Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ....Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς!


ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.... ΑΠΟ ΤΑ  ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ
ΞΥΝΠΗΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ?
Η ΝΕΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
ΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ......

Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς!


Αλλαγές-σοκ στον «Καλλικράτη» για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης


Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.

Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που

συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000. Προτείνεται ακόμα η συμμετοχή προσφύγων και μεταναστών σε όργανα όπως το Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών.

Αλλα σημεία αιχμής στην εισήγηση για αλλαγή του «Καλλικράτη», που έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από πλευράς δημάρχων και περιφερειαρχών, είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής, με τις έδρες των δημοτικών ή περιφερειακών συμβούλων να μοιράζονται αναλογικά, με βάση τα ποσοστά του πρώτου γύρου, και η μείωση της θητείας δημάρχων και περιφερειαρχών στα τέσσερα από πέντε έτη. Η αναλογικότητα στην κατανομή των εδρών αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ακυβερνησίας σε δήμους και περιφέρειες, καθώς η παράταξη του εκλεγμένου δημάρχου ή περιφερειάρχη δεν θα έχει απαραίτητα την πλειοψηφία και ενωμένη η αντιπολίτευση μπορεί ουσιαστικά να μπλοκάρει όλες τις αποφάσεις του.

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η αλλαγή του "Καλλικράτη" και η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης δεν είναι κομματική, αλλά εθνική υπόθεση» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ. «Γι' αυτό πρέπει να στηριχθεί στη βάση της συναίνεσης και της συνεργασίας. Αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο και δεν κάνει ουσιαστικό διάλογο, να γνωρίζει καλά πως σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες».
Δημοκρατία

το είδαΕνδεικτικά μερικές ελληνοποιήσεις (μόνο του έτους 2012) από την Φώφη Γεννηματά 1. Οι 580.000 αλλοδαποί και μετανάστες που παίρνουν δικαίωμα ψήφου είναι οι λεγόμενοι νοικοκυραίοι.

  Αυτό σημαίνει 580.000 Χ 1 ή 580.000 Χ 2 ή 580.000 Χ 3 ή 580.000 Χ 4 ή 580.000 Χ..... πληθυσμό.

  Τελικά πόσοι μένουν στη χώρα μας και πόσοι ψηφίζουν άμα υπολογίσουμε και τις προηγούμενες ελληνοποιήσεις - δικαίωμα ψήφου που τους έχουν δοθεί;
 2. Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
  Σάς άρεσε;
  Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
  Σχολιάστε!!!
  Διαδώστε!!!!
  20/3/2017 - 244 - 3375
  Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου