Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Καταγγελία σοκ από γνωστή δημοσιογράφο – Ο υπουργός Τόσκας και ο σύμβουλος του με εκβίασαν και μου απέσπασαν 50.000 ευρώ! Πρόβλημα για την κυβέρνηση


Μια πρωτοφανής υπόθεση βλέπει το φώς της δημοσιότητας, μετά από την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου από γνωστή δημοσιογράφο και όπως όλα δείχνουν θα κλονίσει συθέμελα την συνοχή της κυβέρνησης.
Όλα ξεκίνησαν με μια προσωπική περιπέτεια της Θάλειας Χούντα, δημοσιογράφου στο  επάγγελμα. Το 2014 είχε πέσει θύμα απαγωγής με αποτέλεσμα να περάσει 12 εφιαλτικές ημέρες στα χέρια των βασανιστών – απαγωγέων της. Η υπόθεση τότε απασχόλησε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όπως είναι φυσικό ανέλαβε την υπόθεση η ελληνική αστυνομία.
Παρόλα αυτά –  κι ενώ η αστυνομία θα έπρεπε να παρακολουθεί από κοντά το θύμα και την υπόθεση –  λίγους μήνες αργότερα η κυρία Χούντα έπεσε και πάλι θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας τον Φεβρουάριο του 2015.Ο Γολγοθάς της δημοσιογράφου,  που όπως δείχνουν τα πράγματα ήταν απροστάτευτη από τις αρχές, δεν τελείωσε εκεί. Τον Σεπτέμβριο του 2015 έπεσε και πάλι θύμα αγνώστων οι οποίοι της προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η δημοσιογράφος τον Μάρτιο του 2016, κι ενώ η υπόθεσή της είχε σκαλώσει για άγνωστους λόγους και κυρίως από τους χειρισμούς της ΕΛΑΣ, γνώρισε τον σύμβουλο εξ απορρήτων του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη Παύλο Αδακτυλίδη, ο οποίος είναι και εν ενεργεία συνταγματάρχης του Ελληνικού στρατού.
Όπως υποστηρίζει η κυρία Χούντα ο σύμβουλος του Νίκου Τόσκα φέρεται να έδειξε ιδιαίτερο ζήλο ώστε να βοηθήσει αυτός και ο υπουργός για να προχωρήσει η υπόθεση και να βρεθούν οι δράστες της απαγωγής και των βίαιων πράξεων εναντίον της. Η ίδια λέει στο gogranews ότι βρισκόταν κάτω από ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ακόμη φοβόταν για την ζωή της, κάτι που επηρέαζε και την συμπεριφορά της. Με λίγα λόγια ήταν ευάλωτη σε οποιαδήποτε υπόσχεση που θα βοηθούσε να λυθεί σύντομα η υπόθεσή της και να λυτρωθεί από τον εφιάλτη που δεν έλεγε να τελειώσει.
Πάνω σε αυτή την κατάσταση όπως ισχυρίζεται η ίδια πάτησε ο Παύλος Αδακτυλίδης και άρχισε να της υπόσχεται ότι θα βοηθήσουν αυτός και ο υπουργός, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Ότι δήθεν θα μετατεθεί ο ίδιος στην Κύπρο ως στρατιωτικός και έτσι δεν θα μπορούσε να επιληφθεί από κοντά των υποθέσεων της απαγωγής της δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την Θάλεια Χούντα της πρότεινε την εξής λύση. Να ακυρώσει την μετάθεσή του ώστε να την βοηθήσει, αλλά παράλληλα να του δώσει 50.000 ευρώ που θα έχανε εκείνος από τους μισθούς εάν μετατίθετο στην Κύπρο. Εκείνη όπως λέει, κάτω από την έντονη ψυχολογική πίεση και καθώς ο σύμβουλος του Τόσκα πλέον την εκβίαζε ανοιχτά και ωμά για τα χρήματα, λεγοντάς της ότι δεν θα προχωρούσαν χωρίς αυτόν οι υποθέσεις της, υπέκυψε στον εκβιασμό.
Έτσι τον Ιούνιο του 2016 και χωρίς να γνωρίζει ο σύζυγός της, μετά από τις καθημερινές πιέσεις του Αδακτυλίδη, έδωσε τα 50.000 ευρώ. Εκείνος τότε την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε αμέσως στον υπουργό Τόσκα ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Όπως ισχυρίζεται η κυρία Χούντα το μόνο που είχε ζητήσει ήταν να προχωρήσει η έρευνα και τίποτε παραπάνω, καθώς μέχρι τότε η ΕΛΑΣ δεν έδειχνε ενδιαφέρον για την υπόθεση.
Όμως λίγες ημέρες αργότερα, στις αρχές Ιουλίου και τελείως αιφνιδιαστικά,  ο Αδακτυλίδης, σύμφωνα με την δημοσιογράφο,  έστειλε μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, λέγοντάς του ότι ο υπουργός Τόσκας και ο ίδιος δεν θα ασχοληθούν με την υπόθεση της και θα την αναθέσουν απλώς στους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΛΑΣ.
Έτσι τον Οκτώβριο του 2016 η Θάλεια Χούντα έστειλε ένα μήνυμα που ουσιαστικά «καίει» τον σύμβουλο του υπουργού. Του ζητούσε πίσω τα 50.000 ευρώ και εκείνος της έστειλε απάντηση γράφοντάς της «ΟΚ», κάτι που σημαίνει σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά ότι παραδέχεται πως έχει πάρει τα χρήματα.
Η Θάλεια Χούντα μετά από όλα αυτά και καθώς ο σύμβουλος του υπουργού δεν της έχει επιστρέψει τα χρήματα, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Κάτι που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για το υπουργείο δημοσιάς τάξεως για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη σε αυτή την υπόθεση, αλλά και για την κυβέρνηση καθώς εμπλέκονται κυβερνητικά στελέχη. Όχι μόνο ο σύμβουλος του υπουργού αλλά και ο ίδιος ο υπουργός Τόσκας που είναι και αυτός μηνυόμενος από την δημοσιογράφο.
Φαίνεται ότι το κουβάρι της ιστορίας τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται και εμείς περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της καθώς αφορά δημόσια πρόσωπα, κρατικούς λειτουργούς, εκβιασμούς, απαγωγές και βιαιοπραγίες.Διαβάστε παρακάτω όλη την μηνυτήρια αναφορά:

Ε Ν Ω Π Ι Ο Ν

ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Θάλειας Χούντα του Αναστασίου, κατοίκου Αθηνών, οδός Υψηλάντους αρ. 40.

Κ Α Τ Α

  1. Νικολάου Τόσκα, αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
  2. Παύλου Αδακτυλίδη, Συνταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού και σύμβουλο του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
  3. Παντός άλλου υπευθύνου.

————————-

Κυρία Εισαγγελεύ,
με την παρούσα μου επιθυμώ, να Σας αναφέρω τα κάτωθι, σχετικά με τις ενέργειες των Νικολάου Τόσκα, αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Παύλου Αδακτυλίδη, Συνταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού και σύμβουλο του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Την 21-3-2014 έπεσα θύμα απαγωγής έως την 1-4-2014, ότε και με απελευθέρωσαν οι απαγωγείς μου. Την 25-2-2015 έλαβε χώρα εις βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας και την 16-9-2015 υπέστην επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Για όλες αυτές τις εις βάρος μου κακουργηματικές πράξεις είναι αμέσως ενημερωμένη η Ελληνική Αστυνομία και οι υποθέσεις, πλέον, ευρίσκονται σε Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Μέσω των υποθέσεών μου, που χειριζόταν η ΕΛ.ΑΣ., γνωριστήκαμε περί τον Μάρτιο 2016 με τον δεύτερο μηνυόμενο, ο οποίος μου ανέφερε, ότι το υπουργικό γραφείο και ο ίδιος, εκ της θέσεώς του σαν σύμβουλος του Υπουργού, τις γνώριζαν και θα έδειχναν ζήλο στα να τελειώσουν οι υποθέσεις μου, συμπεριλαμβανομένων και των πειθαρχικών διαδικασιών και να βρεθούν οι δράστες των εις βάρος μου πράξεων. Τον Μάιο 2016 μου ανέφερε, ότι πρόκειται να μετατεθεί στην Κύπρο, όντας Συνταγματάρχης του Στρατού και πλέον θα είναι αδύνατον, να με βοηθήσει στις υποθέσεις μου. Η μόνη λύση ήταν, να μην μετατεθεί στην Κύπρο, όμως θα έχανε το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, το οποίο θα έπαιρνε σαν μισθούς δύο ετών της εκεί υπηρεσίας του, όπως χαρακτηριστικά μου ανέφερε. Καθημερινά σχεδόν έκτοτε, μου τόνιζε το ως άνω γεγονός των χρημάτων και την ταυτόχρονη δυσκολία έως αδυναμία εξευρέσεως λύσης στα θέματά μου, τα οποία άπτονταν και αστυνομικών, εάν μετατίθετο και μου ασκούσε έντονη ψυχολογική πίεση, ούσα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατόπιν όλων των πολύ σοβαρών περιστατικών που μου είχαν συμβεί, μεταφέροντάς μου ταυτοχρόνως και την θέση του Υπουργού – πρώτου μηνυόμενου, που ταυτιζόταν με την δική του.

Ως μή γνωρίζουσα τίποτα για τις χρηματικές απολαβές των στρατιωτικών και τα θέματα των μεταθέσεών τους, του απαντούσα, ότι δεν μπορούσα να πράξω κάτι, για να τον βοηθήσω αλλά αναρωτιόμουν, ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει ο Υπουργός – πρώτος μηνυόμενος και γιατί δεν το πράττει. Αρχές Ιουνίου 2016, ο δεύτερος μηνυόμενος, τροποποίησε τα λεγόμενά του και ωμά και εκβιαστικά πλέον μου έθεσε το θέμα, ότι εάν μετατίθετο, δεν θα προχωρούσαν οι υποθέσεις μου και δεν θα υπήρχε διαλεύκανση, κάτι που και ο Υπουργός – πρώτος μηνυόμενος γνώριζε, εκτός εάν παρέμενε στην θέση του σαν σύμβουλος του Υπουργού και του έδινα εγώ το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, που δεν θα έπαιρνε σαν μισθοδοσία του στην Κύπρο, αφού με σχετική αίτησή του στην υπηρεσία του μπορούσε, να ανακαλέσει το έγγραφό του για την μετάθεση αυτή.

Το γεγονός αυτό του εκβιασμού συνεχίστηκε για πολλές ημέρες, με τους ίδιους πάντα ισχυρισμούς εκ μέρους του και δημιουργώντας μου την απόλυτη βεβαιότητα, ότι θα ευρισκόμουν πάντα σε αδιέξοδο σχετικά με τις υποθέσεις μου. Πράγματι, μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016, χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός μου, έδωσα τοις μετρητοίς στον δεύτερο μηνυόμενο το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, τα οποία αποδέχτηκε με χαρά και ικανοποίηση και μου ανέφερε, ότι αμέσως θα ενημέρωνε και τον Υπουργό – πρώτο μηνυόμενο και πλέον δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, δεν θα έπαιρνε μετάθεση για την Κύπρο και άμεσα θα βοηθούσε όλες τις διαδικασίες. Επιθυμώ, να τονίσω, ότι δεν του ζήτησα ποτέ να κάνει κάτι παράνομο, παρά μόνο να επιτηρεί την πορεία των υποθέσεών μου για πιο γρήγορη ολοκλήρωση και χωρίς να παρέμβει στο όποιο αποτέλεσμα. Από τα λεγόμενά του ήταν ξεκάθαρο, ότι ο Υπουργός – πρώτος μηνυόμενος γνώριζε την κίνησή του αυτή, να εισπράξει δηλ. το συγκεκριμένο ποσό και την επικροτούσε.

Την 29-6-2016 ο δεύτερος μηνυόμενος έστειλε στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου μου γραπτό μήνυμα (σχ. 1), στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε, ότι ο Υπουργός δεν επιθυμούσε καμία επαφή μαζί μας, θα ανέθετε μόνο στους υπηρεσιακούς φορείς του Υπουργείου την πορεία των υποθέσεών μας και ο ίδιος θα ακολουθούσε την στάση του Υπουργού – πρώτου μηνυόμενου. Ήτοι, λίγες μόλις ημέρες αφ’ ότου εκβιαστικά αιτήθηκε και έλαβε το ποσό των 50.000 ευρώ, δήλωσε, ότι όχι μόνο δεν θα είχε την επιτήρηση των υποθέσεών μου αλλά και ότι δεν θα επικοινωνούσε καν μαζί μου. Ούσα σε απόγνωση, δεν ανέφερα σε κανέναν το γεγονός του εκβιασμού και της εξαπατήσεώς μου και όντως ουδεμία εκ των υποθέσεών μου, που εκκρεμούσαν στην Ελληνική Αστυνομία, δεν έχει επιλυθεί.

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 απαιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους να δαπανήσουμε ένα σεβαστό οικονομικό ποσό και ο σύζυγός μου Νικόλαος Μπούρας δεν είχε αντίρρηση, έχων την πεποίθηση, ότι έχουμε εις χείρας μας το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ, αφού δεν γνώριζε σχετικά με τον εκβιασμό των μηνυομένων. Την 4-10-2016 απέστειλα ηλεκτρονικό γραπτό μήνυμα στον δεύτερο μηνυόμενο (σχ. 2), όπου του ανέφερα, ότι ο σύζυγός μου είχε αντιληφθεί την απουσία του σχετικού χρηματικού ποσού, ότι έπρεπε να μου το επιστρέψει άμεσα και για να μην του δημιουργήσω υποψίες και στραφεί εναντίον μου, του ανέφερα, ότι θα του χορηγούσα εκ νέου το ισόποσο τμηματικώς. Ο δεύτερος μηνυόμενος αμέσως μου απάντησε «ΟΚ», όμως έως σήμερα δεν μου έχει επιστραφεί το ποσό των 50.000 ευρώ. Στον σύζυγό μου παρουσίασα διάφορες δικαιολογίες και εν τέλει δεν απαιτήθηκε η δαπάνη του ποσού και βεβαίως δεν είχε αντιληφθεί την απώλεια του ποσού αυτού.

Την 13-12-2016 με απήγαγαν στο Λουτράκι Κορινθίας και από τύχη είμαι ζωντανή, γεγονός που με ώθησε να αναφέρω στον σύζυγό μου τον ως άνω εκβιασμό που υπέστην από τους μηνυόμενους. Το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει έως σήμερα, προς επίρρωση του εκβιασμού που υπέστην, έχει δημιουργηθεί και έτερο θέμα σχετικά με την αστυνομική συνοδεία που μας έχει διατεθεί ήτοι όχι μόνο δεν επιλύθηκε κανένα παλαιότερο θέμα μου αλλά τουναντίον προστέθηκε και καινούργιο.

Επειδή αποκλειστικά η εκβιαστική συμπεριφορά που επέδειξαν οι ώδε μηνυόμενοι, με ανάγκασε να τους καταβάλλω το αιτηθέν χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, κάτι που ο δεύτερος μηνυόμενος αποδέχεται την 4-10-2016 και το οποίο παραμένει έως σήμερα εις χείρας τους.

Επειδή οι πράξεις των μηνυομένων, τόσο στην αντικειμενική όσο και στην υποκειμενική τους υπόσταση, προβλέπονται και τιμωρούνται, αφού δολίως και εκβιαστικά με πίεσαν να τους καταβάλλω το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, ασκώντας μου ψυχολογική βία και απειλώντας με σχετικά με τις υποθέσεις μου.

Επειδή η παρούσα μου είναι νόμιμη, βάσιμη και αληθής.

Για τους λόγους αυτούς

Ζητώ την ποινική τιμωρία των Νίκου Τόσκα και Παύλου Αδακτυλίδη για όσα τέλεσαν εις βάρος μου και δηλώνω, ότι θα παρασταθώ ως πολιτικώς ενάγουσα εναντίον τους για το ποσό των 45 ευρώ με επιφύλαξη.


Αθήνα 10 Ιανουαρίου 2017

Η αναφέρουσα                         Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου