Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ κ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟ 《ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ 2012》 ...《ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ》 ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ κ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΑΠΟ 《ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ 2012》 ...《ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ》 ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !!!!!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ..ΘΕΣ/ΝΙΚΗ...ΛΑΡΙΣΑ 
(ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012...ΘΕΣ/ΝΙΚΗ..ΩΡΑ 12:00)
(ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ κ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.. ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΩΡΑ 17:00) 
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!! 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΝΤΕΣ
Στις 8-1-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00 η ομάδα «Έλληνες σε Αυτοάμυνα» θα είναι για άλλη μια φορά στην Πλ. Συντάγματος για να αντιδράσουμε ενάντια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της χώρας μας και τη σταδιακή αντικατάσταση των γηγενών από τους λαθρομετανάστες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες που αισθάνονται ελεύθεροι και επιθυμούν να διαδηλώσουν μαζί μας χωρίς χρώματα, ιδεολογίες και κόμματα που μας διχάζουν.
Στις 8-1-2017 εμείς οι Έλληνες ενωμένοι και συνασπισμένοι θα διαδηλώσουμε στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στη Λάρισα.
Αρκετές πατριωτικές ομάδες θα συμμετέχουν σ’ αυτό το κάλεσμα αντίστασης στην προσπάθεια εξόντωσης της φυλής μας και εκδίωξης μας από το φυσικό μας χώρο. Ζούμε σε αντίξοες συνθήκες ενός πολέμου οικονομικού, ψυχολογικού, ακόμη και εσωτερικού από το ίδιο μας το κράτος με όλες του τις αποφάσεις και τους Νόμους που ψηφίζει.
Έχουν αφήσει ανοικτά και απροστάτευτα τα σύνορά μας (ακόμη και με έναν Πρωθυπουργό να λέει δημόσια ότι δεν έχουμε θαλάσσια σύνορα) και παρέχουν άσυλο σε όλους τους λαθρομετανάστες και παράλληλα καλύπτουν και τις άμεσες ανάγκες τους όπως στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ ενώ για τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες μόνο βαριά φορολόγηση και ατελείωτα προβλήματα σε όλους τους τομείς.
Έχουν πλήξει σε βάθος τις πολιτιστικές μας ρίζες, τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τα ήθη και έθιμά μας και έχουν ψηφίσει τους Νόμους περί ιθαγένειας (για να τους κάνουν Έλληνες πολίτες), ρατσισμού (για να μην αντιδράμε) και αγροτών (για να τους παράσχουν και κομμάτια γης) για τους λαθραία εισερχόμενους αλλοδαπούς.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!!
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!
ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ!!! ΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ....ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣΣ !!!!

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;; 
Γίνεται Αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος μας.
Σχολιάστε!!!   
Μοιραστείτε το!!! 
Κοινοποιήστε το!!!

2 σχόλια: