Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ντράγκι: Εξαιρετικός αντιπρόεδρος της ΕΚΤ ο Λουκάς Παπαδήμος. Εγώ τί νά σχολιάσω;;; τά λέει όλα ό Δρακουμέλ Ντράγκι.Εγώ τί νά σχολιάσω;;; τά λέει όλα ό Δρακουμέλ Ντράγκι.


Ντράγκι: Εξαιρετικός αντιπρόεδρος της ΕΚΤ ο Λουκάς Παπαδήμος

Ντράγκι: Εξαιρετικός αντιπρόεδρος της ΕΚΤ ο Λουκάς Παπαδήμος

Ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν «εξαιρετικός αντιπρόεδρος της ΕΚΤ και πρωθυπουργός» αλλά και προσωπικός φίλος, τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι μιλώντας στην Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού. «Εκ μέρους του προσωπικού και του δ.σ. της ΕΚΤ θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου και τη συμπάθειά μου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ.

Εξάλλου απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου σχετικά με την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών ανέφερε ότι έχει σημειωθεί «εξαιρετική πρόοδος» στον τραπεζικό τομέα και ειδικά η κεφαλοποίηση των τραπεζών είναι αυτή τη στιγμή «πολλαπλάσια» σε σχέση με πριν. Εντούτοις, σημείωσε, πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κόκκινων δανείων που οφείλεται στην κρίση αλλά και στις προϋπάρχουσες αδυναμίες. Ο Μ. Ντράγκι υπογράμμισε, επίσης, ότι το ζήτημα των κόκκινων δανείων αντιμετωπίζεται στο πλαίσιο της τρέχουσας αξιολόγησης και του τρέχοντος προγράμματος.Σχόλιο Ιστολογίου

Εξαιρετικός αντιπρόεδρος τής ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αυτής πού πίνει τό αίμα τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ, ΉΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Αλλά καί καί προσωπικός φίλος τού Δρακουμέλ Ντράγκι. Μαζί έπιναν τό αίμα τού Ελληνικού λαού καί εμείς τόν κάναμε καί Πρωθυπουργό.

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην ΠολίτηςΤά σχόλια δικά σας.


ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr


              
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου