Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

"Εμπρηστική" δήλωση Μουζάλα! Οι "πρόσφυγες" προστατευμένοι αλλά οι Έλληνες...«Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις διαδικασίες για το ξεχειμώνιασμα»,τόνισε ο Γιάννης Μουζάλας,κάνοντας σαφές πως κανείς δεν θα βρίσκεται σε εξωτερική σκηνή με το χιονιά που αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα,εντός των επόμενων ωρών. «Η προσπάθειά μας είναι να φιλοξενούνται περίπου 500 σε κάθε camp».
«Χωρίς βέβαια τη συμφωνία Τουρκίας- EE, αυτό που κάνουμε δεν θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Θα είχαμε άλλους 100.000 ανθρώπους, που θα έπρεπε να περιθάλψουμε»,επισήμανε ο ίδιος.
Φυσικά ο κ.Μουζάλας παρέλειψε ενδεχομένως να αναφερθεί στους εκατοντάδες Έλληνες συνανθρώπους μας,που είναι άστεγοι, και η πρόνοια του κράτους είναι ανύπαρκτη.

Σχόλιο Ιστολογίου:
Όλες οί κυβερνήσεις ήταν πάντα ανθΕλληνικές όπως είναι καί όλα τά κόμματα.
Στήν βουλή όλα τά κόμματα ψήφισαν υπέρ τών λαθρομεταναστών νόμο.
Ή κυβέρνηση τού ΣΥΡΙΖΑ, καί όλος ό ΣΥΡΙΖΑ ήταν καί είναι ανθΈλληνες μέχρι κόκκαλο.
Ή σημερινή κατάσταση ήταν προδιαγεγραμένη από τό 1953 καί όλες οί κυβερνήσεις υπηρέτησαν αυτό τό σχέδιο τυφλά, όπως κάνει καί ό ΣΥΡΙΖΑ σήμερα.
Ό αφανισμός τών Ελλήνων καί τής Ελλάδος , είναι διαταγή τής Νέας Τάξης , καί όλα τά κόμματα στήν Ελλάδα, τήν εξυπηρετούν μέχρι κεραίας, φυσικά μέ τό ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ.

 Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
Κοινοποιήστε το!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου