Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.





Τάσος Μπανάκος
Να τελειώνουμε με το παραμύθι!
Έξω όλοι!
Όσο αφορά εμάς:
Δεν μας ρώτησαν όταν μας έβαλαν!
-Μας πήραν το πορτοφόλι μας και μας «δανείζουν» από τα λεφτά μας!
-Μας αφαίρεσαν το νόμισμά μας και μας «δανείζουν» ένα χαρτί με μελάνι που λέγεται «ευρώ» που είναι χρεόγραφο και όχι αξιόγραφο, «κουβαλάει» χρέος και τίποτε άλλο! Είναι αποσυνδεμένο (και αυτό) από το «χρυσό κανόνα» και έχει καθαρά λογιστική αξία (συμψηφισμοί αξιών στις συναλλαγές)!
-Μας άρπαξαν (ξανά), σε συνεργασία με τους εδώ ανθρώπους τους, τον Χρυσό της Χώρας και τον έβγαλαν έξω!
-Μας έκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις! Τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας! Μας κατέστρεψαν την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή! Μας απαγορεύουν να παράγουμε! Κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή, την αλιεία. Μας αποστέρησαν την αυτάρκεια της χώρας στην τροφή του πληθυσμού!
-Κατέστρεψαν συντεταγμένα όλες τις υποδομές της χώρας! Την Παιδεία, την Υγεία, την Άμυνα, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, τις Αρχαιότητες!
-Μας έκαναν αποικία, προτεκτοράτο! Μας γέμισαν με τις «συνθήκες» τους την χώρα με εκατομμύρια έποικους στην πλειοψηφία τους Ισλαμιστές! Τους δίνουν «Ιθαγένεια» σε όλους και τους βαπτίζουν «Έλληνες»! Τους ανοίγουν τζαμιά και τους χτίζουν Τεμένη!
-Πλαστογράφησαν μέσω των συνεργατών τους εδώ, ως κοινοί απατεώνες τα στοιχεία της Χώρας και μας έβαλαν την θηλιά στο λαιμό! Μας «δανείζουν» με μαϊμού λεφτά για το ανύπαρκτο δήθεν «χρέος», το οποίο είναι παράνομα εγκληματικά πανωτόκια των πανωτοκίων των τοκογλύφων, σώζοντας τις τράπεζες των γνωστών διεθνών τοκογλύφων, τα «χρέη» έχουν πληρωθεί ήδη πολλές φορές, λεφτά τα οποία είναι ψεύτικο πλασματικό χρήμα που δημιούργησαν και το μετατρέπουν σε «πραγματικό» μέσω λογιστικών αλχημειών και εγκληματικών ενεργειών σε συνεργασία με τους εδώ υποτακτικούς τους!
-Αρπάζουν τζάμπα όλη την Δημόσια περιουσία, τις υποδομές και την
γη της Ελληνικής επικράτειας για την οποία χύθηκε πολύ αίμα και ιδρώτας γενεών των προγόνων μας για να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί!
-Κρατούν δεσμευμένο και υποθηκευμένο τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της χώρας και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων!
-Αρπάζουν τζάμπα τα σπίτια και τις περιουσίες των πολιτών αφού πρώτα δημιούργησαν την τεχνητή κρίση την οικονομική καταστροφή την διάλυση όλων των παραγωγικών υποδομών της χώρας, ανεργία, υπερχρέωση σε τράπεζες ταμεία, εφορία, τα οποία θα τα δώσουν στους εποίκους που έφεραν εδώ γιαυτό ακριβώς το λόγο πραγματοποιώντας εποικισμό, αντικατάσταση πληθυσμού, Γενοκτονία!
-«Νομοθετούν» τα κτυπήματα και τις επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας, του πολιτισμού, της γλώσσας, των παραδόσεων μας, των πατροπαράδοτων ηθών και εθίμων!
-Καμία αλληλεγγύη και στήριξη στα Εθνικά μας θέματα!
-Μας αποστέρησαν την Εθνική Κυριαρχία!
-Μας έκλεψαν την Εθνική Ανεξαρτησία!
-Μας απειλούν, μας λοιδορούν, μας εξευτελίζουν, μας φέρονται σαν υπηρέτες τους!
-Ήμασταν νοικοκυραίοι και μας έκαναν ζητιάνους!
-Αυτή η «Ευρωπαϊκή Ένωση» δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βαυκαλίζονται ότι έφτιαξαν, του ευρωπαϊκού «οράματος», της πολιτικής και πολιτιστικής ένωσης των Λαών και των Εθνών, της «αλληλεγγύης»! Είναι μια παγίδα, μια μηχανή του κιμά που αλέθει του Λαούς και τα Έθνη! Όλα ήταν μια απάτη εξαρχής!
Τα όργανά της δεν είναι αιρετά, κανείς δεν τους ψηφίζει, είναι διορισμένα. Τα πάντα κινούνται με αδιαφανείς μηχανισμούς και διαδικασίες όπως καταγγέλλουν Ευρωβουλευτές, κανείς δεν ξέρει ποιοι φέρνουν τα νομοσχέδια και τις προτάσεις από την πίσω πόρτα! Πρόκειται για ένα αντιδημοκρατικό φασιστικό μόρφωμα (οι εντολές έρχονται από εξωθεσμικά σκοτεινά κέντρα όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κ.α.)! Συνιστά στην πράξη μια σκοτεινή μυστική εταιρία!
-Αποκαλύπτεται ολοφάνερα ότι είναι δημιούργημα των ψευτο «παγκοσμιοποιητών» για περάσουν τα άθλια παρανοϊκά σχέδιά τους για διάλυση, καταστροφή και σκλαβιά των Ευρωπαϊκών Λαών και Εθνών!
Για αυτά αλλά και πολλά άλλα ακόμη!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Και πριν αλλάξουν το άρθρο 50 της συνθήκης για την ΕΕ που προβλέπει το δικαίωμα αποχώρησης μέλους!
Ήρθε η ώρα! Το Μπρέξιτ ανοίγει το δρόμο!
-Διάλυση αυτού του εγκληματικού μορφώματος και συντεταγμένη επιστροφή από τα Ευρωπαϊκά Έθνη στα Εθνικά Νομίσματα και στις Εθνικές οικονομίες! Ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και θωράκιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας! Για την Ελλάδα, επιστροφή με κάθε τρόπο του χρυσού στην Χώρα! Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας και πλήρης έλεγχος του Τραπεζικού συστήματος! Επί αρνήσεως και μη αποδοχής απο οποιονδήποτε, της διαγραφής όλων των παράνομων βλαπτικών συνεπειών που προέκυψαν από την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και εξαιτίας των εγκληματικών κακουργηματικών πράξεων και παραλείψεων που τελέσθηκαν από τους υπαίτιους που ενέχονται σε αυτές, για τις οποίες πρέπει προηγουμένως να λογοδοτήσουν, άσκηση των προβλεπόμενων Κυριαρχικών Δικαιωμάτων και μονομερής διαγραφή και κατάργηση των πάντων! Αυτό για την Ελλάδα βέβαια προϋποθέτει καθαρή Πατριωτική Κυβέρνηση και όχι βέβαια αυτούς που την κυβερνούν τόσα χρόνια και οδήγησαν την χώρα εδώ που έφθασε! Οι ίδιοι που μας κατάστρεψαν δεν μπορούν να μας σώσουν!
Τέλος τα εγκλήματα εις βάρος της χώρας! Έξοδος από το τέλμα και την περιδίνηση!
Να τελιώνουμε με τους εφιάλτες!

Γιά τήν αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου