Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Πιέρ Μοσκοβισί καταγγέλλει τον Σημίτη για τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ!



Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 7, 2017

moskovici-forologiaΤο έγκλημα του Σημίτη, η υπερχρέωση της Ελλάδας και τα πλαστά στοιχεία.

 Πριν δύο ημέρες σας αναφέραμε το βιβλίο του Πιέρ Μοσκοβισί » Μεσάνυχτα στην Ευρώπη «.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί είναι ο αρμόδιος επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα οικονομικά και ένα από τα κορυφαία μέλη του Eurogroup. Στην σελίδα 211 του βιβλίου…αυτού ο πιέρ Μοσκοβισί καταγγέλει ευθέως τον Κώστα Σημίτη για τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στην ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία για το δημόσιο χρέος – βλέπε σουαπ της Goldman Sachs – καθώς και για το έλλειμμα!

Παραθέτουμε αυτούσια την φράση – καταγγελία του πιέρ Μοσκοβισί εναντίον του εγκληματία Κώστα Σημίτη.  Συγκεκριμένα όπως λέει, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα φταίει και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση διότι:  «Αποδεχθήκαμε να μπει στην ευρωζώνη μία οικονομία ελάχιστα ανταγωνιστική και ένα κράτος βαριά υπερχρεωμένο, με στοιχεία τα οποία ήταν παραποιημένα»

Να τα βλέπει αυτά η δικαιοσύνη τώρα που εξετάζει το θέμα Γεωργίου – ΕΛΣΤΑΤ. Να τα βλέπει και ο Ελληνικός λαός και να καταλαβαίνει πως και γιατί οι κάθε είδους νταβατζήδες προστάτευαν  και προστατεύουν τον Σημίτη και στρέφονται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου.


Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου