής.
  2. Βουλή: Όχι στην άρση ασυλίας 166 βουλευτών για εσχάτη προδοσία λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας
    Σήμερα 01.03.2017 και Ώρα 13.00΄ – συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής. Ένα από τα 3 θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η άρση ασυλίας 166 βουλευτών.
    Οι 166 είχαν κατηγορηθεί από χιλιάδες πολίτες για εσχάτη προδοσία διότι το 2013 υπερψήφισαν το Σχέδιο Νόμου “Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, τροποποιήσεις του ν. 4093/2012, κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων» και άλλες επείγουσες διατάξεις.”
  3. Τρία «όχι» της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας
    Δημοσίευση: 02 Μαρτίου 2017 19:00
    Αιτήματα άρσης ασυλίας βουλευτών – Για τους 166 βουλευτές που ψήφισαν μνημονιακό νομοσχέδιο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Βαρδάκη και της Ν.Δ. Θ. Φορτσάκη
    Αρνητικές είναι οι εισηγήσεις της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για τα αιτήματα άρσης ασυλίας βουλευτών και για τις τρεις υποθέσεις που εξέτασε χθες.
    Η πρώτη υπόθεση αφορά τη μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον των 166 βουλευτών που ψήφισαν την κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τροποποίηση των μνημονιακών συμβάσεων το 2013.
    Η δεύτερη υπόθεση αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Βαρδάκη για υπόθεση απόφασης πολεοδομικού χαρακτήρα του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου. Η αρνητική εισήγηση βασίστηκε στο γεγονός ότι ο Σ. Βαρδάκης δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος την επίμαχη χρονική περίοδο.
    Τέλος, αρνητική ήταν η εισήγηση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας και για το αίτημα άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Ν.Δ. Θ. Φορτσάκη σχετικά με την υπόθεση του πρώην προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ και καθηγητή Ιατρικής Άγγ. Χατζάκη. Ο Θ. Φορτσάκης κατηγορείται επειδή ως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν έθεσε σε αργία τον Άγγ. Χατζάκη μετά την καταδίκη του για ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή και νόθευση εγγράφου.
Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
2/3/2017 - 158 - 3289

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου