Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

«ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» ΛΕΕΙ ΙΜΑΜΗΣ... ΒIΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ... ΚΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΨΗ ΤΟΥ...!!!









Η θρησκεία της «ειρήνης» χτυπα τις άγιες μέρες. Η μόνη θρησκεία στη γη που πιστεύει, ότι το «Καλά Χριστούγεννα» είναι πιο επιθετικό από ό, τι είναι, οι αποκεφαλισμοί, οι λιθοβολισμοί και οι βιασμοί.



Η ίδια θρησκεία που πιστεύει στον λιθοβολισμό των γυναικών μέχρι θανάτου και θεωρεί ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνει σεξ με την κατσίκα του γείτονα.



Σύμφωνα με αυτό το μουσουλμάνο στο βίντεο, το να λες «Καλά Χριστούγεννα» είναι χειρότερο από τη δολοφονία (την οποία, παρεμπιπτόντως, οι Μουσουλμάνοι τη θεωρούν δολοφονία όταν σκοτώνεις άλλους μουσουλμάνους, όταν σκοτώνουν έναν άπιστο σαν εμάς δεν είναι και μεγάλη υπόθεση).

Στην πραγματικότητα, λέει, ότι λέγοντας «Καλά Χριστούγεννα «είναι χειρότερο από την πορνεία και την κατανάλωση αλκοόλ και τη δολοφονία κάποιου, επειδή εγκρίνεις το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ από τα παιδιά της αμαρτίας του Αδάμ.»


Κι ακομη που ειστε ρε κοροιδα αυτοι οι ισλαμοπιθηκοι ειναι μειοψηφια οταν γινετε ολοι εσεις μειοψηφια στο ισλαμ --- και θα γινετε πολυ συντομα γιατι οι τσιπρες-μερκελ κλπ εβραιοι της εβραικης ενωσης σας ισλαμοποιουν ραγδαια καθε μερα μαζευουν απο τις θαλασσες 20,000 νεους ισλαμιστες και σας τους φερνουν συνολικα στην ευρωπη, συν του οτι προχθες μονο ο αληταρας ο μουζαλα εδωσε "ασυλο" σε 1000 νεους ισλαμιστες ολα αυτα τα ισλαμοζωα θα "ελληνοποιησουν" τωρα τα 600 παιδια τους γιατι γενανε σαν αρουραιοι, γιατι η εγκληματικη οργανωση του Κυνοβουλιου ψηφιζει προκλητικα ευνοικους νομους να παιρνουν "ελληνικα" εγγραφα οι Ισλαμιστες με τα οποια αμεσως μετα , θα καλεσουν συγγενεις αδερφια ανηψια γυναικες τους κλπ κλπ κλπ δηλαδη σε 1 μολις ωρα ο εβραιομασωνος Μουζαλα ισλαμοποιησε με τουλαχιστον 20,000 ισλαμιστες την ΅Ελλάδα, μια χωρα καταρρεουσα με αρνητικο δημογραφικο με 500,000 αληθινους μεταναστες που ειναι οι Ελληνες που διωκει το εβραικο καθεστως συριζανελ πασοκονεοδημοκρατιας και μεταναστεψαν στο εξωτερικο --- οταν λοιπον θα γινετε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑΣ Η ΤΩΝ ΑΓΕΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΓΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΣΜΟ Ο ORIGINAL ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!


Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σου άρεσε; Γίνε Αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχική σελίδα μας. 

Σχολιάστε!!


Μοιραστείτε το! Κοινοποιήστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου