Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΕΓΚΑΙΝΙΑ – HOT SPOT ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΤΩΡΑ ΚΑΙ… ΥΠΕΡ-ΛΟΥΞ!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

b3
Ο Γιάννης Μουζάλας εγκαινίασε ένα καινούργιο υπερσύγχρονο hot spot για οικογένειες μεταναστών, στη Θήβα.
b1
Το νέο hot spot της Θήβας αποτελείται από 65 διαμερίσματα και άλλα τόσα  κοντέινερ, πλήρως εφοδιασμένα με κουκέτες, κουζίνα, ψυγείο και κλιματιστικά.
Σύμφωνα με το star, περίπου 700 αλλοδαποί θα μείνουν στο καινούργιο κέντρο φιλοξενίας στη Θήβα. Αναμένεται να φιλοξενήσει τις πρώτες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών από το Ελληνικό καθώς πρόθεσή του υπουργείου είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση και η μετέπειτα εκκένωση των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων και της αίθουσας αφίξεων του παλαιού αερολιμένα.
b4
Το ξενοδοχειακού επιπέδου hot spot περιλαμβάνει, χώρους διδασκαλίας, παιδότοπους, γυναικολογική και παθολογικοί κλινική αλλά και φαρμακείο.
b4
Yπερ – λουξ hot spot με γυναικολογική κλινική παρακαλώ! Πλήρωνε εσύ χαζοβιόλη Έλληνα, τσεκουρεμένε φορολογούμενε!
b6
Πλήρωνε επειδή το Ισλάμ εν Ελλάδι πρέπει να τυγχάνει καλής υποδοχής… Και μην ξεχνάς τον «Ξένιο Δία» έτσι;
b5
Στην αντίπερα όχθη ο φτωχός και ταλαιπωρημένος Έλληνας που πληρώνει ατελείωτους και αβάσταχτους φόρους δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο και το ρεύμα και ψάχνει να φάει από τα σκουπίδια!
b2
Βλέπετε ο «πονόψυχος» κύριος Μουζάλας (με τα δικά μας λεφτά βεβαίως – βεβαίως)   Γιάννης Μουζάλας εγκαινίασε ένα καινούργιο …υπερσύγχρονο ‘hot spot’, για οικογένειες μεταναστών, στην Θήβα…
Ωχ!ποιος είναι αυτός δίπλα στον κύριο Μουζάλα; Ο ευτραφής με τη γενειάδα;  Βρε τι μας θυμίζει, βρε τι μας θυμίζει!Α ναι! Τον θυμηθήκαμε μόλις! Μα ο γνωστός σε όλους μας κύριος Δανιήλ Έσδρας (εβραίος)  – επικεφαλής της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα.
b3
Τα σχόλια δικά σας…
 Απολαύστε το βίντεο:


Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
16/3/2017 - 229 - 3360

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου