Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Η ΦΩΦΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ








Ανοιχτή αμφισβήτηση της επιλογής της ηγετικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να προχωρήσει σε συνέδριο με διορισμένους συνέδρους εκδηλώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει στο Caravel.

Ο Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Στέφανος Ξεκαλάκης και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης ως εκφραστές μιας νεότερης γενιάς στελεχών, πρότειναν να γίνει είτε ιδρυτικό συνέδριο είτε συνέδριο ανοιχτό,  με τη συμμετοχή της κοινωνικής βάσης της παράταξης.
Παράλληλα ζήτησαν να ξεκινήσει ξανά ο διάλογος με το Ποτάμι, αλλά και τις Κινήσεις και τα πρόσωπα που βρίσκονται εκτός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Νωρίτερα η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της είπε ότι «στο Συνέδριο φυσικά, θα είναι παρόντα όλα τα ενεργά και καταξιωμένα στελέχη των κομμάτων και των φορέων της Συμπαράταξης. Αλλά όχι μόνον αυτοί. Μας ενδιαφέρει να είναι παρόντες και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι στην Αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα, τα επιμελητήρια, από τις επιστημονικές οργανώσεις, τους αγροτικούς συλλόγους, τα οικολογικά κινήματα, τις γυναικείες οργανώσεις, τις οργανώσεις μεταναστών, των κινημάτων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι πιο ενεργές κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο μας».
ΠΗΓΗ:paraskhnio.gr
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου