Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΕΦΟΡΙΑΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΕΦΟΡΙΑΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΝΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ — ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,
ΚΑΤΑ
Παντός υπευθύνου, κατά κάθε κρατικής και κυβερνητικής αρχής, κατά του υπουργείου οικονομικών, κατά των Δ.Ο.Υ. και κρατικής εφορίας.
Ενώπιον του Δήμου των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας
Ενώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου, εισαγγελέα και κρατικής κυβερνητικής αρχής
Ενώπιoν της Ελληνικής Αστυνομίας
Ενώπιον του υπουργείου οικονομικών, της κρατικής εφορίας, των Δ.Ο.Υ.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Σας καταγγέλλουμε, σας δηλώνουμε και σας ενημερώνουμε ως πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σύμφωνα με το Σύνταγμα και τη <<δημόσια καταγγελία των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας>> που είναι στην ελληνική δικαιοσύνη, ότι η Δημοκρατία και το Σύνταγμα στην Ελλάδα έχουν καταλυθεί, διότι μετά την ψήφιση των δανειακών συμβάσεων και όλων των σχετικών νομών και μνημονίων, την Ελλάδα την κυβερνούν αντισυνταγματικά με Πραξικόπημα, ιδιώτες κατακτητές πλουτοκράτες τοκογλύφοι τραπεζίτες και έχει καταργηθεί η Δημοκρατία, έχει καταλυθεί το Σύνταγμα, και έχει κατακτηθεί το ελληνικό δημόσιο από ιδιώτες πλουτοκράτες.
Κατά συνέπεια, το κράτος στην Ελλάδα έχει κατακτηθεί αντισυνταγματικά και το Σύνταγμα έχει καταλυθεί με βία και τρομοκρατία από εγκληματίες ιδιώτες πλουτοκράτες. Άρα λοιπόν έχουμε ένα αντισυνταγματικό ιδιωτικό κράτος στην Ελλάδα.
Έτσι, ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως έχουμε υποχρέωση και δικαίωμα, εφαρμόζουμε τη Δημοκρατία και τηρούμε το Σύνταγμα, σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος.
Παρ. 2. <<O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.>>
Παρ. 3. <<O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος>>.
Παρ. 4. <<H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.>>
Σύνταγμα, Αρθρο 25, 1. <<Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησήτους. Τα δικαιώματα αυτά ισχύουν και στις σχέσεις μεταξύ ιδιωτών στις οποίες προσιδιάζουν. Oι κάθε είδους περιορισμοί που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από το νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας>>.
2<<H αναγνώριση και η προστασία των θεμελιωδών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου από την Πολιτεία αποβλέπει στην πραγμάτωση της κοινωνικής προόδου μέσα σε ελευθερία και δικαιοσύνη.>>
3<<H καταχρηστική άσκηση δικαιώματος δεν επιτρέπεται.>>
4.<<Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.>>
Σύνταγμα, άρθρο 4 παρ.2, <<οι Ελληνες και οι Ελληνίδες, έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις>>,
παρ.5 «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους»
Σύμφωνα με τα παραπάνω, καταγγέλλουμε δημόσια και ενημερώνουμε,ότι όλοι οι φόροι που μας αναγκάζετε με βία και τρομοκρατία να πληρώνουμε ως πολίτες, είναι αντισυνταγματικοί και πράξη ληστείας με βία κατά της ζωής μας και κατά των Συνταγματικών δικαιωμάτων μας, διότι τους παραδίδετε σε ιδιώτες πλουτοκράτες και όχι στο Ελληνικό Δημόσιο.
Επίσης σας καταγγέλλουμε και σας ενημερώνουμε ότι εμείς οι πολίτες λόγω πολύχρονης και αντισυνταγματικής φορολογικής ληστείας που έχουμε υποστεί από το αντισυνταγματικό κράτος και λόγω πολύχρονης καταπάτησης των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων, αδυνατούμε απολύτως να πληρώνουμε φόρους, διότι δεν έχουμε εισοδήματα για να ζήσουμε.
Συνολικά, σας καταγγέλλουμε και σας ενημερώνουμε οτι εμείς οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, εφαρμόζοντας τη Δημοκρατία, τηρούμε το Σύνταγμα σύμφωνα με το άρθρο 120 και είμαστε υποχρεωμένοι και έχουμε το δικαίωμα να μη πληρώνουμε αντισυνταγματικούς φόρους, γι’ αυτό λοιπόν εφαρμόζουμε το Σύνταγμα και δεν πληρώνουμε αντισυνταγματικούς φόρους σε ιδιώτες αλλά και διότι δεν μπορούμε και αδυνατούμε να πληρώνουμε αντισυνταγματικούς φόρους, επειδή δεν έχουμε εισοδήματα, λόγω καταπάτησης των συνταγματικών μας δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, όλα τα χρέη των πολιτών προς την εφορία και όλοι οι φόροι, είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί γιατί πηγαίνουν σε ιδιώτες πλουτοκράτες, ενώ σύμφωνα με το Σύνταγμα θα έπρεπε να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ελληνικό δημόσιο, γι’ αυτό είναι άκυρα, δεν υπάρχουν και πρέπει να τα διαγράψετε άμεσα.
Κατά συνέπεια, όλα τα πρόστιμα και οι ποινές και οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί περιουσιών και οι φυλακίσεις που επιβάλετε με βία και τρομοκρατία στους πολίτες για χρέη και για ληξηπρόθεσμα χρέη, είναι άκυρες, παράνομες και αντισυνταγματικές, γι’ αυτό δεν υπάρχουν και πρέπει να τις ακυρώσετε και να τις διαγράψετε άμεσα. Εμείς οι πολίτες, πληρώνουμε φόρους αποκλειστικά υπέρ του ελληνικού δημόσιου.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να επιστρέψετε σε εμάς τους πολίτες και στο ελληνικό δημόσιο τα κλεμμένα χρήματα και περιούσιες μας, από την πολύχρονη φορολογική ληστεία που έχουμε υποστεί με βία και τρομοκρατία, τα όποια ανέρχονται σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια και τα έχουν ιδιώτες πλουτοκράτες τους οποίους γνωρίζετε απολύτως.
Εμείς οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τους νόμους του δήμου των πολιτών της Δημοκρατίας και σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν είμαστε φυσικά πρόσωπα, αλλά είμαστε πολίτες και όλοι οι πολίτες είμαστε ένα σώμα ως δήμος και ως οι μόνοι και απόλυτοι κυβερνώντες της Ελλάδας μας, ως δήμος των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Σας ενημερώνουμε δημόσια και απόλυτα, ότι όταν έχετε μια φορολογική υπόθεση με έναν συμπολίτης μας και με τον κάθε έναν συμπολίτη μας ξεχωριστά και ονομαστικά, δεν έχετε να κάνετε με τον συγκεκριμένο πολίτη μόνο του ως φυσικό πρόσωπο,, αλλά είμαστε όλοι μαζί οι πολίτες μαζί του ως ένα σώμα, το σώμα του δήμου των πολιτών σύμφωνα με τους νόμους αλληλεγγύης του Δήμου των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Συντάγματος Άρα λοιπόν όταν έχετε υποθέσεις, χρέη, ποινές, πρόστιμα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, φυλακίσεις και οτιδήποτε άλλο, με τον κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά και ονομαστικά η με
επιχειρήσεις συμπολιτών μας, σας ενημερώνουμε ότι ο κάθε πολίτης ανήκει στον δήμο των πολιτών γιατί η κάθε υπόθεση αφορά όλο τον δήμο των πολιτών ως ένα σώμα σύμφωνα με τους νόμουςς της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και άρα λοιπόν έχετε να κάνετε συνολικά με τον Δήμο των Πολιτών και όχι με τον κάθε πολίτη ξεχωριστά ως άτομο, και αυτό αφορά χρέη, πρόστιμα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, φυλακίσεις και γενικά όλες τις ποινές κατά των συμπολιτών μας.
Έτσι λοιπόν στα δικαστήρια δεν θα είναι ο κάθε πολίτης μονός του, αλλά θα είμαστε όλοι οι πολίτες μαζί με τον κάθε συμπολίτη μας ως δήμος των πολιτών μαζί με το Σύνταγμα, τους Συνταγματικούς Νόμους και δικαιώματα και τη Δημοκρατία.
Επίσης αν κάνετε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς περιουσιών και σπιτιών συμπολιτών μας, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα η κάθε κατάσχεση η πλειστηριασμός κατά περιουσίας κάθε συμπολίτη μας, γίνεται εναντίων όλων των πολιτών ως δήμου και όχι ως φυσικού προσώπου ατομικά.
Άρα λοιπόν όλοι οι πολίτες μαζί εφαρμόζουμε το άρθρο120 του Συντάγματος εναντίον όλων όσων επιχειρούν να το καταλύσουν.
Συμπερασματικά
Όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδος προς τους δήθεν δανειστές είναι προϊόν απάτης ληστείας και εγκλήματος κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό και κατά συνέπεια είναι άκυρο, παράνομο και δεν υφίσταται.
Όλοι οι φόροι που επιβάλλονται άδω και παρά πολλά χρόνια μέχρι σήμερα και μέχρι την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί και διατάζουμε ως δήμος των πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα, την άμεση διαγραφή και κατάργηση τους.
Εμείς οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας πληρώνουμε φόρους μόνο υπέρ του ελληνικού δημόσιου όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Όλα τα χρέη, τα πρόστιμα, οι ποινές, φυλακίσεις κατασχέσεις και πλειστηριασμοί του υπουργείου οικονομικών, των Δ.Ο.Υ. και των εφοριών κατά όλων των πολιτών είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και διατάζουμε ως δήμος των πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα, την άμεση διαγραφή, ακύρωση και κατάργηση τους.
Σας Διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του Συντάγματος, να μας επιστραφούν, όλα τα χρήματα και οι περιουσίες μας, που μας τα έχουν ληστέψει εδώ και δεκαετίες, από τη χούντα και πιό παλιά, μέχρι σήμερα, όλες οι κυβερνήσεις, να μας επιστραφούν από τους κρατούντες ιδιώτες πλουτοκράτες και τοκογλύφους τραπεζίτες, που μας τα έχουν ληστέψει αντισυνταγματικά και τα ληστεύουν μέχρι σήμερα και συνεχίζουν.
Ο Νόμος που αφορά την φορολόγηση των πολιτών και οι ποινές που επιβάλει, είναι αντισυνταγματικός και διατάζουμε ως δήμος των πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα, την άμεση κατάργηση του.
Η πρώτη και κυρία κατοικία των πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα, είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και είναι ακατάσχετη και απαραβίαστη και δεν μπορεί να την πειράξει κανένας και για οποιοδήποτε λόγο.
Αρθρο 9 1. <<H κατοικία του καθενός είναι άσυλο. H ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Kαμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας.>>
2. <<Oι παραβάτες της προηγούμενης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικιακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας >>
Τα δικαστήρια που θα γίνουν για όλες τις υποθέσεις των πολιτών, θα γίνουν σύμφωνα με το Σύνταγμα, που ο κάθε πολίτης θα αντιπροσωπεύεται στα δικαστήρια από τον δήμο των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας ως ο ίδιος αυτοπροσώπως, σύμφωνα με τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα.
Ο κάθε ένας συμπολίτης υπογράφει το παρόν εξώδικο καταγγελία, ως αναπόσπαστο μέλος του δήμου των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας και απαιτεί σύμφωνα με τους νόμους της Δημοκρατίας και σύμφωνα με την τήρησητου συντάγματος άρθρο120, κατ΄εντολήν του δήμου των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας, τα ακόλουθα.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως Δήμος των πολιτών μέσω του Συντάγματος, για όλες τις καταγγελίες που κάνουμε, να κινηθεί αυτεπάγγελτα η Ελληνική δικαιοσύνη και οι Εισαγγελείς, και να γίνουν αυτεπάγγελτα και σύμφωνα με το σύνταγμα, όλα τα σχετικά δικαστήρια και μέχρι τότε, να ακυρωθούν όλες οι ποινές σε βάρος όλων των πολιτών και να σταματήσουν άμεσα όλες οι κατασχέσεις και όλοι οι πλειστηριασμοί χρημάτων και περιουσιών όλων των πολιτών.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ώς δήμος των πολιτών, να σταματήσουν άμεσα όλες οι κατασχέσεις και όλοι οι πλειστηριασμοί σε βάρος μου και κατά των συμπολιτών μου, μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη για την παρούσα καταγγελία, σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του συντάγματος, να διαγράφουν αμέσως όλα τα χρέη μου προς την εφορία και όλων των συμπολιτών μου.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του συντάγματος, να ακυρωθεί άμεσα και να διαγραφεί κάθε ποινή σε βάρος μου από την εφορία και κατά όλων των συμπολιτών μου .
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του συντάγματος, να ακυρωθεί άμεσα κάθε κατάσχεση η πλειστηριασμός της ακίνητης η κινητής περιουσίας μου και όλων των συμπολιτών μου.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του συντάγματος, τους φόρους να τους εισπράξετε από τους παράνομους ληστές του δημόσιου και ιδιωτικού χρήματος και περιουσίας, ιδιώτες πλουτοκράτες και τοκογλύφους τραπεζίτες των ιδιωτικών τραπεζών, που τους γνωρίζετε πολύ καλά.
Απαιτώ ως πολίτης και σας Διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του Συντάγματος, να μας επιστραφούν, όλα τα χρήματα και οι περιουσίες μας, που μας τα έχουν ληστέψει εδώ και δεκαετίες, από τη χούντα και πιό παλιά, μέχρι σήμερα, όλες οι κυβερνήσεις, να μας επιστραφούν από τους κρατούντες ιδιώτες πλουτοκράτες και τοκογλύφους τραπεζίτες, που τα μας τα έχουν ληστέψει αντισυνταγματικά και τα ληστεύουν μέχρι σήμερα και συνεχίζουν.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του Συντάγματος, ‘οτι αυτή η δημόσια συνταγματική καταγγελία των πολιτών της ελληνικής Δημοκρατίας, Αναστέλει άμεσα, όλα τα προγραμματισμένα η μη δικαστήρια και κατασχέσεις και πληστηριασμούς και οτιδήποτε άλλο εναντίον των πολίτων, από κάθε φορέα και αρχή και από οποιονδήποτε, μέχρι να δικαστεί τελεσίδικα πρώτα από όλα, η παρούσα καταγγελία, λόγω Συνταγματικής ανωτάτης ισχύως, αξίας και προτεραιώτητας.
Απαιτώ ως πολίτης και σας διατάζουμε ως δήμος των πολιτών μέσω του Συντάγματος, στα δικαστήρια που θα γίνουν για την παρούσα καταγγελία και για όλες μου τις υποθέσεις, θα αντιπροσωπεύομαι από τον δήμο των πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας ως συμπολίτης και θα παρίσταμαι όχι μόνος μου ως φυσικό πρόσωπο, αλλά ως Πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνολικά μαζί με όλους τους πολίτες, ως Δήμος των Πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας, υποστηριζόμενοι από το Σύνταγμα, και υπέρ αυτού και της Δημοκρατίας.
Ο-Η κατ΄εντολήν σύμφωνα με το Σύνταγμα, εκπρόσωπος των Πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Ο-Η πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας
ΥΠΟΓΡΑΦΗ

  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου