Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

To Brexit μόλις έγινε επίσημο! Οριστική έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ ανακοίνωσε η Τερέζα Μέι



17/01/2017,14:47






Η Μέι ανέβηκε στο βήμα και τόνισε πως οι Βρετανοί πολίτες πριν από έξι μήνες ψήφισαν για την αλλαγή «με τα μάτια τους ανοιχτά», διεκδικώντας «λαμπρότερο μέλλον» για τα παιδιά και τα εγγόνια τους, όχι μόνο για να αφήσει η χώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για να ανοιχτεί στον κόσμο.
Η στιγμή της εθνικής αλλαγής, όπως τη χαρακτήρισε, είναι «ευκαιρία να διερωτηθούμε τι χώρα θέλουμε να είμαστε. Η απάντηση μου είναι ένα κράτος πιο δυνατό, πιο ενωμένο, πιο εξωστρεφές από ποτέ. Ένα κράτος που ευημερεί, μια παγκόσμια Βρετανία».
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός εξέφρασε τη βούληση η χώρα της να γίνει μεγάλο εμπορικό κράτος με ισχυρότερη οικονομία και πιο δίκαιη κοινωνία. «Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα, περήφανοι για την ευρωπαϊκή κληρονομιά μας αλλά πάντα κοιτούσαμε προς τον κόσμο, είμαστε ένα από τα πιο πολυπολιτισμικά κράτη της Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Στους φίλους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θέλω να πω πως  η ψήφος μας δεν ήταν απόρριψη των αξιών τις οποίες μοιραζόμαστε, δεν ήταν μια απόπειρα να κάνουμε κακό στην Ε.Ε.», πρόσθεσε, τονίζοντας πως είναι προς το συμφέρον όλων η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτύχει. «Δεν θέλουμε η απόφασή μας να βλάψει την Ε.Ε. ή τα μέλη της ούτε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Θέλουμε εθνικό αυτοπροσδιορισμό», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε προς τους Ευρωπαίους πολίτες: «θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι σε αυτή τη χώρα  όπως και οι πολίτες μας στις δικές σας χώρες. Φεύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι από την Ευρώπη».
Η Μέι απέρριψε μερική συμμετοχή της Βρετανίας στην Ε.Ε. ή καθεστώς συνδεδεμένου μέλους λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι επιθυμητή μια κατάσταση κατά την οποία η χώρα θα είναι «μισή μέσα, μισή έξω» από την Ένωση.
Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΜΙΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΗ Ε.Ε ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ε ΜΙΑ ΕΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΗ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΗ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΡΚΗ ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΔΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Η ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΗ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΟΙΜΩΞΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ Ε.Ε ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΟΣ ΕΙΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΕΛΙΞΕ.ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΑΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΑΙΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ Η ΚΑΤΑΝΩΛΕΤΕΣ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΗ Ε.Ε. ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΘΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣΝ.Δ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΒΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΡΙΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΤΕΕΙΛΗ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΤΗ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΕΡΜΑΖΙ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΧΑΜΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΣΙΜΠΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Η ΑΓΓΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕΑΠΟΙΚΙΕΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΘΑ ΦΤΙΑΞΗ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ,ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΤΞΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΣ ΑΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ Η ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΗΣ ΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΙΤΗΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΥΧΑΣΠΑΡΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΛΕΕΙΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ.ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΙΑΘΕΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή