Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Γιγάντιο σκάνδαλο 13 δις με υπογραφή Σημίτη, μέ ένα SWAP αξίας 2,8 … ……πού θά πληρώνεται μέχρι το 2037. Στην ουσία πρόκειται για δανεισμό με επιτόκιο 500%, που συνιστά έγκλημα σε βάρος του λαού και του έθνους, για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.





 Γιγάντιο σκάνδαλο 13 δις με υπογραφή Σημήτη

Δημοσίευση από dark skywalker Την / Το Πεμ Ιουλ 23, 2015 12:40 am
13 δισεκατομμύρια, μόνο για τόκους καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για να ξεχρεώσει τη μεγάλη απάτη, που έστησε ο Κώστας Σημίτης, συνεννοημένος με την τότε γερμανική κυβέρνηση, με καγκελάριο τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και την Goldman Sachs το 2001, προκειμένου να αποκρύψουν χρέος 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ της χώρας μας, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη.


Οι φωστήρες της Goldman Sachs για να κερδοσκοπήσουν, έστησαν μαζί με τους στενούς συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού ένα SWAP αξίας 2,8 ………………δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μάλιστα κρατούσαν απόρρητο για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Σύμφωνα με αποκάλυψη του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg, το παράγωγο αυτό θα στοιχίσει συνολικά μαζί με τους τόκους του στο ελληνικό δημόσιο, 16 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Οι όροι του δανείου είναι καθαρά τοκογλυφικοί, αφού το υπουργείο Οικονομικών είναι υποχρεωμένο να πληρώνει μέχρι το 2037 για ένα δάνειο της τάξεως των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ! Στην ουσία πρόκειται για δανεισμό με επιτόκιο 500%, που συνιστά έγκλημα σε βάρος του λαού και του έθνους, για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.


Το γιγαντιαίο αυτό σκάνδαλο, που φέρει την υπογραφή του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, θα πρέπει να προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα, γιατί τώρα, με καθυστέρηση 14 χρόνων έρχονται στην επιφάνεια συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που τεκμηριώνουν, με απόλυτο τρόπο την απάτη, που συντελέστηκε. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Goldman Sachs μέσα σε μια μέρα κέρδισε απ’ το επίμαχο SWAP προμήθεια400.000.000 ευρώ, εξευτελίζοντας στην κυριολεξία μια ευρωπαϊκή χώρα και εξαπατώντας ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μίζα, που δόθηκε, στα χρονικά της παγκόσμιας οικονομίας για να στηθεί σε καθεστώς παρανομίας ένα παράγωγο, που ξεγελούσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βέβαια, στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, μάλλον γνώριζαν την απάτη, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, γιατί από τη βρώμικη αυτή δουλειά έβγαλαν τρελές προμήθειες οι ξένοι τοκογλύφοι. Συνεργός στη μεγάλη απάτη είναι και ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος το επίμαχο διάστημα ήταν διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος. Ο μετέπειτα μνημονιακός πρωθυπουργός και στους φίλους της Γερμανίας επίσης, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σταματήσει τη ληστεία, που συντελέστηκε, σε βάρος του δημοσίου χρήματος.


Το αμερικανικό πρακτορείο επισημαίνει την εγκληματική αδιαφορία των πολιτικών για ένα γιγαντιαίο οικονομικό σκάνδαλο, αλλά και την κυνικότητα του τότε επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους,Χριστόφορου Σαρδέλη, που έδωσε την εντολή για το SWAP. Με δήλωση του τότε στο Bloomberg, είχε πει ότι η συμφωνία με την Goldman Sachs είναι μια πολύ σέξι ιστορία μεταξύ δύο αμαρτωλών. Ανέφερε επίσης ότι μετά από τρεις μήνες κατάλαβε ότι το παράγωγο ήταν πιο σύνθετο απ’ ό,τι νόμιζε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη της αμερικανικής τράπεζας είχαν άμεση πρόσβαση στα κρίσιμα υπουργεία, στη διάρκεια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ., γνωρίζοντας λεπτομέρειες από τις αποφάσεις που επρόκειτο να ληφθούν, ειδικά σε σχέση με το δανεισμό και το δημόσιο χρέος. Η σχέση αυτή διεκόπη και μάλιστα με απότομο τρόπο, όταν η αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς άρχισε να ερευνά τις περίεργες σχέσεις της τράπεζας με ορισμένες κυβερνήσεις. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, εκτός από τα κερατιάτικα για τα δάνεια του ΔΝΤ, καλείται την Παρασκευή να πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μια από τις δόσεις του παραγώγου της απάτης που έστησαν οι Κώστας Σημίτης, Λουκάς Παπαδήμος και οι τοκογλύφοι της Goldman Sachs.














ΠΗΓΗ tolimeri




Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
15/3/2017 - 214 - 3345

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου