Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΚΑΙ ,ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ" - ΒΙΝΤΕΟ


Επί τής ευκαιρίας θά ήθελα νά προτείνω στόν καθηγητή Μπαμπινιώτη στό Ελληνικό λεξικό, στήν λέξη ΞΕΦΤΙΛΑΣ, νά βάλει τήν φωτογραφία τού Σαββόπουλου.
Είναι ό άνθρωπος σκυλάκι, γλείφτης, καιροσκόπος , καί υποχείριο τής εκάστοτε κυβέρνησης, ενώ εξακολουθεί νά τό παίζει επαναστάτης καί υπέρ τού λαού.
Έχει υπηρετήσει  όλες τίς ανθΕλληνικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,μέ πάθος καί έχει  γράψει ιστορία, ή οποία καί θά τόν καταγράψει ώς ανθΈλληνα,σκουλίκι, τιποτένιο καί απόλυτο ΞΕΦΤΙΛΑ.
Δέν χρειάζεται νά αναφέρω ότι κυκλοφορεί καί μέ ελικόπτερο, ίσως νά τό γνωρίζετε.
Μαζί μέ τήν γενιά του, υπήρξαν οί μεγαλύτεροι προδότες τών Ελλήνων , εξαιρουμένων ορισμένων ταπεινών αλλά άξιων  καλλιτεχνών, πού ποτέ δέν διεκδίκησαν μία θέση σέ όλες αυτές τίς ανθΕλληνικές καί προδοτικές κυβερνήσεις.
Οί περισσότεροι, εκ προοιμίου προδότες, ξεπουλήθηκαν γιά νά δημιουργήσουν περιουσίες, κάνοντας ταυτόχρονα τούς επαναστάτες καί κορο'ι'δεύοντας τόν Ελληνικό λαό.

Δημοσιεύω αυτούσιο τό άρθρο πού βρήκα σέ ένα σά'ι'τ .
Διαβάστε καί κρίνεται μόνοι σας.

Θέλω νά συγχαρώ καί νά πώ ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στόν Γιάννη Ζουγανέλη πού ξεφτίλησε τόσο τόν ΣΚΑΙ όσο καί τόν δήθεν επαναστάτη ΞΕΦΤΙΛΑ γλείφτη, καιροσκόπο, σκυλάκι τής εκάστοτε κυβέρνησης

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης


Τις μεγαλύτερες φωτιές που θα μπορούσε άναψε ο Γιάννης Ζουγανέλης στη χθεσινή παράσταση του φαληρικού τσίρκου «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο έχοντας προφανέστατα πάρει από πριν την απόφαση να συμμετάσχει σε αυτό, όχι για να το στηρίξει, αλλά αντιθέτως για να το τινάξει στον αέρα αναδεικνύοντας το όλο υποκριτικό του υπόβαθρο αλλά και το ουσιαστικά απάνθρωπο περιεχόμενο μιας ψευδεπίγραφης φιλανθρωπίας. 

Του Παύλου Κιρκασίδη

Χωρίς φυσικά κανείς να το περιμένει, παίρνοντας το μικρόφωνο ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε σαφώς σκωπτικά στην υποτιθέμενη κοινωνική δράση του ΣΚΑΙ, ενός καναλιού που ως γνωστόν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, καθημερινά βρίσκεται με τον πλέον χυδαίο και προκλητικό τρόπο απέναντι στον λαό επαγγελλόμενο 24ώρες το 24ωρο την αναγκαιότητα των Μνημονίων και της απόλυτης οικονομικής εξαθλίωσης των εργαζομένων, πάντα στο όνομα μιας Ευρώπης που υπηρετεί τα άνομα συμφέροντα των ανά τη χώρα Αλαφούζων.

 
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ειρωνεύτηκε το γνωστό δόγμα του «όλοι μαζί τα φάγαμε» με το οποίο επιχειρήθηκε να ενοχοποιηθεί και να παραμείνει μουδιασμένη μια ολόκληρη κοινωνία ενώ κυριολεκτικά ξεφτίλισε την κίνηση «Όλοι μαζί μπορούμε» κάνοντας λόγο για «προσκόπους που κάνουν δεντροφυτεύσεις». Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να κάνει και μια ειρωνική αναφορά στο Survivor, θέλοντας να «υπενθυμίσει» στον κόσμο το ποιοτικό περιεχόμενο των προγραμμάτων του καναλιού, που περισσότερο από κάθε τι άλλο δείχνει το πόσο πραγματικά το συγκεκριμένο μέσο ενδιαφέρεται για την κοινωνία, φροντίζοντας να την ταΐσει και με «ψυχαγωγικά» σκουπίδια. 

Όσον αφορά τις σακούλες με τα τρόφιμα και τη «φιλανθρωπία» γενικότερα, ο καλλιτέχνης άφησε σαφείς αιχμές για το πραγματικό της περιεχόμενο γκρεμίζοντας εκ θεμελίων όλο το νεοφιλελεύθερο αφήγημα πάνω στο οποίο βάσισε ο Αλαφούζος από κοινού με τον αυλικό της εκάστοτε εξουσίας, Διονύση Σαββόπουλο, (απλή συνωνυμία με τον παλιό κορυφαίο δημιουργό), τη συγκεκριμένη ελεεινή παράσταση που δεν δίστασε να καταφύγει ακόμη και σε ανενδοίαστη τυμβωρυχία, ρίχνοντας τραγούδια-σύμβολα, όπως το «Ακκορντεόν» στην νεοφιλελεύθερη (αν όχι και ακροδεξιά) αρένα. 


«Κάντε κάτι αδέρφια - Μάς γαμούν αλύπητα»

Τα πνεύματα ωστόσο πίσω από τα παρασκήνια άναψαν ειδικά όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε ειδική αναφορά στα μνημόνια και μάλιστα δεν δίστασε να διασκευάσει στιχουργικά ένα τραγούδι του ίδιου του Σαββόπουλου διανθίζοντάς το με λέξεις που σκέπτεται και αισθάνεται ο καθένας από μάς, κάτι που εξόργισε τον τελευταίο ο οποίος, κατά τη διάρκεια όλων αυτών, επιχείρησε να διακόψει τον «άτακτο» καλλιτέχνη πάνω από τρεις φορές και ενώ ταυτόχρονα πίσω από τα παρασκήνια, οι αλαφουζέικες χριστοπαναγίες περί του «τι λέει ετούτος ο μαλάκας», έπεφταν βροχή. Σε αυτές τις παρεμβάσεις ο Ζουγανέλης επιχείρησε να μείνει ψύχραιμος και να κρατήσει το χιούμορ του, ενώ η χαρακτηριστική φράση «1-0» που είπε στον Σαββόπουλο είναι σε όλους γνωστό από ποια χειρονομία συνοδεύεται. 

Ο... ζωηρός Γιάννης ωστόσο έστω και οριακά κατάφερε να ολοκληρώσει το διασκευασμένο τραγούδι του Σαββόπουλου και ενώ, η έκκληση «Κάντε κάτι αδέρφια, μάς γαμούν αλύπητα» έκανε κυριολεκτικά έξαλλο τον κάποτε σημαντικό δημιουργό που μπούκαρε στη σκηνή κάνοντας νοήματα στην ορχήστρα να σταματήσει να παίζει και μη μπορώντας να κρύψει την οργή του ξέροντας πως λίγο αργότερα θα έπρεπε να λογοδοτήσει και στο αφεντικό του για το συγκεκριμένο «περιστατικό» που έκανε το πανελλήνιο να γελά.  

Οι δυο καλλιτέχνες επιχείρησαν να παραμείνουν σε επίπεδο τηλεοπτικής ευγένειας ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο Σαββόπουλος εξακολούθησε να βρίσκεται σε πανικό, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως μη σοβαρό, αν και πλέον όλα είχαν με κάποιο τρόπο μπει στις σωστές τους διαστάσεις. 

Απολαύστε το σχετικό απόσπασμα: 

Πηγή ΥΓΕΙΑ-SOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου