Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!! ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ «ΣΤΑΘΜΌΣ», 2343/2016 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΠΛΈΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΡΆΠΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΊΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΝΕΊΣ ΔΑΝΕΙΟΛΉΠΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΈΣ!!! (ΕΘΝΙΚΉ, ΠΕΙΡΑΙΏΣ, EUROBANK, ALPHA BANK) «ΈΧΟΥΝ ΥΠΕΞΑΙΡΈΣΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΏ ΔΗΜΌΣΙΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!!!


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ......  ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝΕ ......ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;;;;;;





ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!

Σύμφωνα με την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  «σταθμός», 2343/2016 του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ που
αποτελεί πλέον ΝΟΜΟ του Ελληνικού κράτους και που δίνει ράπισμα στις αυθαιρεσίες των ΤΡΑΠΕΖΩΝ, κανείς δανειολήπτης ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ  τίποτα σε αυτές!!! (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος!!!ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!!!



Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση «σταθμός», 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, που…
αποτελεί πλέον νομολογία του ελληνικού κράτους και που δίνει ράπισμα στις αυθαιρεσίες των τραπεζών, κανείς δανειολήπτης δεν χρωστάει τίποτα σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα και με βάση των άρθρων 178 και 179 ΑΚ.  όταν η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά.

Αν τώρα η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη, σύμφωνα με  το άρθρο 386 ΠΚ. Παράλληλα, θεωρείται ως απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.

Όπως αναφέρει η Ένωση Συνταξιούχων Ταμείου Ασφάλισης Μιχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), οι τράπεζες δεν τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση και αν το έκαναν ο δικηγόρος τους θα πήγαινε φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ!  «Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη!», τονίζει η Ένωση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι  Πολίτες δικαιούνται με αγωγές να διαγράψουν οριστικά τα δάνειά τους από τις τράπεζες αυτές και να απαιτήσουν και μια σοβαρότατη αποζημίωση έκαστος, γιατί οι τράπεζες έχουν ευθύνη για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού!

Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση 2343/2016, το δάνειο διαγράφηκε οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000  ευρώ!

Από την Ένωση τονίζουν ότι έχουν πει και αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας. Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν φτωχοποιήσει του πάντες!».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, η «δανειακή σύμβαση» παραβιάζει τα χρηστά ήθη, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ και οριστικά διαγράφεται!

Από εκείνη την στιγμή η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται πλέον αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά, ενώ η τράπεζα, απαιτώντας την αποπληρωμή του υποτιθέμενου δάνειου, διαπράττει και απάτη, βάσει του άρθρου 386 ΠΚ, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις.

Τώρα, οι πολίτες, μπορούν από σήμερα κιόλας, να ζητούν νομική υποστήριξη από τους δικηγόρους τους, βάσει πλέον της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016.

Όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον πολίτη!


Η τελεσίδικη και αμετάκλητη Δικαστική απόφαση Νο. 2343/2016 αποτελεί πλέον νομολογία του Ελληνικού κράτους …


Η δικαστική απόφαση 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, αποτελεί το μεγαλύτερο ράπισμα κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών, όταν στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεταιότι κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη  … Η δε «δανειακή σύμβαση» σε μια τέτοια περίπτωση παραβιάζει τα χρηστά ήθη, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ και οριστικά διαγράφεται … Από εκείνη την στιγμή η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται πλέον αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά, ενώ η τράπεζα, απαιτώντας την αποπληρωμή του υποτιθέμενου δάνειου, διαπράττει και απάτη, βάσει του άρθρου 386 ΠΚ, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις... Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη … !!!
Σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό 2343/2016, το δάνειο διαγράφηκε οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000 €. Τι ακριβώς μπορεί αυτό να σημαίνει για κάθε πολίτη απέναντι σε κάθε «συστημική τράπεζα» …;;; Έχουμε πει και έχουμε αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, EurobankAlpha bank) έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 Δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας. Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν πτωχοποιήσει του πάντες !!! Από την άλλη μεριά όλοι οι Πολίτες δικαιούνται με αγωγές να διαγράψουν οριστικά τα δάνειά τους από τις τράπεζες αυτές και να απαιτήσουν και μια σοβαρότατη αποζημίωση έκαστος …
Οι τράπεζες μπρος στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ΔΕΝ τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση (βλέπε το πιστοποιητικό παρακάτω) και πως θα μπορούσαν άλλωστε να το πράξουν όταν ο δικηγόρος που θα τις εκπροσωπούσε θα πήγαινε κατευθείαν στη φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ.
Οι Πολίτες λοιπόν μπορούν από σήμερα να ζητούν νομική υποστήριξη από τους δικηγόρους τους, βάσει πλέον της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016. Πλέον όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του Πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον Πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον Πολίτη…

Πλέον οι Πολίτες έχουν στα χέρια τους το απόλυτο «όπλο» κατά των τραπεζών.



Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 2343/2016 ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (Του Δημ. Μαντέ).
Με μεγάλη έκπληξη και χαρά υποδέχτηκα την απόφαση 2343/2016 μόλις την πληροφορήθηκα καθυστερημένα κι εγώ όπως πολύς κόσμος. Πολλά τα σενάρια αυτής της καθυστέρησης, ύποπτο το παρασκήνιο της "συγκάλυψης" και πολλά τα ερωτήματα.
Πάνω από μία ώρα χτες μίλησα με τον κ. Γιώργο Σαρρή ο οποίος με πληροφόρησε έγκυρα και από πρώτο χέρι.
Αφ΄ενός του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια από μένα και ασφαλώς από όλους μας διότι έκλεισε τα αυτιά του σε "σειρήνες" και παπαγάλους του συστήματος (βάλτε και δικηγόρους μέσα, η πλειονότητα των οποίων παίζουν τρισάθλιο και συστημικό παιχνίδι πλέον) και με κλεισμένα αυτιά, έγραψε επί 17 (ναι καλά ακούσατε δέκα εφτά) μήνες όλο το δικόγραφο της εξαπάτησης ενός ολόκληρου Λαού, ενός ολόκληρου Έθνους και το παρουσίασε με τρομακτική και μαθηματική ακρίβεια, με τέτοιο τρόπο, που κανένας Δικαστής δεν θα μπορούσε να βρει νομικό "παραθυράκι" να το υπερπηδήσει, να το υποσκελίσει, να καταρρίψει!
Παρά τις προσπάθειες του Συστήματος και των Τραπεζιτών που παρεμβαίνουν ωμά πλέον, (το γνωρίζουμε αυτό και από άλλες δικαστικές αποφάσεις που βγαίνουν παράτυπα και προκλητικά υπέρ των Τραπεζών πάντα), γεγονός που καταδεικνύεται περίτρανα όταν η συνεδρίαση του Δικαστηρίου έγινε στις 20 Ιανουαρίου του 2014 και ενώ έπρεπε να εκδοθεί απόφαση απαρεγκλίτως εντός δύο μηνών, δηλ. τον Μάρτιο του 2014, αυτή εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2016!!!! (Πρωτοδίκης κ. Χριστίνα Αυγέρη - τελικά μετά από δύο χρόνια πίεσης,δεν "μάσησε"!??)
Ορίστε;
Αρνησιδικία;;;!!! (Ερχόμαστε πρώτοι στην Ευρώπη στατιστικά).
Μάλιστα! Αρνησιδικία με σοβαρότατες νομικές, ποινικές και πειθαρχικές συνέπειες (μέχρι και απόταξη από το Δικαστικό Σώμα και αφαίρεση σύνταξης του Δικαστή αν εφαρμοστεί η Νομοθεσία).
Αυτό και μόνο το γεγονός μας βάζει αμέσως στο "νόημα": Το πανίσχυρο και ηλίθιο συνάμα προδοτικό Σύστημα που μας σκλάβωσε ΔΕΝ ήθελε να δικάσει, να βγει η ΑΛΗΘΕΙΑ στο ΦΩΣ , αλλά τα στοιχεία ομίλησαν από μόνα τους με μαθηματική ακρίβεια,ενώ ο συντάκτης είχε προβλέψει όλα τα παραθυράκια και ήταν γνώστης του "πολιτικού χάους" που επικρατεί.
Στην πορεία πολεμήθηκε άγρια η απόφαση και αμφισβητήθηκε από όλους!!! Δικηγοράκους της πεντάρας, Blogs της δραχμής, "μαγαζάκια" του αίσχους που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια και πουλάνε "γνώση" και "προστασία" τάχα μου, έναντι αδράς αμοιβής (εκεί βγήκαν τα μαχαίρια), με αποτέλεσμα να μην πληροφορηθούμε το ευχάριστο γεγονός, ευθύς εξ΄αρχής!
Είπαν ακόμη για να προσβάλουν το κύρος της απόφασης και τη σημασία της για όλους τους δανειολήπτες, ότι εφ΄όσον ήταν πρωτόδικη απόφαση (θα υπήρχαν εφέσεις ή άλλα ένδικα μέσα σε δεύτερο και τρίτο βαθμό)!!!.
Συγκεκριμένα επιδόθηκε στην αντίδικο (Τράπεζα Πειραιώς) Σεπτέμβριο (29.09.2016). Η προθεσμία από την ώρα που επιδόθηκε είναι ήταν μήνας για έφεση (ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ) και άλλος ένας μήνας αρχής γενομένης από την τελεσιδικία για το ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ (η προθεσμία τέλειωσε 29.11.2016). Αφού παρήλθε είναι πλέον ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. ΤΕΛΟΣ!
Επίσης, αυτό αποδεικνύεται και από το παρακάτω έγγραφο με ημερομηνία 13/12/2016 και οκτώ ολόκληρους μήνες μετά, δεν υπάρχει κανένα ένδικο μέσο εναντίον της απόφασης, ούτε έφεση, ούτε ΤΙΠΟΤΑ και η απόφαση είναι ΔΥΝΑΤΗ, ΚΑΘΑΡΗ και ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ αφού δεν τόλμησαν καν να την προσβάλλουν! https://www.scribd.com/…/%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%…
Και πάμε τώρα στο ψητό της υπόθεσης, δηλ. αυτό που μας αφορά όλους.
Δηλαδή, ποιους αφορά αυτή η υπόθεση:
1. Τις επιχειρήσεις που δανειοδοτήθηκαν και λόγω της τεχνητής και ψευδούς κρίσης, δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν το δάνειό τους.
2. Τις επιχειρήσεις που ΔΕΝ δανειοδοτήθηκαν, ενώ τα 93 δις είχαν δοθεί ήδη στις Τράπεζες για αυτό στο σκοπό!
3. Αυτούς που δανειοδοτήθηκαν με στεγαστικά δάνεια και δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν.
4. Αυτούς που δεν δανειοδοτήθηκαν καθόλου (είτε ζήτησαν, είτε όχι δάνειο) αφού τα ακίνητά τους έπεσαν σε εξευτελιστικές τιμές (άρα έμμεση ζημία) με αποκλειστική ευθύνη των Τραπεζών που διέπραξαν την κλοπή και την υπεξαίρεση.
5. Όλους όσους το εισόδημα και οι αποδοχές τους μειώθηκαν με αποτέλεσμα να πληρώνουν άμεσους και έμμεσους φόρους στο Κράτος και τους δανειστές, για χρήματα που έβαλαν στο τσεπάκι οι Τραπεζίτες!
6. Όλους όσους έμειναν άνεργοι και χωρίς αντικείμενο εργασίας!!!! Αφού η κρίση ήταν τεχνητή και η προσπάθεια των Τραπεζών δόλια να καταστραφεί η Ελληνική Οικονομία και να κερδίσουν εκείνοι!
7. Τέλος, αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό στο σύνολό του, αφού στο σύνολό μας έχουμε κληθεί όλοι να πληρώσουμε τις συνέπειες της Απάτης των Τραπεζιτών, ακόμη και τα νεογέννητα, και τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη γεννηθεί και είναι ήδη... χρεωμένα!!!
Αυτό είναι όλο το ΝΟΗΜΑ και το πενταπόσταγμα της απόφασης για όσους γνωρίζουμε να "διαβάζουμε" πολιτικά τα αποτελέσματα και τη φιλοσοφία μιας ΚΑΘΑΡΗΣ Δικαστικής απόφασης.
Το τι θα γίνει στην πορεία;
Να σας πω την προσωπική μου άποψη.
Προς το παρόν συμβαίνει ένα άνευ προηγουμένου "ντόμινο" εξελίξεων και παρασκηνίου τόσο στους Τραπεζικούς κύκλους, όσο και στους Νομικούς και Δικαστικούς κύκλους που παρατηρούν όλοι έντρομοι το μέγεθος της κατρακύλας, με μία ερώτηση στο μυαλό και στα χείλη:
- Πότε θα έλθει το Τέλος;;;;!!!!
Ναι, το ΤΕΛΟΣ έρχεται λίαν συντόμως!!! Διότι αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη που είναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!
Όσοι έχουν έμπιστους (θα το τονίσω ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ δικηγόρους και όχι δικηγοράκια της πλάκας και του Συστήματος) να προσκομίσουν την απόφαση, το σκεπτικό και τη φιλοσοφία του Συντάκτη, να την προσαρμόσουν στα προσωπικά τους δεδομένα και να στραφούν ΟΜΑΔΙΚΑ εναντίον των ΤΡΑΠΕΖΩΝ επικαλούμενοι την ήδη υπάρχουσα 2343/2016 που αποτελεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ!
Αυτό είναι όλο το νόημα!
Αυτό για την πρακτική υπόθεση του καθένα μας!
Όλους μας αφορά!!!!
Στο πολιτικό κομμάτι, έρχεται το ΤΕΛΟΣ σ΄αυτή την τρισάθλια προδοτική Ιστορία. Ένα ΤΕΛΟΣ που έχω προμηνύσει σε όλους τους εμπλεκόμενους εδώ και αρκετό καιρό. Όσοι παραβίασαν το Σύνταγμα και τους Νόμους, όσοι έβγαλαν άδικες και παράνομες αποφάσεις, όσοι εν γνώση τους παρανόμησαν έναντι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, έχουν όλα καταγραφεί, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια!!!!!
Οι νέοι Δικαστές της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης που θα επέλθει, θα δικάζουν μήνες ολόκληρους για να καθαρίσουν τη βρωμιά και τη σαπίλα!!!
Θα βρεθούν όσοι προσκυνημένοι "δικαστές" και "λειτουργοί", αυτοί που διέπραξαν κακουργήματα και πάτησαν τον όρκο τους, χωρίς σύνταξη και θα τρώνε από τους σκουπιδοτενεκέδες, όπως τώρα οι νυκοκυραίοι που έχασαν την επιχείρησή τους, την εργασία τους, την οικογένειά τους που τινάχτηκε και σκόρπισε στον αέρα, την ίδια τους τη ζωή και την ελευθερία!!! Που καταντήσαμε να είμαστε οι δαχτυλοδεικτούμενοι στην Ευρώπη, στα νύχια του ανάπηρου και παρανοϊκού Σόιμπλε και των αρπακτικών, εκεί που ήμασταν ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ στο σπίτι μας!
Κλαίω μόνο και θρηνώ τους χιλιάδες ανθρώπους που έβαλαν τέλος στη ζωή τους γι΄αυτό το αίσχος! Τους συνταξιούχους που "έφυγαν" αφού δεν άντεξαν τον εξευτελισμό, τους οικογενειάρχες που άφησαν πίσω χήρες και ορφανά, επειδή χρεοκόπησαν και όλους τους αξιοπρεπείς "αυτόχειρες" που δεν άντεξαν την ταπείνωση!!!
Λυπάμαι αυτούς και τις οικογένειές τους!
Όλους όσους οδήγησαν στο χάος αυτή την ειρηνική και πανέμορφη τη Χώρα και τους φιλήσυχους πολίτες της, από τα πολιτικά σκουπίδια όλων των τελευταίων προδοτικών Κυβερνήσεων, μέχρι και τους ανθρώπους φαντάσματα (Υπουργούς, Δικαστές, Δημόσιους Λειτουργούς και όλα τα αποβράσματα που έσκυψαν και λύγισαν τη μέση στους κατακτητές), θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης όχι της "δικής" τους που προβλέπει συνεχή και προκλητική ατιμωρησία, αλλά της Δικαιοσύνης του Ελληνικού Λαού που δεν ξεχνά και καταγράφει.
Χαιρετίζω την 2343/2016 ως την πρώτη Δικαστική απόφαση που θα βάλει ΤΕΛΟΣ σ΄αυτό το συνεχές έγκλημα κατ΄εξακολούθηση, κατά της αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου ΕΘΝΟΥΣ πρωτίστως!
Η συνέχεια επί της Οθόνης!
Το ΕΡΓΟ μόλις άρχισε!
Καλή Χρονιά, ναι, τώρα μπορεί να είναι ΚΑΛΗ η Χρονιά που έρχεται Έλληνες!!!!
Δημήτριος Μαντές
30/12/2016


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου