Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Η ΕΛΛΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

ΜΕ ΕΝΑ Φ.Ε.Κ. ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ! 

ΔΑΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕΛΑΝΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΩΤΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ Φ.Ε.Κ. Α1 ΚΑΙ Α2 !
http://www.aggelioforos.ml/p/blog-page_21.html


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ Φ.Ε.Κ. Α1 ΣΤΙΣ 28/2/1833 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ Φ.Ε.Κ.! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΙΣΧΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ


ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Φ.Ε.Κ. Α2 ΣΤΙΣ 6/2/1833 ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΔΩΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ Φ.Ε.Κ. Α2 ΣΤΙΣ 6/3/1833 Ο  ΚΑΤΑΝΑΓΓΑΣΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΤΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ !HELLENIC REPUBLIC ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ 202261 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ!


HELLENIC REPUBLIC ΚΑΤΑΧΩΤΡΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ BLOOMBERG ME ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ 29380993 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ!


ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL ΩΣ MANAGER ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ HELLENIC REPUBLIC! ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΡΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!! ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 26 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου