Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Όποιος νομίζει ότι λόγο θέσεως ή δύναμης μπορεί να εκβιάζει, αυτά θα παθαίνει …



mpekyri-abm-a2016-2767
Ο φορέας διεκδίκησης Δικαίου και Ανθρωπίνων Αξιών «Ελευθερία», καταστατικά οφείλει για λόγους απόλυτης διαφάνειας να αποκτήσει τραπεζικό λογαριασμό με extre που θα είναι ηλεκτρονικά ενωμένο με τα ηλεκτρονικά φορολογικά βιβλία Γ’ κατηγορίας και θα είναι διαθέσιμο σε κάθε μέλος του φορέα, που το θελήσει για έλεγχο.
Πρόσφατα ο φορέας (νομικό πρόσωπο ΝΠ) και προκειμένου να αποκτήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό, απευθύνθηκε στην τράπεζα Πειραιώς και κατέθεσε όλα τα νομίμως απαιτούμενα έγγραφα για την απόκτηση του.

Ενώ αρχικά η τράπεζα μας διαβεβαίωνε ότι όλα τα έγγραφα που έλαβε είναι σωστά και σύντομα θα λαμβάναμε το IBAN τo οποίο ζητούσαμε, λίγο μετά έβαλε υπάλληλο της να ενοχλήσει παρανόμως δυο εκ΄ των ιδρυτικών εταίρων του φορέα (Φυσικά Πρόσωπα- ΦΠ) και να τους εκβιάσει ότι εάν δεν αποσύρουν τα ένδικα μέσα που έχουν κάνει κατά της τράπεζας Πειραιώς και εάν δεν γίνουν «συνεργάσιμοι «δανειολήπτες» και δεν διακανονίσουν τα δήθεν χρέη τους, η «Ελευθερία» ποτέ δεν θα δει IBAN. 


Για τους λόγους της παράνομης συμπεριφοράς, της κατάχρησης εξουσίας και του στυγνού εκβιασμού, η τράπεζα Πειραιώς, καθώς και ο υπάλληλος που διέπραξε τον εκβιασμό για λογαριασμό της, μηνύθηκαν από την «Ελευθερία».


Για λόγους ιστορικούς να ενημερώσουμε ότι IBAN, λάβαμε από την Alphabank αμέσως μετά, ενώ έχουμε εγκριθεί και από την Εθνική τράπεζα, η οποία δυστυχώς λόγο των Capital controls δεν μπορεί να μας χορηγήσει IBAN, μια που ήδη το έχει κάνει η Alphabank.

Προειδοποιούμε από σήμερα κάθε ενδιαφερόμενο ότι: Όποιος νομίζει ότι λόγο θέσεως ή δύναμης μπορεί να εκβιάζει, αυτά και χειρότερα θα παθαίνει …
Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

Σου άρεσε; Γίνε Αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχική σελίδα μας. 

Σχολιάστε!!

Μοιραστείτε το! Κοινοποιήστε το!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου