Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!Ο ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΌΣ ΧΑΡΊΛΑΟΣ ΝΊΚΟΥ ΑΝΑΚΥΡΗΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Η ΕΊΔΗΣΗ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΓΎΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ!!![ΦΩΤΟ]







Όλος ο κόσμος "υποκλίθηκε" στον καλύτερο πιλότο και πολεμιστή, που ρισκάρει τη ζωή του για την ασφάλεια της χώρας του.
 
Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, τον Αύγουστο του 2016 κέρδισε το δίπλωμα του "1ου καλύτερου Πολεμιστή" του ΝΑΤΟ και μέχρι τώρα, ακόμα η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου.


"Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. Απλώς ο τίτλος αυτός με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες για να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στους νεότερους και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το καθήκον μας", ανέφερε ο 30χρονος χειριστής, που ανήκει στη 343 Μοίρα της Σούδας και κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας.

Όλη η Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός στον κόσμο νιώθει υπερήφανη για τα παλικάρια μας, που με πίστη και αγάπη για την πατρίδα αγωνίζονται.

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου