Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΩΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ LAMDA Development. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ.

Νέος πρόεδρος της LAMDA Development ο Τάσος Γιαννίτσης

Νέος πρόεδρος της LAMDA Development ο Τάσος Γιαννίτσης

Ο κ. Γιαννίτσης θα αναλάβει το θέμα του Ελληνικού

Νέο πρόεδρο εξέλεξε η εταιρεία LAMDA Development μετά την παραίτηση του Πέτρου Καλαντζή από τη θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου και της Θεοδώρας Ζερβού από τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση του της 26 Μαρτίου 2015, προχώρησε στην εκλογή του Αναστάσιου Γιαννίτση και της Ευγενίας Παΐζη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών, με θητεία το υπόλοιπο της θητείας του ΔΣ και ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Αναστάσιος Γιαννίτσης, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

Ευάγγελος Χρόνης, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

Οδυσσεύς Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

Φώτιος Αντωνάτος, μη εκτελεστικό μέλος

Γεώργιος Γεράρδος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Οδυσσεύς Κυριακόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Αχιλλεύς Κωνσταντακόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ευγενία Παΐζη, μη εκτελεστικό μέλος

Δημήτριος Πολίτης, μη εκτελεστικό μέλος

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών της αγοράς ακινήτων ο κ. Γιαννίτσης θα αναλάβει το θέμα του Ελληνικού.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

Γιαννίτσης, ΤάσοςΟ Τάσος Γιαννίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (1962-1969) και στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (1969-1974), και είναι καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο επίκεντρο των επιστημονικών του εργασιών βρίσκονται τα θέματα της αναπτυξιακής θεωρίας και πολιτικής, τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, τα διεθνή οικονομικά, θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τα οικονομικά της τεχνολογίας.
Έχει αναλάβει διάφορες θέσεις σε επιστημονικούς και δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, διετέλεσε σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας το 1982-1986, Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στην Οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα, και επί υπουργίας Γ. Γεννηματά, την περίοδο 1993-1994. Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Αγγελόπουλου (1994), διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος των πρωθυπουργών Ανδρέα Παπανδρέου (1994-1995) και Κώστα Σημίτη (1996-2000), και ανέλαβε διαδοχικά ως Υπουργός Εργασίας-Κοινωνικών Υπηρεσιών (2000-2001), Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (2001-2004) και Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2004). Από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ. Α.Ε.) και, από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Μάιο του 2012, Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.
Έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία για θέματα οικονομίας και πολιτικής, και μεγάλο αριθμό άρθρων για θέματα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου