Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

577.000 οι «νόμιμοι μετανάστες» στην Ελλάδα… ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΧΩΡΕΣ!.



Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016


Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών», που είναι στις 18 Δεκεμβρίου, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (των ανθελληνικών σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων…) του «Φόρουμ Μεταναστών» έδωσαν τον συνολικό αριθμό των ευρισκομένων στην Ελλάδα «νομίμων μεταναστών». Πρόκειται για 577.000, από περίπου 150 διαφορετικά κράτη προέλευσης, με την συντριπτική τους πλειοψηφία (401.402) να προέρχεται από την Αλβανία.
Περίπου 131.000 εξ’ αυτών είναι ανήλικοι. Άρα, έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια πριν και μετά την ενηλικίωσή τους, για να αλλοιώσουν με την ψήφο τους (προφανώς υπέρ των συστημικών κομμάτων…) την θέληση του ελληνικού λαού.
Πόσοι είναι οι παράνομοι (οι λαθρομετανάστες); Ουκ έστιν επίσημος αριθμός! Άλλου λένε πως όλοι μαζί -νόμιμοι» και παράνομοι- φτάνουν τα 2 εκατομμύρια κι άλλοι πως μαζί με τα «προσφυγάκια» που έρχονται τα τελευταία 3 χρόνια, ξεπερνούν τα 2,5 και πάνε για 3 εκατομμύρια!
Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που χτυπιέται ανελέητα από την οικονομική κρίση κι έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ανέργους!
(ΥΓ): Η μόνη λύση: ο καθένας σπίτι του! Όπου «σπίτι», η πατρίδα του! Για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς ακόμα καλύτερα!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου