Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σοκ! Διαλύουν την Ελλάδα και δεν αντιδρά κανείς...



Έντονη ανησυχία προκαλούν πληροφορίες που μιλούν για de facto διάλυση της χώρας μας.  Οι λόγοι είναι οι εξής :
α) η απίστευτη αδυναμία των πολιτικών μας να παράξουν πολιτική. Να πάρουν αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και όχι της Γερμανίας. Να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν στο Σύνταγμα και στους έλληνες πολίτες.
β) η υποχωρητικότητα (για διάφορους  λόγους) της Γερμανίας απέναντι σε κάθε παράλογη απαίτηση του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν. Με πρόσχημα την προσφυγική κρίση, ο Ερντογάν 'εκβιάζει΄ την Ευρώπη. Η διαφορά της Γερμανίας είναι σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι πως εκατομμύρια ψηφοφόροι είναι τουρκικής καταγωγής. Μία δεξαμενή ψήφων που κανένας πολιτικός δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη.
γ) η απέραντη 'θάλασσα' προσφύγων και μεταναστών που έχει πνίξει την Ελλάδα. Είναι τέτοιος ο όγκος των προσφύγων και μεταναστών που  κυβέρνηση έχει σχέδια για δημιουργία τουλάχιστον 40 νέων hot spots που θα προστεθούν στα ήδη 41 υπάρχοντα. Μάλιστα έγγραφα του ΓΕΣ  δείχνουν αναλυτικά πόσα, ποιά και που hot spots θα ανοίξουν στο άμεσο μέλλον.
Στην παρούσα φάση  λειτουργούν 34 δομές στην ηπειρωτική χώρα, 5 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (32), του υπουργείου Εσωτερικών (1), της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (1) και άλλων φορέων (5). Αυτά χωρίς να προσμετρηθούν οι καταυλισμοί του Πειραιά και του Ελληνικού με σύνολο 6200 ατόμων.
Ο τεράστιος όγκος μουσουλμανικού στοιχείου, σε μία χώρα με οικονομική κρίση, είναι αδύνατον να απορροφηθεί. Συνέπεια θα είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η γκετοποιήση των μουσουλμάνων στη λογική του κράτος εν κράτει' και φυσικά η αύξηση της εγκληματικότητας όπως γίνεται κάθε φορά που αλλάζει το κοινωνικό γράφημα μίας χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου