Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σε πανικό οι επικυρίαρχοι: Συστήνουν «Ευρωστρατό» για να αντιμετωπίσουν την διάλυση της Ένωσης τοκογλύφων και λαθρομεταναστών!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016



Αμέσως μετά την ανακοίνωση του BRexit επανήλθε στο τραπέζι των συζητήσεων η σύσταση του «Ευρωστρατού». Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Elmar Brokκαλεί να δημιουργηθεί κοινό στρατιωτικό αρχηγείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι ευρωπαϊκός στρατός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Welt am Sonntag.

"Χρειαζόμαστε ένα κοινό αρχηγείο και μια συμμαχία των προθύμων, βάσει της μόνιμης διαρθρωτικής συνεργασίας όπως αυτή ορίζεται στις Συνθήκες της Ε.Ε. Από μια τέτοια δομή θα μπορούσε να προκύψει τελικά ένας ευρωπαϊκός στρατός", δηλώνει ο Brok στην κυριακάτικη έκδοση της Welt.

Αυτό που κρύβεται πίσω από την αναζωπύρωση των συζητήσεων για σύσταση του «Ευρωστρατού» είναι το σοβιετικό πρότυπο κατάσβεσης κρίσεως, αλά... «Ουγγαρία».Όπως τότε τα σοβιετικά τανκς εισέβαλλαν στην Ουγγαρία και έσπειραν τον θάνατο για να καταπνίξουν τις αντισοβιετικές διαδηλώσεις, έτσι και τώρα οι διεθνείς τοκογλύφοι ονειρεύονται μέχρι και ανασύσταση της NKVD εις βάρος των Λαών της Ευρώπης.

Ενδεικτικό της αληθείας αυτού που λένε είναι ότι οι συζητήσεις αναζωπυρώθηκαν αμέσως μετά το BRexit, αλλά δεν έχουν σχέση με την παρουσία ή όχι της Βρετανίας στην ένωση, αφού έτσι κι αλλιώς αυτή είχε δηλώσει ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε έναν τέτοιο κοινό στρατό. Επίσης ενδεικτικό πως οι συζητήσεις δεν ήρθαν έπειτα από τo Bataclan ή κάποια από τις αιματηρές επιθέσεις τζιχαντιστών, αλλά έπειτα από συντονισμένα άρθρα των ηγετών της ένωσης εναντίον του εθνικισμού, που σύμφωνα με αυτούς απειλεί το εγχείρημά τους.

Οι ταγοί της πολιτικής ζωής της χώρας, Καμμένος, Τσίπρας, Μητσοτάκης και «Σία», ας βγάλουν από το μυαλό της την συμμετοχή της χώρας σε έναν στρατό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον των Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου