Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Απίστευτο: ΦΕΚ υπ. Εργασίας υπέρ παιδόφιλων και άλλων "ανάπηρων"!!!





Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%!
Μάλιστα, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ακόμα και επιδόματα… Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει (ένα από τα πολλά) είναι πώς κάποιος πολίτης δηλώνει παιδόφιλος και βρίσκεται εκτός φυλακής, ώστε να απολαμβάνει τα προνόμια των αναπήρων! Πρόκειται για σκανδαλώδη λογική που όχι μόνο προσβάλλει την κοινότητα των αναπήρων, αλλά προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για την καταλληλότητα του αρμόδιου υπουργού που ίσως να μην εξετάζει σωστά τις αποφάσεις που υπογράφει.

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι "πριμοδοτούνται" με ποσοστό αναπηρίας, όπως μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει στο ΦΕΚ της κυβέρνησης στη σελίδα 38170:http://www.disabled.gr/lib/images/41920.pdf
Στο μεταξύ, δύο μήνες μετά τη δημοσίευση απόφασης στο ΦΕΚ, που «αναγνωρίζει» τους παιδόφιλους ως ανάπηρους και τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν ακόμα και επιδόματα, το υπουργείο προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα. Το Νοέμβριο του 2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: τους παιδόφιλους, τους επιδειξιομανείς, τους κλεπτομανείς και τους ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας της τάξης του 30%. Ωστόσο, σήμερα το υπουργείο τηρεί σιγή ιχθύος για το εν λόγω ζήτημα προσπαθώντας να βρει μια λογική απάντηση.


Η «γκάφα» του υπουργού Εργασίας, εγείρει αναμφίβολα πολλά ερωτήματα. Όπως και να έχει, σοκ προκαλεί και μόνο η ειδήση ότι με την απόφαση του υπουργού, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων καθώς θεωρούνται πολίτες με αναπηρία διότι αντιμετωπίζονται ως άτομα με ψυχικό νόσημα. Εκτός από τους παιδόφιλους με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται και όσοι έχουν παθολογική εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί και... φετιχιστές.
Ανεξάρτητα πάντως από το εάν υπάρχει επιστημονική επιτροπή που θα διόρθωνε τις κατηγορίες που υπάγονται στο νόμο περί αναπηρίας, από τις 8 Νοεμβρίου οι παιδόφιλοι είναι επισήμως ανάπηροι και μπορούν σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις να πάρουν ακόμη και επιδόματα από το ΙΚΑ.



Αν και στην πραγματικότητα, οι δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων πρέπει να έχουν δια του νόμου 67% και άνω ποσοστό αναπηρίας, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη, στους παιδόφιλους αναγνωρίζεται 30% αναπηρία. Ένας παιδόφιλος λοιπόν σε συνάρτηση με άλλη πάθηση θα μπορούσε να λαμβάνει ακόμα και αναπηρική σύνταξη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/miNXjUrNYyM
Παιδόφιλοι, πυρομανείς και δε συμμαζεύεται χαρακτηρίζονται ΑΝΑΠΗΡΟΙ

[Yπάρχουν περιθώρια σχολιασμού; Το θέμα αφήνει άφωνους τους πάντες πλην κάποιων "φωστήρων"  και "προοδευτικών" κυβερνώντων! Έλεος πια! Αυτοί οι απίθανοι άνθρωποι έχουν αναλάβει την κοινωνική μέριμνα και την καταπολέμηση του εφιάλτη της ανεργίας;]
πηγή
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
7/3/2017 - 174 - 3305
Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

3 σχόλια:

  1. υπαρχει σχεδιο εξοντωσησ τησ ηθικοπατριδασ μασ...αυτεσ οι αποφασεισ ψηφιζονται για τουσ ισλαμιστεσ. οι συριζαιοι ειναι οι πιο καταληλοι για να λενε σε ολα ναι εκτοσ απο τα θρησκευτικα. αραγε πωσ κοιμαστε το βραδυ? με υπνοστεντον???? ελπιζω να μετανοησετε οταν σασ ερθει η απελπισια και η απογνωση. μην αυτοκτονησετε οταν ερθετε σε συναισθηση μοντερνοι αδιστακτοι προδοτεσ πολιτικοι. αναρωτιεμαι οταν θα θελετε να εξομολογηθητε θα εχετε αφησει ιερεισ και εκκλησιεσ να λειτουργουν? κυριε ιησου χριστε ελεησον μασ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν ΔΕΝ έχουμε εμείς οι πολίτες, την ικανότητα να προστατεύσουμε τα παιδιά μας , είμαστε άξιοι της κακιάς μας τύχης .....Διαδώστε την καμπάνια νΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ολοι οι Έλληνες /δες ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ για να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .......... https://secure.avaaz.org/en/petition/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/?pv=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι Ελληνική και μοναδική στον κόσμο τρομακτική νομοθεσία , δεν υπάρχει άλλη χώρα που να εξασφαλίζει ΑΣΥΛΟ σε όσους κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά , που μετά το έγκλημα να τους χαρακτιρήζει τους τρομοκράτες - παιδεραστές..... (Ανάπηρους), ψηφίστηκε ώστε να έχουν ΑΣΥΛΟ όσοι θα κακοποιούν σεξουαλικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα παιδιά και τα βρέφη......Είχαν σχέδιο όσοι έδωσαν την ψήφό τους, για να σώσουν τους δικούς τους , δεν υπάρχουν τυχαία σχέδια .........!!!!!! https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15

    ΑπάντησηΔιαγραφή