Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ομολογία Γενοκτονίας των Ελλήνων από Βελκουλέσκου στο πολυτελές Grand Resort Lagonissi



Oμολογία γενοκτονίας στο Συνέδριο του Economist το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη (22-23 Ιουνίου 2016) στο πολυτελές Grand Resort Lagonissi. H Νάντια Βελκουλέσκου παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, δεν αρκούν τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση μέσα από το μνημόνιο Τσίπρα και πως χρειάζεται μία ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους, το οποίο είναι ξεκάθαρα μη βιώσιμο.
Επίσης αμφισβήτησε ανοιχτά τους στόχους για πλεόνασμα 3,5% ανατινάζοντας στην ουσία το πρόγραμμα που καλούνται να εφαρμόσουν οι Ελληνες πολίτες-πειραματόζωα πληρώνοντας με το αίμα τους το πελατειακό κράτος των Βρυξελλών αλλά και του Βερολίνου που δεν επέμεναν στην ανάγκη των μεταρρυθμίσεων. Η ομολογία της Βελκουλέσκου έρχεται λίγες ώρες μετά από το μήνυμα του επικεφαλής του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα ο οποίος κι αυτός ομολόγησε ότι το μίγμα είναι λάθος και το πρόγραμμα δεν βγαίνει.
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας Λούκας Κατσέλη η οποία παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει εάν θα αρθούν τα capital controls γιατί οι Ελληνες δεν έχουν εμπιστοσύνη στην οικονομία με αποτέλεσμα να μην επιστρέφουν τις καταθέσεις τους στις τράπεζες. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να υπάρξει ανάπτυξη και επενδύσεις με capital controls. Δυστυχώς οι καιροσκόποι δανειστές σε αγαστή συνεργασία με τις εγχώριες πελατειακές κυβερνήσεις και ιδιαίτερα εκείνη του Αλέξη Τσίπρα οδηγούν τον ελληνικό λαό σε λιμοκτονία ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Οδηγούν επίσης την Ευρώπη σε διάλυση μια Ευρώπη της οποίας η χαρακτηριστική και ταιριαστή μασκότ είναι ο μέθυσος Γιουνκέρ, ο Πρόεδρος της Κομισιόν.
Πριν καλά καλά αρχίσει να εφαρμόζεται λοιπόν το 3ο Μνημόνιο οι ίδιοι οι εμπνευστές του το ανατινάζουν στον αέρα. Πρόκειται για γενοκτονία, όπως προείπαμε, με την ανοχή και την συμμετοχή της κυβέρνησης Τσίπρα. Στην ουσία οι δηλώσεις Βελκουλέσκου, Φέσσα και Κατσέλη “καλούν” τους πολίτες να μην πληρώσουν τα κατασκευασμένα (και εξαιτίας των χαρατσιών) χρέη τους γιατί κι αυτό το πρόγραμμα είναι άχρηστο και δεν βγαίνει όσο αίμα φορολογουμένων και να  συσσωρευθεί στους αποταμιευτήρες του άθλιου πελατειακού κράτους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου