Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΠ.12 GIS-“ΠΥΘΙΑ”-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ.Α.Π: ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε.Ο.Ε. Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων (βίντεο)

"ΚΑΠΟΙΟΙ"  ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!





Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Το  2005, αγοράστηκε από την τότε κυβέρνηση Καραμανλή,  ένα Σύστημα Παρακολούθησης Ασφάλειας των Συνόρων μας, από την Ρωσία, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.



Κατά την αγορά του Συστήματος, τηρήθηκαν όλοι οι διεθνείς κανόνες και πρωτοφανές ίσως για τα ελληνικά δεδομένα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ... ΜΙΖΕΣ!

Ή μήπως δεν ήταν μόνον αυτό...
ΜΗΠΩΣ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ;;;;; 

Το 2009, η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου ή μάλλον καλλίτερα, η συμμορία του ΓΑΠ, έβγαλε το σύστημα... όχι μόνον άχρηστο, επειδή ήταν ... ΡΩΣΙΚΟ, αλλά 

παρέπεμψε και τα κορυφαία πρόσωπα της ΕΥΠ, τα οποία διενήργησαν τον διαγωνισμό και αγοράστηκε το εν λόγω Σύστημα, στην Δικαιοσύνη, με την κατηγορία ότι ζημίωσαν το δημόσιο εκατομμύρια ευρώ!!!!!!!!!!!!

Ανάμεσα στους παραπεμπόμενους, ήταν ο τότε Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοραντής, και το υψηλόβαθμο στέλεχος της Α'  Διεύθυνσης Κατασκοπείας, κ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ.


Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, παρά το γεγονός ότι η πραγματογνωμοσύνη της Δικαιοσυνης απεφάνθη πως ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΙΖΑ, ΑΝΟΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΈΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 5ου ΒΑΘΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, εξακολουθεί μέχρι σήμερα, να στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα έναν ΑΘΩΟ, τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ και  να απαιτεί την πλήρη εξόντωσή του, με την αγαστή συνεργασία του νυν διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη και μιας παρέας... ΣΥΡΙΖΑίων με σκοτεινές διαδρομές.


Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι η υπόθεση αυτή, δένει άρρηκτα και με την υπόθεση "ΠΥΘΙΑ, που στόχο είχε την δολοφονία του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. 

Το βίντεο που ακολουθεί, αποτελεί έναν καταιγισμό αποκαλύψεων, κι αν αυτή η κυβέρνηση έχει έστω και ένα χιλιοστό τσίπα, θα πρέπει να πετάξει έξω από την ΕΥΠ και τον διοικητή της και την σκοτεινή παρέα του των άνομων συμφερόντων, και κυρίως, να αποκαταστήσει έναν ΑΘΩΟ.

ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ.

Τα στοιχεία που δίδονται στην εκπομπή του δημοσιογράφου - συγγραφέα - ερευνητή ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, από τον  έγκριτο δικηγόρο του κ. ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, και πρέπει να ρίξουν την κυβερνηση των ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ που αποτελεί συνέχεια της ανθελληνικής κυβέρνησης Παπανδρέου και να οδηγήσουν σε παραίτηση τον διοικητή της ΕΥΠ και την σκοτεινή παρέα του, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη όλοι όσοι συγκροτούν την ανθελληνική συμμορία του Γιώργου Παπανδρέου (Μιχάλης Καρχιμάκης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Κωνσταντίνος Μπίκας κ.α.) και σήμερα η Ελλάδα, στερείται εξ αιτίας τους ένα Σύστημα Ασφάλειας αππό Λαθροεισβολείς.


Στο σημείο αυτό, αξίζει να επισημανθούν, η  εντιμότητα, το θάρρος και η νομική δεινότητα του δικηγόρου κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ, που στην ουσία τα έβαλε με το βρώμικο σύστημα του Γιώργου Παπανδρέου, υπερασπιζόμενος έναν ΑΘΩΟ, τον ΕΛΛΗΝΑ ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ, ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, αλλά και η αποφασιστικότητα του εξαιρετικού συναδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, να βγάλει αυτό το μείζον θέμα στην δημοσιότητα.


Δεν θα πρέπει δε να παραλείψουμε να μνημονεύσουμε, τον βρώμικο ρόλο του "δημοσιογράφου" ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, που ως... ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ της ΕΥΠ και του Γιώργου Παπανδρέου, ανέλαβε "συμβόλαιο εξόντωσης" του ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, επιβεβαιώνοντας πως όχι μόνο τα παπούτσια έχουν ... πάτο, αλλά και η δημοσιογραφία, όταν είναι εντεταλμένη..





28Ιαν2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου