Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΚΑ (ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ PSI






Όπως και οι υπάλληλοι της Βουλής , έτσι και οι υπάλληλοι της Τράπεζας Ελλάδος απολαμβάνουν  διακομματική ασυλία και ειδική μεταχειριση  , που θεωρώ οτι πρέπει να καταγγελθεί και να προσβληθεί νομικά βασει της ισότητας υπο το Σύνταγμα.
Σύμφωνα με την καταγγελία του δικηγόρου Γιάννη Κυριακόπουλου  ,       https://www.youtube.com/watch?v=f5g_vj9NTj4&feature=youtu.be         από το  45.00  και μετά  όπου αναφέρεται για τον ισότοπο των συνταξιούχων της ΤτΕ   http://endrasi-ste.blogspot.gr/p/blog-page_5412.html 
όπου   διαλαλούν και υπερηφανεύονται οτι έχουν ξεχωριστή μεταχείριση  , βλ ανακοινωση Νο 29 όπου εξαιρουν την βοήθεια του βουλευτή και πρωην συναδέλφου τους Μπαλαούρα !
α) Με το αρθρο 2 παρ 4   του Ν3588/08 http://www.tsmede.gr/Portals/0/My%20Files/N.3655_2008%20FEK%2058_03.04.2008.pdf  , το Ταμείο Προσωπικού της τράπεζας Ελλάδος , υπάγεται στο ΙΚΑ και χρηματοδοτείται ετησίως με 23 εκατ ευρώ!
β) Με το άρθρο 64 του Ν3863/10     http://www.lcci.gr/userdata/Pages/1/3/133/n-3863-2010-neo-asfalistiko-sustima-kai-sunafeis-diatakseis-ruthmiseis-stis-ergasiakes-sxeseis.pdf  σελ 84/110, αναλάμβανε η ΤτΕ την ασφάλιση τους  και φεύγει από το ΙΚΑ
γ) Την παράγραφο που λεει οτι εξαιρεί τα αποθεματικά τους απο την κατάθεση στο   ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ της Τ.Ε. και επακόλουθα απο το το PSI , δεν κατάφερα να την εντοπίσω στον Ν3863 , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει .
Γιώργος Κυριακόπουλος


                        
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα


2 σχόλια:

  1. ε. Κωνστανταράκη3 Μαρτίου 2018 στις 1:32 π.μ.

    Καλά είναι να ενημερωθείτε πρώτα πριν γράψε τε αυτά που γράφετε για καθεστώτα ασυλίας κλπ και προνομίων για τους συνταξιούχους της ΤτΕ . Κατ αρχήν έχουμε χάσει το 50% των συντάξεων μας που δεν κρατηθήκαν στο Ασφαλιστικό φορέα ,όπως έλεγε ο μνημονιακός νόμος, αλλά μετατράπηκαν σε κέρδη των μετόχων κατά παράβαση του Νόμου περί λειτουργίας των Ανωνύμων εταιρειών Τον Νομο 3863 είναι απλό να τον βρείτε πληκτρολογώντας το νούμερο σε μηχανή αναζήτησης Εκεί θα δείτε ότι οι υπάλληλοι εισέφεραν όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ταμείων τους . Τα περιουσιακά στοιχεία είχαν δημιουργηθεί από κρατήσεις 37% επί όλων των αποδοχών τους και όχι μόνο σε ένα ποσό αμοιβών των ασφαλισμένων τώρα στο ΕΦΚΑ. Και ουδέποτε το ΙΚΑ επιδότησε τα ταμεία μας Το εντελώς αντίθετο έγινε με την υπαγωγή μας στο ΙΚΑ. Μια και μιλάτε για ιερά κόκκαλα των Ελλήνων οι υπάλληλοι της ΤτΕ στη Γερμανική Κατοχή πολέμησαν, πήγαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ Εκτός αν αυτά τα κόκκαλα δεν είναι ιερά. Επίσης οι υπάλληλοι δούλεψαν έντιμα και αυτό τους ιεροποιεί τα κόκκαλα !
    Ευαγγελία Κωνστανταρακη συνταξιούχος της ΤτΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή