Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Οργισμένη αντίδραση αναμένεται από τις Βρυξέλλες για την υπόθεση Γεωργίου




Ωμή παρέμβαση γιά άλλη μία φορά αναμένεται από τήν ληστοσυμμορία τών Βρυξελλών στήν Ελληνική δικαιοσύνη.

Ενώ ή Επιτροπή τής Ε.Ε. δέν επεμβαίνει σέ Εθνικές  αποφάσεις δικαστηρίων, εν τούτοις ή ωμή αυτήν παρέμβαση, μάς βάζει σέ σκέψεις, γιατί αυτήν ή πρεμούρα τής Ε.Ε γιά τόν Γεωργίου , νά συγκαλύψει τό αποτέλεσμα τού ελλείμματος πού ό ίδιος μαγείρεψε μέ αποτέλεσμα νά χωθεί ή Ελλάδα στά Μνημόνια. 

Γνωρίζουν πιά όλοι οί Έλληνες τό παιχνίδι πού έστησε ή ληστοσυμμορία τών Βρυξελλών μ΄ρ τούς ντόπιους υπηρέτες τους καί δέν θά ανεχθούν πιά άλλα τέτοια παιχνίδια στήν πλάτη του.
Θά τούς στείλει όλους στήν φυλακή, Ευρωπαίους καί Ελληνόφωνους  ληστοσυμμορίτες.

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης 

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στις Βρυξέλλες ο χειρισμός της υπόθεσης Γεωργίου, του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς λίγα εικοσιτετράωρα από την εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. από το eurogroup, στη βάση της ελληνικής υπόσχεσης να κλείσει η υπόθεση, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Τις επόμενες ώρες από τις Βρυξέλλες θα υπάρξει και επίσημη αντίδραση και δεν θα είναι καθόλου κολακευτική για συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με το Real.gr.
Η ΕΕ δεν ενδιαφέρεται και δεν παρεμβαίνει στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης, το τι κάνει όμως η Eurostat και το ποιοι είναι οι κοινοτικοί κανόνες δεν εμπίπτει στην εθνική δικαιοδοσία. Γι’αυτό και ήταν προϋπόθεση η πληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α.Γεωργίου, σημειώνει το Real.gr
Τα πράγματα για τις Βρυξέλλες και τους εταίρους είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση απόλυτα, άσπρο – μαύρο:
1. το έλλειμμα του 2009 ήταν 15,1% του ΑΕΠ
2. η μεθοδολογία μπορεί να είναι μόνο η μεθοδολογία της eurostat δηλαδή η ESA 95 και αργότερα η ESA 2010.
3. εκ της Συνθήκης Λειτουργίας της ΕΕ κανένα εθνικό δικαστήριο δεν έχει αρμοδιότητα να κρίνει ή να πιστοποιήσει τη μεθοδολογία της Eurostat
4. τα στοιχεία του 2010 πιστοποιήθηκαν από τη Eurostat, μετά από επιτόπιο έλεγχο της Eurostat και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών της Κομισιόν,
5. το Συμβούλιο των κρατών μελών, περιλαμβανομένης της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει δεχθεί αυτά τα στοιχεία – και πάλι κανένα εθνικό δικαστήριο δεν έχει αρμοδιότητα επί αποφάσεων του Συμβουλίου των Κ-Μ.
6. Η Ελλάδα δεν “εντάχθηκε στα μνημόνια” με έλλειμμα 15,1% αλλά με έλλειμμα 12,5% που αναθεωρήθηκε τον Απρίλιο του 2010 σε 13,7%. Το 15,1% ήταν η τελική καταγραφή τον Οκτώβριο του 2010.
7. όλα τα παραπάνω αποτελούν νόμο του κράτους και οφείλουν να παράγουν έννομες συνέπειες.
Πηγή: Real.gr

                
  •        Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου