Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Β Ο Μ Β Α ! Το Κουβάρι της Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α Σ Ξετυλίγεται !! Το…. ΠΛΟΚΑΜΙ του Παγκόσμιου ΑΠΑΤΕΩΝΑ Τοκογλύφου έχει Απλωθεί στην ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ «ΣΟΡΟΣ» ΕΧΕΙ …ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ;;;
Όπως γράφεται στον Τύπο, ο επικεφαλής της εν Ελλάδι ‘Solidarity Now’ που είναι η πανίσχυρη ΜΚΟ με πλοκάμια σε πολλές χώρες, Στέλιος Ζαβός, είναι ο Ελληνας που …στεφάνωσε τον 84χρονο Τζώρτζ «Σόρος» στον τελευταίο (3ο!) γάμο του με την 43χρονη («δασκάλα» Γιόγκα…) Ταμίκο Μπόλτον.
Ο κ.ΣΤ.ΖΑΒΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ (δεξιά) ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ «ΣΟΡΟΣ»,
ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ Ο
ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ)
ΚΕΜΑΛ ΝΤΕΡΒΙΣ….
Ο κ.ΖΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ‘ΟΗΕ’ ΜΠΑΝ ΚΙΝ ΜΟΥΝ…
Ο κ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ
κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΝΤ…
ΤΟ …ΤΡΥΦΕΡΟ «ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ»…
Η εν λόγω ‘ΜΚΟ’ έχει πρόσφατα εμπλακεί και στα προγράμματα στεγάσεως προσφύγων, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ χρηματοδοτεί σειρά σχετικών δράσεων στην Ελλάδα…
(ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΩΣ ΝΑ «ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΜΕ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, «ΣΠΙΤΟΝΟΝΤΑΣ» – ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! – ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ …ΓΗΣ!)
(Ο Στέλιος Ζαβός είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ‘Zeus Capital Partners LP’, ενώ υπήρξε ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ‘Continental American Capital’, η οποία δραστηριοποιείται στον επενδυτικό και οικονομικό τομέα των ακινήτων.
Πρόκειται για έναν εκ των πιο δραστήριων Ελλήνων εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέως, με αντικείμενο των δραστηριοτήτων του τον τραπεζικό κλάδο, καθώς και αυτόν των ακινήτων τόσο στο αμερικανικό έδαφος, όσο και στη ΝΑ Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Σερβία και το Μαυροβούνιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πλειονότητα των διοικητικών στελεχών της εταιρείας ‘Zeus Capital Partners LP’ είναι ελληνικής καταγωγής.
Ο κ. Ζαβός διαχειρίστηκε ακίνητα αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων, στον τομέα τόσο της επαγγελματικής στέγης, όσο και των ιδιωτικών κατοικιών, ενώ ηγήθηκε της οργανώσεως και συστάσεως της εμπορικής τράπεζας ‘Interbank of New York’.
‘Εχει θητεύσει σε διευθυντικά πόστα της ‘Citi-bank’ και της ‘Johnson & Johnson’, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος του Athens College, διαθέτει μάστερ πολιτικού μηχανικού από το Πολυτεχνείο Αθηνών και άλλο ένα από την οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Επίσης είναι πρόεδρος του ‘Harvard Business School Club’ στην Ελλάδα)…
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

1 σχόλιο:

  1. Eγω γνωρίζω προσοπικα τον Τούρκο Κεμαλ Ντερβίς. Ηταν αντί πρόεδρος δεν θημαμαι σε τι. Θημαμε ότι η σύζυγος του ηταν Ινδή. Ένα τσιράκι των ΕΒΡΑΙΩΝ. Και όπως πάντα συμβαίνει, στο τέλος τους στέλνουν πίσω στις χώρες τους να κάνουν τα ίδια κα χειρότερα. ΕΑΝ γνωρίζετε, το ΔΙΕΘΝΕΣ Νομισμετικο Ταμείο και την Διεθνή Τράπεζα, τα ΙΔΡΗΣΑΝ μεταξη 1946 και 48. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΙΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΣ ΤΗΣ ΙΔΡΗΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΑΧΡΙΣΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΧΡΕΗ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΡΓΕΝΤΗΝΗ, ΗΣΙΜΕΡΙΝΟΣ, ΧΗΛΗ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΣΥΠΕΡ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΜΟΙ ΠΡΟΑΙΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ Τα βλέπετε?? Η δεν θέλετε ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ?? ΕΑΝ ειναι Μ πάει στον διαβολο και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή