Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό (Βίντεο καί Φώτο)






 23 Φεβρουαρίου 2016 - 11:26

Όλοι οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα (μεταξύ αυτών οι Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.
Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.
Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις στα αυτιστικά παιδιά. Και την βάζουν στα εμβόλια μας !!
Αυτό εμποδίζει το σώμα να χρησιμοποιήσει την απαραίτητη βιταμίνη D για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2.

Αποκάλυψη  δολοφονήθηκαν οι γιατροί ολιστικής ιατρικής στην Φλόριδα των ΗΠΑ!που ανακάλυψαν την απάτη τους!!
Έτσι, βασικά …ο θάνατος των γιατρών αυτών σχετίζεται με το ότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν βρει την επιτυχή θεραπεία του αυτισμού. Οι γιατροί είχαν την έρευνα και την απόδειξη ότι τα εμβόλια που κάνουν στα πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο και αυτισμό !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.
Η μείωση του πληθυσμού 101 προσθέτει δηλητήριο στα εμβόλια … και κάνει νόμο, όπου όλα τα παιδιά πρέπει να είναι εμβολιασμένα για να παρακολουθήσουν το σχολείο. Δηλαδή μια αργή μάθοδος θανάτωσης.
Ο Δρ Ted Broer αναφέρει τις ανωτέρω πληροφορίες (σχετικά με την nagalese) σε αυτό το βίντεο. Ο ίδιος τα εξηγεί πολύ καλύτερα. Το κλιπ είναι σύντομο (από συνέντευξή του στις 25 Ιουλίου στο Hagmann & Hagmann) και ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
Τους πήρε μια ολόκληρη ώρα μόνο για να τον βγάλουν στον αέρα η τρίωρη εκπομπή τους ανατράπηκε και κάθε γραμμή που επιχειρούσαν να χρησιμοποιήσουν αποσυνδεόταν, ενώ στη συνέχεια οι διακομιστές ( servers ) έπεσαν. Ζήτησαν ένα πλήθος PPL για να ανταπεξέλθουν στην επίθεση και τελικά του τηλεφώνησαν από ασφαλή γραμμή. Αφού έχασαν έτσι μια ολόκληρη ώρα εκπομπής, ήταν τελικά πίσω στον αέρα για να συνδεθεί με τον Δρ Broer και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: » Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτόχειρας.»
Ήταν εξαιρετικά νευρικός επειδή είχε αυτές τις πληροφορίες … Φοβόταν ότι δεν θα μπορέσει να τις δώσει στον Hastings κι ότι θα χάσει την ευκαιρία να τις πει δημοσίως. Είναι ένα κλιπ 19 λεπτών, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι πληροφορίες, εντός των πρώτων 10 λεπτών. Είναι μερικές από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που έχετε ακούσει ποτέ.
Και πρέπει να διαδοθούν. Και αν θέλετε να ακούσετε περισσότερα από τη συνέντευξή του αυτό το επόμενο βίντεο συνεχίζει εκεί από όπου το τελευταίο κλιπ σταμάτησε. Το πρώτο βίντεο είναι απλά ένα απόσπασμα από το πιο σημαντικό μέρος, αν έχετε χρόνο μόνο για να ακούσετε ένα μικρό κομμάτι από αυτό. Όμως ο Δρ Ted Broer συνεχίζει και εξηγεί γιατί το κάνουν αυτό. Γιατί επιτίθενται σκόπιμα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αυτό το επόμενο κλιπ είναι συναρπαστικό. Ο Δρ Ted Broer συνεχίζει …
        
                                                                  Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
                                                                  Σχολιάστε!!!
                                                                   Διαδώστε!!!!
                                                         19/3/2017 - 236 - 3367
             Σκέψου..... δέν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου