Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Βόμβα από το συνήγορο οικογένειας της δολοφονημένης Κουμπούρα για το ρόλο Σώρρα

     , 20:32 



Λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του Χρήστου Μπαλαντίνα για την δολοφονία τηςπαιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα ο συνήγορος της οικογένειας Θέμης Σοφόςέριξε βόμβες ζητώντας να ελεγχθούν και άλλα πρόσωπα της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις – στην οποία μετείχαν η Θώμη και ο δολοφόνος της -φωτογραφίζοντας τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα.

«Να ερευνηθούν ποια πρόσωπα εμπλέκονται στην οργάνωση»

«Ο δράστης πρέπει τώρα να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και πρέπει να ερευνηθούν κι άλλα στοιχεία αρκετά σοβαρά όπως πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση . Πως είναι δυνατόν ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης να δίνει συνεντεύξεις την επόμενη μέρα του θανάτου και να λέει την ώρα θανάτου της Θώμη από τη στιγμή που ούτε η ίδια η αστυνομία δεν γνώριζε.
Θα πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος κι άλλων προσώπων στην υπόθεση και θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους αυτά , ειδάλλως θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Μήπως η Θώμη εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε» κατέληξε ο κ. Σοφός.

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
Κοινοποιήστε το!!! 

Ή πληροφορία δέν κοστίζει τίποτα καί πρέπει νά διαδίδετα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου