Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

«Τη σκότωσα γιατί μου ζήτησε να χωρίσουμε και θα έπαιρνε τη θέση μου στο κόμμα στο Σώρρα».





«Τη σκότωσα γιατί μου ζήτησε να χωρίσουμε και θα έπαιρνε τη θέση μου στο κόμμα στο Σώρρα». 

Προφυλακίστηκε ο 39χρονος που κατηγορείται για το φόνο της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία 05/01/2017Κατηγορίες: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕτικέτες: απολογία, έγκλημα, Θώμη, Θώμη Κουμπούρα, Λαμία, παιδοψυχίατρος, προφυλάκιση, Σώρρας, Χρήστος Μπαλαντίνας 
Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Λαμίας, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας που από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για το φόνο της 45χρονης Θώμης Κουμπούρα. Ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε πως θόλωσε όταν η Θώμη Κουμπούρα, με την οποία είπε ότι διατηρούσε σχέση, του πρότεινε να χωρίσουν. 
Ο Μπαλαντίνας κατά την προσέλευση του στον ανακριτή απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο, παρά τις ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται πως παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη 45χρονη για ερωτικούς λόγους. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι μπροστά στα δικαστήρια της Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άνθρωποι, γεγονός το οποίο ανάγκασε την αστυνομία να κάνει την προσαγωγή από μία κρυφή πόρτα, φοβούμενη πιθανές αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους. 
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τόνισε ότι ο Μπαλαντίνας διέπραξε το έγκλημα επειδή η Θώμη Κουμπούρα του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους για να συνεχίσει με τον φίλο του και πως ένιωσε ότι προδίδει τον κοινό τους αγώνα με τον Σώρρα.
 Όπως δήλωσε ο συνήγορος, μια εβδομάδα πριν από το φόνο, ο Χρήστος Μπαλαντίνας καθαιρέθηκε από την θέση που είχε στο κόμμα του Σώρρα. 
Δήλωσε μάλιστα ότι η 45χρονη παιδοψυχίατρος θα τον αντικαθιστούσε στην ηγεσία στην περιφερειακή επιτροπή του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις» γεγονός που λειτούργησε αρνητικά για τον δράστη. 

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου: Αντίθετα ο κ. Σοφός που είναι ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος άφησε να εννοηθεί ότι «πρέπει να επεκταθεί η έρευνα και σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση». 
Ζήτησε μάλιστα να ερευνηθεί «ο ρόλος συγκεκριμένων προσώπων που θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν και να παρουσιάσουν τα στοιχεία» και σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε «να υποστούν τις συνέπειες». Έθεσε και το ερώτημα για λογαριασμό της οικογένειας λέγοντας πως «μήπως η Θώμη εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε;» ... 

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ti-skotosa-giati-mou-zitise-na-chorisoume-ke-tha-eperne-ti-thesi-mou-sto-komma-sto-sorra-profilakistike-o-39chronos-pou-katigorite-gia-to-fono-tis-pedopsichiatrou-sti-lamia/

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
Κοινοποιήστε το!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου