Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.




31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ημέρα Δευτέρα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, στίς 10 τό πρω'ί', στόν 6ο όροφο, συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για την ΤΕΧΝΗΤΗ διόγκωση του ελλείμματος του 2009, η οποία μας οδήγησε στα μνημόνια.


Είναι υποχρέωση όλων τών Ελλήνων, νά παραβρεθούν στό δικαστήριο, σέ συμπαράσταση τής Αγωνίστρια Ζωής Γεωργαντά καί τών Αγωνιστών Νίκου Στρόμπλου καί Νίκου Λογοθέτη, καί νά απαιτήσουμε από  τούς δικαστές, τήν καταδίκη τού Αντρέα Γεωργίου. 
Αυτό θά σημάνει αυτόματα τήν παραγραφή όλων τών Μνημονίων πού μάς επέβαλε ή Ληστοσυμμορία τών Γερμανοσιωνιστών καί τά Ελληνόφωνα τσιράκια τους, αποζημίωση τής Ελλάδος , επιστροφή τού πλούτου πού μάς έκλεψαν (λιμάνια, αεροδρόμια κ.λ.π). αποζημίωση τών Έλλήνων πολιτών. καί τήν αποδόμηση τής Ε.Ε ΤΏΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΌ ΒΡΩΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ.
ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΙΣΩ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης  




Γράφει: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩ'Ι', ΣΤΌΝ 6ο ΟΡΟΦΟ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

3 1ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ημέρα Δευτέρα, στίς 10 τό πρωί, 6ός όροφος , στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για την ΤΕΧΝΗΤΗ διόγκωση του ελλείμματος του 2009, η οποία μας οδήγησε στα μνημόνια.
Η θετική έκβαση της δίκης θα επιβεβαιώσει και νομικώς την «αρχή του νήματος της συνομωσίας» και θα δικαιώσει τους αγώνες της Κας Ζωής Γεωργαντά και όσων πρωτοστατούν στην αποκάλυψη των γεγονότων εκείνης της περιόδου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
Το πρωί της 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
(Κυρίλλου Λουκαρέως 14, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11475)




















31 Ιουλίου του 2017 και ώρα 10:00 το πρωί 6ος όροφος την δίκη του μεγαλοαπατεώνα γερμανοεβραίου ΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΖΗΤΑΜΕ την καταδίκη για να διαγραφούν τα μνημόνια μιας και τα έβαλαν με δόλο!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
όλοι για την δίκη που θα γίνει για τον Γεωργίου τον υπεύθυνο της ΕΛΣΑΤ που καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό σε θάνατο βγάζοντας ψεύτικα στοιχεία από 4% που ήταν το έκανε 15,1 % για να καταδικάσει έναν λαό και μία χώρα σε θάνατο όλοι μαζί στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ
| Αθήνα - Κυρίλλου Λουκαρέως 14, - Αμπελόκηποι ΑΤΤΙΚΗΣ , 2106404621



                                   
  •        Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου