Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 233ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ .
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 190 ΜΗΝΥΣΕΙΣ , ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΜΟΝΟΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ.

Σημείωση: Είχα επισημάνει σέ όλα τά κόμματα, πρίν ή κυβέρνηση τού ΓΑΠ φέρει καί ψηφίσει τό 1ο Μνημόνιο, ότι εάν παραιτούνταν 30 βουλευτές από ένα ή από όλα τά κόμματα πού ήταν κατά τού Μνημονίου, σήμερα δέν θά είχαμε Μνημόνια. 
Θά πηγαίναμε γιά εκλογές καί δέν θά μπορούσε τότε ό προδότης ΓΑΠ μέ τήν παρέα του, νά ψηφίσουν τό 1ο Μνημόνιο.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 233ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η απάτη της Ευρωπαικής κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) το  ΔΝΤ και οι Τράπεζες Ελλάδας από ότι δείχνουν όλα τα στοιχεία που βασίζονται σε υπουργικές αποφάσεις ΦΕΚ είχαν οργανώσει προμελετημένο έγκλημα - κακούργημα κατά της Ελλάδας.  Η κυβέρνηση γνώριζε πολύ καλά τι υπέγραψε εν αγνοία του  Ελληνικού λαού και όχι μόνο εν αγνοία, αλλά ταυτόχρονα κάνοντας ψευδής δηλώσεις για αυξήσεις μισθών και συντάξεων μέσω των ΜΜΕ της διαπλοκής.
Η κυβέρνηση  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι οι τράπεζες ΄΄ έφαγαν΄΄ τα 233 δις που ρευτοποίησαν με υπουργικές αποφάσεις ΦΕΚ σειρά Β και το ΓΝΩΡΙΖΕΙ  διότι υποτίθεται είχε δεσμευθεί ότι τα χρήματα αυτά είχαν προορισμό την Ελληνική οικονομία - νοικοκυριά (παρακάτω αναλυτικά).ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι αν έμπαιναν τα 233 δις στην Eλληνική αγορά θα είχαμε ανάπτυξη, θα είμασταν κυρίαρχη χώρα στην Ευρώπη. 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πριν μπούμε στο μνημόνιο ότι οι τράπεζες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας καλούσαν όλους τους πολίτες κάθε μεσημέρι και τους παρακαλούσαν να πάρουν δάνεια. 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ο πολίτης με 1.200 ευρώ μισθό, έδινε τα 200-300 στην δόση δανείου και είχε αρκετά για να επιβιώσει και μετέτρεψαν το ''Τσοβόλα δώστα όλα'' σε "Τράπεζες πάρτε τα όλα"

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι για να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη και να τον αφήσουν χρεωμένο θα έπρεπε να του τραβήξουν το χαλί της οικονομίας κάτω από τα πόδια... και αυτό έπραξαν δολίως - τον άφησαν χωρίς μεροκάματο και ανέβασαν τους φόρους - τα χαράτσια.. ΕΝΦΙΑ... κλπ 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι όταν γονατίσουν τον κοσμάκη, δεν θα υπάρχουν κρατικά έσοδα και έτσι η κυβέρνηση θα έχει τη "δικαιολογία" να υπογράψει την παραχώρηση σε ιδιωτικές ανώνυμες εταιρείες όλης της δημόσιας περιουσίας (ταιπεδ). 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι σε αυτό τους "βοηθάει'' το κάπιταλ κοντρόλ που δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη ευρωπαική χώρα, παρά μόνο στην Ελλάδα, λες και η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.


ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; 

                   Όλα τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ διότι είναι οι δημιουργοί του εκλήματος!!!  


ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ!!!!

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

1. ΚΡΑΤΟΣ: Έχει κυβέρνηση που εκλέγεται από τον λαό για να προστατεύει τους πολίτες. 
Τράπεζες που να ανήκουν στο κράτος δεν υπάρχουν, δεν έχει γίνει κρατικοποίηση των τραπεζών.

2. ΤΡΑΠΕΖΑ: Ονομάζεται μια επιχείρηση που έχει μετόχους που δεν εκλέγονται από τον λαό, προστατεύει ως Εταιρεία τα οικονομικά κέρδη πρωτίστως των μετόχων.                 Η κερδοφορία της Τράπεζας βασίζεται στο επιτόκιο δανεισμού,επιτόκιο καταθέσεων.. προμήθειες, επενδύσεις. Βάσει του καταστατικού της Τράπεζας κανένας αντιπρόσωπος του δημοσίου δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει τα βιβλία της τράπεζας μόνο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΈΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι η αρμόδια και εποπτεύει τα πιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας, εκδίδει χαρτονομίσματα ευρώ = νόμιμο χρήμα, επίσης διαχειρίζεται το χρυσό της Ελλάδας.


ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ;;;;  
ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΚΟΟΙ !!!! 
ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ  ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΡΟΒΑΤΑ;;;; ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ,
Ο ΑΛΛΟΣ ..Ο ΑΛΛΟΣ..Ο ΑΛΛΟΣ.....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ....ΨΩΦΑ... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ... 
Ε  Ι  Μ  Α  Σ  Τ  Ε   Ε  Λ Λ Η  Ν  Ε  Σ !!!!


ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΕΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ 233δις ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟΣ Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
ΣΕ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ;;; (αυτό να το ακούσουν αυτοί που ακόμη πιστεύουν τον μούφα σωτήρα των 600δις των εβραίων που δίνει ελπίδες στον κοσμάκη...θα κάνει λέει λογιστικό έλεγχο... ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ το ξέρετε;;;; Ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι ΔΕΝ χρωστάμε θέλει να μας ξεχρεώσει από αυτά που αποδεδειγμένα δεν χρωστάμε..δείτε παρακάτω...)


420 ΕΥΡΩ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ..ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. 
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΣΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ. 
ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.... 
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ 5.000 - ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ..ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΛΑΤΗ. 
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 4.580 ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ 420. ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 4.000 ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
 ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  Ε  Ι  Μ  Α  Σ  Τ  Ε    Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ε  Σ!!!!!!!!!!!! 
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ..ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ..ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ;;;;;
ΩΡΕ! ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....διότι πρόκειται για βρωμόμυγες...


                 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;; 


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; 


ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΠΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ;;; ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;;; ΕΕΕΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.........ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟ... ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΣ ΜΙΣΘΟ.. ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ  ΜΑΝΑ ΚΑΙ  ΚΟΡΗ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;;;..........!!!!!!!!! ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ ΣΑΣ;;;  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΚΙΣΕ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ..ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ.. ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ..... ΕΝΩ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ... ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ....ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  '' ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ'' !!! 

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ 10 ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.... 


ΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ...(ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ)......... ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΛΑΤΕ;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;; ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ........ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ''ΔΙΑΙΡΕ'' ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!! ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.... ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  Ε  Ι  Μ  Α  Σ  Τ  Ε   Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ε  Σ !!!!!!
                                       

                                ΙΔΡΥΣΗ ΔΝΤ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ)

Το Δ.Ν.Τ  είχε συσταθεί το 1945 με την συνθήκη του Μπρετόν  γούτος. Εθνικό τυπογραφείο Φ.Ε.Κ Αρ.φύλου 315  27/12/1945. Η  Ελλάδα συμμετέχει στο ΔΝΤ με 40 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Την εποχή που δεν έχει η Ελλάδα να φάει πλήρωνε  40 εκ.  τον χρόνο ως συμμετοχή στο  Δ.Ν.Τ.  Μετά από χρόνια βάση πληθωρισμού έφτασαν στο ύψος 1.300 δις.εκατ. τον χρόνο και τον Δεκέμβριο του 2014 η συμμέτοχη μας έφτασε στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Από το 1945 το ΔΝΤ έχει πάρει από την Ελλάδα  πολλά δισεκατομμύρια. Που πήγαν όλα αυτά; Τους δίνουμε 3 δις  ετησίως και μας δίνουν πίσω  3 δις δηλ. μας δανείζουν τα λεφτά που τους δίνουμε;  Η αλητεία δεν έχει ούτε ιερό,ούτε όσιο..ούτε αρχή,ούτε τέλος…εδώ  πρόκειται για  τρέλα..προτείνω στους ΄΄σατανάδες΄΄ να τα μαζέψουν και να φύγουν,να  αφήσουν την Ελλάδα ελεύθερη και να πάνε να κάνουν αλλού τις μπίζνες τους.

 Για να ξεχαστεί και να σκεπαστεί  η  μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων και όλων των εποχών προσπαθούν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Δυστυχώς έτσι έπρατταν οι απατεώνες της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ανέκαθεν..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ 


ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 183 ΔΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙ Φ.Ε.Κ.  

183 ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ''ΕΦΑΓΑΝ'' ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ......50 ΔΙΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΧΣ183+50=233ΔΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ  ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩΔΙΚΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ  ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ. ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ…ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ  ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ….ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ  ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ   ΕΙΧΑΝ  ΥΠΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 23 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 233 ΔΙΣ….ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ . .  ΤΑ 23 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΕΞΩ...ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. 

Το πρώτο πακέτο  των  93 δις άρχισε σταδιακά τον Δεκέμβριο 2008 επί κυβερνήσεως Καραμανλή με Φ.Ε.Κ  Ν.3723/2008  πήραν οι τράπεζες  προ μνημονίου 23 δις με εγγυήσεις ομόλογα Ελληνικού δημοσίου τα οποία είχαν 3ετη διάρκεια  αποκλειστικά  για χορήγηση στεγαστικών δανείων,κεφάλαιων κινήσεως προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας . Το  ΦΕΚ  αναφέρει τον σκοπό που δόθηκαν με υπουργική απόφαση  τα 23 δισεκατομμύρια.  Τα χρήματα όλα έφυγαν έξω …κανείς δεν ξέρει που πήγαν, σημασία έχει ότι δεν πήρε ο Ελληνικός λαός ούτε ένα ευρώ. Αν έμπαιναν στην αγορά το ΑΕΠ της χώρας θα είχε άνοδο και όλα θα κυλούσαν ομαλά ,χωρίς μνημόνια,  χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, χωρίς ανεβασμένους φόρους, χωρίς ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ . Οι απατεώνες όμως ,ήδη είχαν κάνει το σχέδιο για την άλωση της Ελλάδας.   Ρευστοποίησαν οι τράπεζες με 1% . Τι είπαν με απλά λόγια ο Καραμανλής (Εθνοσωτήρας )και Αλογοσκούφης στην Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα;   Δώστε  τα 23 δις στις  τράπεζες για να τα δώσουν με την σειρά τους στο λαό …όσο  τα είδατε εσείς άλλο  τόσο τα είδα και εγώ.. μας είπαν ψέματα όλοι μαζί.

Οι πολιτικοί κάλυψαν τους τραπεζίτες και εφόσον είδαν ότι το κόλπο με τα 23δις έπιασε και κανένας Έλληνας δεν αντέδρασε, ανενόχλητοι συνέχισαν για την επόμενη δόση των 15δις ...μετά άλλα 25δις δις και ακόμη 30δις το μνημόνιο του 2010 με δανειακές συμβάσεις  Αγγλικού δικαίου το ισχυρότερο υπέρ των δανειστών . 

                                
 23+15=25+30= 93δις  ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΜΕ ΦΕΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)


Η τραπεζική απάτη συνεχίστηκε με παρόμοιο  τρόπο αφού ΄΄έφαγαν΄΄ άλλα  90 δις.  σε τρείς ακόμη ισόποσες δόσεις  των  30δις ( Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο 2011 και Μάρτιο 2012).

Ένα μήνα μετά την  δόση  του μνημονίου  ΜΑΙΟ 2011 των 30 δις που έφυγαν έξω όλα…η κυβέρνηση θέτει πώληση μέρους της δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ  το παράνομο ξεπούλημα αρχίζει.  Οι επιχειρηματίες του τραπεζικού τομέα  σε συνεργασία με τα πολιτικά ΄΄λαμόγια΄΄ δημιούργησαν  το ΤΑΙΠΕΔ ανώνυμη εταιρεία . Όλη η Ελληνική  δημόσια περιουσία πέρασε στα χέρια των ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΩΝ.  Έβαλαν  ΄ταχα΄ φωτιά στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ  στην Αθήνα  για να έχουν αφορμή  Δεκέμβριο 2015  να  το μεταφέρουν  στο Λουξεμβούργο . Πρόκειται για μεγάλη αλητεία.

OI ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 375 Π.Κ

Α. Οι ψευδείς διαβεβαιώσεις της Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) περί υγειούς τραπεζικού συστήματος

1. Ο Πρόεδρος της ΕΕΤ Τάκης Αράπογλου την 08.07.2008 στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής ενημέρωσε τους Βουλευτές ότι «Οι τράπεζες λειτουργούν άψογα, το τραπεζικό σύστημα δεν έχει προβλήματα, τα ελληνικά νοικοκυριά δεν είναι υπερχρεωμένα, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη!!» 
(το link ολόκληρης της ομιλίας του από το επίσημο site http://www.hba.gr  της ΕΕΤhttp://www.hba.gr/7Omilies-parousiaseis/UplFiles/Omilies/board/arap_8-6.pdf)

2. Τα στοιχεία του Προέδρου τηςΈνωσης Τραπεζών  ΕΕΤ επιβεβαίωσε και ο Γραμματέας  Χρ. Γκόρτσος σε συνέντευξη του στο in.gr την 05.10.2008 «Οι ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν από την κρίση, τονίζει ο Χρ.Γκόρτσος σε συνέντευξη του στο in.gr Η φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών δεν κινδυνεύει απ αυτή την κρίση, τονίζει ο Χρ.Γκόρτσος γγ της ΕΕΤ στη συνέντευξη του στο in.gr. .
Επίσης, αναφέρεται στην υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και στη κερδοφορία τους, που σε συνδυασμό με την πολιτική διαχείρισης κινδύνων που ακολουθούν και τους κανόνες της εποπτικής αρχής Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) συμβάλλουν στη θωράκισή τους, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλείς και οι καταθέτες τους εξηγεί ο Χρ.Γκόρτσος.
(το link ολόκληρης της ομιλίας του από το επίσημο site http://www.hba.gr της ΕΕΤhttp://www.hba.gr/7Omilies-parousiaseis/UplFiles/omilies/secgen/Gortsos%206-10-2008.pdf)

Β. Οι ψευδείς δηλώσεις των πολιτικών περί αδυναμίας δανεισμού της Χώρας από τις ελεύθερες αγορές και όχι από το ΔΝΤ, την περίοδο προ μνημονίου. Σαφέστατα ο δανεισμός από τις αγορές ήσαν ευνοϊκότεροι του μνημονίου. 
1. Βραχυπρόθεσμος δανεισμός .  Οι αγορές που υποτίθεται ότι “δεν μας δάνειζαν” (σύμφωνα με τα λεγόμενα των κυβερνητικών αξιωματούχων) μας έδειναν 6.265.000.000,00 δις € επιπλέον από αυτά που δεχτήκαμε και μάλιστα με σχεδόν μηδενικά επιτόκια.
Δημοπρασία 13-10-2009
26 Εβδ (εξάμηνο) Δημοπραττούμενο (ζητήσαμε ως κράτος) από τις ελεύθερες αγορές το ποσό 800.000.000,00 εκ. Ύψος προσφορών (μας έδιναν)  4.795.000.000,00 δις.  Συντελεστής κάλυψης 5,99. Συνολικά αποδεκτό ποσό(πήραμε μόνο) 1.040.000.000,00€ δις.  Απόδοση 0,59% τα υπόλοιπα τα απέρριψαν προκειμένου να μπούμε  στο μνημόνιο..το ίδιο έκαναν και πιο κάτω.....
52 Εβδ (ετήσιο) Δημοπραττούμενο ποσό 800.000.000,00€  Ύψος προσφορών 3.550.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 4,44. Συνολικά αποδεκτό ποσό 1.040.000.000,00€ Απόδοση 0,91% . ....και εδώ τα υπόλοιπα τα απέρριψαν...
για το αποταμιευτικό κοινό
26 Εβδ (εξάμηνο) 95.000,00€ με απόδοση 0,59%.
52 Εβδ (ετήσιο)   215.000,00€ με απόδοση 0,91%.

Δημοπρασία 20-10-2009
Οι αγορές που “δεν μας δάνειζαν” μας έδειναν  5.090.000.000,00 δις € επιπλέον από αυτά που δεχτήκαμε και μάλιστα με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. 
13 Εβδ (τρίμηνο) Δημοπραττούμενο ποσό 1.500.000.000,00 δις€ Ύψος προσφορών 7.040.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 4,69 Συνολικά αποδεκτό ποσό 1.950.000.000,00€ Απόδοση 0,35%.
για το αποταμιευτικό κοινό
13 Εβδ (τρίμηνο) 113.000,00€ με απόδοση 0,35%.

Δημοπρασία 12-01-2010
Οι αγορές που υποτίθεται ότι “δεν μας δάνειζαν” πρόσφεραν 4.256.000.000,00δις€ επιπλέον από αυτά που αποδεχτήκαμε και μάλιστα με σχεδόν μηδενικά επιτόκια.
26 Εβδ (εξάμηνο) Δημοπραττούμενο ποσό 800.000.000€  Ύψος προσφορών 3.894.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 4,87 Συνολικά αποδεκτό ποσό 1.040.000.000,00€ Απόδοση 1,38%
52 Εβδ (ετήσιο) Δημοπραττούμενο ποσό 800.000.000,00€  Ύψος προσφορών 2.442.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 3,05 Συνολικά αποδεκτό ποσό 1.040.000.000,00€ Απόδοση 2,20% 
για το αποταμιευτικό κοινό
26 Εβδ (εξάμηνο) 357.000,00€ με απόδοση 1,38%. 
52 Εβδ (ετήσιο)   3.032.000,00€ με απόδοση 2,20%.

Δημοπρασία 19-01-2010
Οι αγορές που υποτίθεται ότι “δεν μας δάνειζαν” πρόσφεραν 2.310.000.000,00δις € επιπλέον από αυτά που αποδεχτήκαμε και μάλιστα με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. 
13 Εβδ (τρίμηνο) Δημοπραττούμενο ποσό 1.200.000.000,00€ Ύψος προσφορών 3.870.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 3,23 Συνολικά αποδεκτό ποσό 1.560.000.000,00€ Απόδοση 1,67%.
για το αποταμιευτικό κοινό
13 Εβδ (τρίμηνο) 1.552.000,00€ με απόδοση 1,67%.

2. Μακροπρόθεσμος Δανεισμός
Ελάχιστες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Γεωργίου Παπανδρέου την 23-04-2010 για την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ, η Χώρα είχε πετύχει μακροπρόθεσμο δανεισμό 18.000.000.000,00δις€ που αναλύεται ως εξής:
Δημοπρασία 02-02-2010
Ομόλογο 5-ετούς διάρκειας Δημοπρατούμενο ποσό 8.000.000.000,00€ Ύψος προσφορών, μας έδειναν 25.000.000.000,00 δις€ Συντελεστής κάλυψης 3,13 Συνολικά αποδεκτό ποσό παίρναμε μόνο τα 8.000.000.000,00€ Απόδοση 6,21% .
Δημοπρασία 11-03-2010
Ομόλογο 10-ετούς διάρκειας Δημοπρατούμενο ποσό 5.000.000.000,00€ Ύψος προσφορών 16.145.000.000,00δις€ Συντελεστής κάλυψης 3,23 Συνολικά αποδεκτό ποσό 5.000.000.000,00€ Απόδοση 6,25% .
Δημοπρασία 07-04-2010
Ομόλογο 7-ετούς διάρκειας Δημοπρατούμενο ποσό 5.000.000.000,00€ Ύψος προσφορών 6.250.000.000,00δις€ Συντελεστής κάλυψης 1,25 Συνολικά αποδεκτό ποσό 5.000.000.000,00€ Απόδοση 6,00% .


Ουδέποτε Βουλευτής είτε της τότε συμπολίτευσης ή αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτός ο δανεισμός καθιστούσε άκυρους τους ισχυρισμούς  της τότε Κυβέρνησης, και του τότε Πρωθυπουργού της χώρας Γιώργου Παπανδρέου, του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Σαχινίδη που έλεγε : “άρα το Δ.Ν.Τ. ως πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από την 5-Οκτωβρίου-2009 και μετά μπορούσε να μας δώσει μέχρι και 10-20 Δις” , αφού ΜΟΝΟ από τον μακροπρόθεσμο δανεισμό η Χώρα είχε δανειστεί όσα ο κ. Σαχινίδης ισχυριζόταν ότι θα μπορούσε να λάβει μόνο από το Δ.Ν.Τ. και μάλιστα είχε και πλεονάζοντα προσφορά 29.395.000.000,00€, την οποία είχε απορρίψει!!!!!!!!!3. Βραχυπρόθεσμος δανεισμός
Την έκδοση του ομολόγου 7-ετούς διάρκειας  ακολούθησαν δύο ακόμα δημοπρασίες εντόκων γραμματίων που πραγματοποιήθηκαν δέκα και τρεις ημέρες αντίστοιχα προ της ανακοίνωσης του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου από το Καστελόριζο την 23-04-2010 για την υπαγωγή της Πατρίδας μας στο ΔΝΤ, οι οποίες αποδεικνύουν το απόλυτο ψεύδος της τότε κυβέρνησης περί αδυναμίας δανεισμού της Χώρας αφού είχαν το μεγαλύτερο συντελεστή κάλυψης που είχαν ποτέ δημοπρασίες του Ελληνικού Δημοσίου.


Δημοπρασία 13-04-2010- ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΔΙΣ.....
26 Εβδ (εξάμηνο) Δημοπρατούμενο ποσό 600.000.000,00 εκ.€  Ύψος προσφορών 4.602.000.000,00 δις€ Συντελεστής κάλυψης 7,67 Συνολικά αποδεκτό ποσό 780.000.000,00€ εκ. Απόδοση 4,55% .
52 Εβδ (ετήσιο) Δημοπρατούμενο ποσό 600.000.000,00€  Ύψος προσφορών 3.925.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 6,54 Συνολικά αποδεκτό ποσό 780.000.000,00€ Απόδοση 4,85% .
για το αποταμιευτικό κοινό
26 Εβδ (εξάμηνο) 46.763.000,00€ με απόδοση 4,55%.
52 Εβδ (ετήσιο)    42.830.000,00€ με απόδοση 4,85%.
Οι αγορές που υποτίθεται  ότι “δεν μας δάνειζαν”  (σύμφωνα με τα λεγόμενα των κυβερνητικών αξιωματούχων) πρόσφεραν 6.967.000.000,00€ δις επιπλέον από αυτά που αποδεχτήκαμε.

Δημοπρασία 20-04-2010
13 Εβδ (τρίμηνο) Δημοπρατούμενο ποσό 1.500.000.000,00€ Ύψος προσφορών 6.921.000.000,00€ Συντελεστής κάλυψης 4,61 Συνολικά αποδεκτό ποσό 1.950.000.000,00€ Απόδοση 3,65%.
Οι αγορές που υποτίθεται  ότι “δεν μας δάνειζαν”  (σύμφωνα με τα λεγόμενα των κυβερνητικών αξιωματούχων) πρόσφεραν 4.971.000.000,00€ επιπλέον από αυτά που αποδεχτήκαμε.
Συνολικά λοιπόν η Χώρα κατά την περίοδο Οκτωβρίου 2009 - Απριλίου 2010, μέσω μακροπρόθεσμου και βραχυπρόθεσμου δανεισμού άντλησε από τις αγορές 29.180.000.000,00€ και απέρριψε πλεονάζουσα προσφορά δανεισμού 59.254.000.000,00€


Προκειμένου να μας βάλουν στο μνημόνιο με δανειακές συμβάσεις που θα παραχωρούσαν σε ανώνυμες εταιρείες την Εθνική Κυριαρχία της χώρας, το ίδιο διάστημα οργάνωσαν να δώσουν ολόκληρη την δημόσια περιουσία μέσω ΤΑΙΠΕΔ  (άρθρο 4 καταστατικού του) είναι η αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου και περιουσιακών στοιχείων ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ όπως ορίζεται άρθρου 5 του ν. 3986/2011. Το σχέδιο  της ΕΚΤ  ΔΝΤ και των ιδιωτικών εταιρειών Τραπεζιτών ήταν πολύ καλά οργανωμένο από ότι δείχνουν όλα τα στοιχεία που βασίζονται σε υπουργικές αποφάσεις ΦΕΚ.
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ,ΠΟΤΩΝ,  ΔΕΗ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΤΑΙΠΕΔ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,Κ.Λ.Π   ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΩΣ ΛΑΟΣ.. ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ...

ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ = ΡΑΓΙΑΔΕΣ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΄΄ΑΝΑΓΚΗ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ....

Γ. Οι πραγματικοί λόγοι για την καταπάτηση του Συντάγματος
Ο τραπεζικός τομέας , ήταν ο αποκλειστικός υπαίτιος για την υπαγωγή της Χώρας στα μνημόνια. Παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις περί φερεγγυότητας των τραπεζών που έδιναν ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Τραπεζών ΕΕΤ, στη Βουλή των Ελλήνων είναι πλέον απολύτως βέβαιο ότι οι τράπεζες ήτο η Αχίλλειος πτέρνα της Ελλάδας.
Οι τράπεζες σύμφωνα με  την τοποθέτηση Σαχινίδη την 27.06.2013 (ολόκληρη η ομιλία στο link και σε video από το 11.06) λειτουργούσαν χωρίς Κρατική εποπτεία από την πρώτη στιγμή που η Χώρα μπήκε στην ΕΟΚ, γεγονός που συνεχίστηκε και όταν η Χώρα μπήκε στην Οικονομική Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ). Η ανεξέλεγκτη αυτή λειτουργία ήταν η μόνη αιτία που οδήγησε στην ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα που δανείστηκε το Ελληνικό Δημόσιο και τα οποία επιβάρυναν τους Έλληνες Πολίτες.  
Τούτο προκύπτει από το γεγονός ότι οι τράπεζες πριν την παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των 50.000.000.000,00 δις € μέσω του Τ.Χ.Σ. είχαν λάβει στο διάστημα Δεκεμβρίου 2008 – Μαρτίου 20012 επιπλέον 183.000.000.000,00 € με την εγγύηση του ανυποψίαστου και παραπληροφορημένου, από τα ΜΜΕ, Ελληνικού Λαού. Κατά συνέπεια καταρρίπτεται και το πρόσχημα της ανακεφαλαιοποίησης εξαιτίας του κουρέματος των ομολόγων και των κόκκινων δάνειων.
Είναι προφανές ότι μέσω του παράνομου δανεισμού κομμάτων και ΜΜΕ ο τραπεζικός κλάδος μπορούσε όχι μόνο να συγκαλύπτει το γεγονός ότι ο βαλλόμενος από τα μνημονιακά μέτρα Ελληνικός Λαός είχε καταστεί εν αγνοία του εγγυητής για ποσά που έλαβαν οι τράπεζες με πρόσχημα τη ρευστότητα , αλλά επιπλέον να αποσιωπήσει το γεγονός ότι η ρευστότητα ουδέποτε δόθηκε στους δικαιούχους Έλληνες που η νομοθεσία όριζε.
                 
1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 93.000.000.000,00 € (ενενήντα τριών δισεκατομμυρίων ευρώ) ΠΟΥ ''ΕΦΑΓΑΝ''ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ με πρόσχημα τη ρευστότητα.
Με τον ν.3723/2008 (άρθρα 2, 3, 4 κ 5) ΦΕΚ 250 Α 09.12.2008 επί ΚυβερνήσεωςΚαραμανλή δόθηκαν κατ αρχήν από το κράτος στις τράπεζες εγγυήσεις = ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου 23.000.0000.000,00 δις€ αποκλειστικά για χορήγηση στεγαστικών δανείων, κεφαλαίων κινήσεως προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεων ζωτικής σημασίας, και οι Τράπεζες της  Ελλάδας  έδωσαν τα ομόλογα στην ΕΚΤ Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 
Τα 23 δις δόθηκαν προ μνημονίου. Τα υπόλοιπα 70 δις δόθηκαν σε μορφή μνημονίου.
Δηλαδή μόλις δύο μήνες μετά τις δηλώσεις του προέδρου και του γραμματέας της ΕΕΤ περί φερεγγυότητας του τραπεζικού συστήματος οι τράπεζες λάμβαναν τις πρώτες εγγυήσεις με αποκλειστικό σκοπό τη χρηματοδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί η Ελληνική οικονομία.
Κατόπιν επί Κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου δόθηκαν στις τράπεζες για τους ίδιους λόγους επιπλέον 70.000.000.000,00 δις €  στο μνημόνιο
Συγκεκριμένα:
με τον ν.3845/2010 (άρθρο 4 παρ. 8)  15.000.000.000,00 δις € 
με τον ν.3872/2010 (άρθρο 7)  25.000.000.000,00 δις€
με τον ν.3965/2011 (άρθρο 19 παρ. 1) 30.000.000.000,00 δις€
ανεβάζοντας το σύνολο των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου το ''χρέος '' των πολιτών προς τις τράπεζες 93.000.000.000,00 δις €.
Το Ελληνικό Δημόσιο δεν έβαλε απλά την υπογραφή του σαν εγγυητής, αλλά έδωσε ομόλογα με μέγιστη διάρκεια τριών ετών για τα ανωτέρω ποσά στις τράπεζες. Εν προκειμένω έλαβαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου τα οποία ρευστοποίησαν μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)με επιτόκια από 0,75% έως 2,5% όπως προκύπτει από την απάντηση του αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα σε ερώτηση Βουλευτού της Αντιπολίτευσης.
Οι τράπεζες ρευστοποίησαν τις εγγυήσεις που έλαβαν από το Ελληνικό Δημόσιο,χωρίς όμως να τηρήσουν ως όφειλαν τις υπουργικές αποφάσεις ΦΕΚ (να τα δώσουν στον λαό) των ανωτέρω νόμων. Δηλαδή δεν χρησιμοποίησαν το προϊόν της ρευστοποίησης των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου για χορήγηση στεγαστικών δανείων και κεφαλαίων κινήσεως σε επιχειρήσεις, όπως με μαθηματική βεβαιότητα προκύπτει από τους πίνακες στους οποίους παρατίθεται στοιχεία από τους ισολογισμούς των τεσσάρων «συστημικών», όπως αποκαλούνται, τραπεζών οι οποίοι έχουν δημοσιευτεί στα ΦΕΚ ΑΕ :


Οι τράπεζες λοιπόν είναι απολύτως βέβαιο ότι όχι μόνο παραβίασαν την νομοθεσία αλλά και τα χρηστά ήθη (άγραφοι νόμοι) χρησιμοποιώντας τα χρήματα που πήραν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προς ίδιον όφελος και εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών, που καλούνται σήμερα με τους «αντισυνταγματικούς» φόρους και τα χαράτσια να αποπληρώνουν όχι μόνο τις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και τους τόκους και προσαυξήσεις.

2. Η αντισυνταγματική πρόβλεψη της κατάπτωσης των εγγυήσεων που έλαβαν οι τράπεζες εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Τούτο συμβαίνει διότι από την πρώτη στιγμή που οι τράπεζες ελάμβαναν τις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου με τη μορφή ομολόγων ώστε να συνάψουν ομολογιακό δάνειο με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπήρχε στις Υπουργικές αποφάσεις η πρόβλεψη ότι “το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό-αξία του αντίστοιχου ομολόγου που η κάθε τράπεζα ελάμβανε από το Ελληνικό Δημόσιο πλέον των προβλεπομένων από του όρους του οικείου ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί.”


ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΑΠΑΤΗ . 
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ''ΤΕΛΕΙΑ'' ΑΠΑΤΗ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ  ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. 
  ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ..ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ...
ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΕΚ..ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΟΧΙ  ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΑΠΑΤΗ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ''ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ'' ΤΡΕΧΑ-ΓΥΡΕΥΕ
''ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ PSI'' ΤΡΕΧΑ-ΓΥΡΕΥΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ;;;;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ  ''ΕΞΥΠΝΟΙ'' ΛΑΜΟΓΙΑ ;;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ;;;;;;;;;

Το 2012 το χρέος της χώρας ήταν 367.978.000.000,00 δις€ με το ''κούρεμα ομολόγων PSI'' πέφτει 280.292.440.000,00 δις€  κούρεψαν δηλ. 87δις. =  ''ήθελαν'' να τα πάνε στον κουρέα επίσημα ..και τα κούρεψαν=τρέχα -γύρευε.
Μέρος από το 233δις των τραπεζών δηλαδή τα πρώτα 23δισ προστέθηκαν στον κρατικό χρέος με αποτέλεσμα το χρέος της χώρας από τα 280.292.440.000,00 δις€ να εκτοξευθεί στα 303.527.120.000,00€.
 Κάθε 3μηνο βγαίνει δελτίο δημοσίου χρέους από το Υπουργείο Οκονομικών που αναφέρεται η κάθε κίνηση.
Τα 183δις + (50 δις ΤΧΣ, PSI) = 233δις σύνολο, δεν τα πήρε το κράτος, αλλά οι τράπεζες με υπουργικές αποφάσεις ΦΕΚ για να τα δώσουν όπως αναφέρουν τα ΦΕΚ των υπουργών στον Ελληνικό λαό και με τις πλάτες των κυβερνήσεων οι τράπεζες τα εξαφάνισαν....χωρίς να πάρει ούτε ευρώ ο πολίτης από τα 233 δις

Οι ''ψευτοσωτήρες των 600δις των εβραίων'' αναγνωρίζουν και αναλαμβάνουν τα χρέη των Ελλήνων, και γεμίζουν τις τσέπες των τραπεζικών μετόχων, ''ξεχρεώνουν τα χρέη των Ελλήνων'' λένε οι προδότες, δίνοντας τα ψευτοχρέη πάλι στους τραπεζίτες. Δηλαδή τους γυρίζουν τα 600δις των εβραίων πάλι πίσω στην τσέπη τους .. Ο Σώρρας δουλεύει για την κυβέρνηση και τις τράπεζες...είναι δικός τους άνθρωπος. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...367 ΔΙΣ + 233 ΔΙΣ = 600... κούρεψαν από τα 367δις 87 δις να βγαλει κάτι για τον κόπο του...ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ;;;;;;;;
Αυτό θα πει μυαλό!!!!!!..και παρουσιάζεται ως ψευτοσωτήρας...
Αν είναι Έλληνας ή Ιουδαίος αυτός ξέρει...γιατί δεν λέει στον λαό σε ποιον ανήκουν τα ομόλογα;;;
Ο απλός κοσμάκης δεν ξέρει και  πιστεύει... Εδώ δείχνω μία μελέτη με απλά μαθηματικά = ΦΕΚ που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες δεν χρωστάνε ούτε ενα ευρώ αλλά ζητούν  και αποζημίωση βάσει στοιχείων για την ζημιά που υπέστει ο λαός. Για περισσότερες πληροφορίες den.com.gr Υπάρχουν και άλλοι λαγοί Δούρειοι Ίπποι που μιλούν για κούρεμα χρέους...από Νόμο Κατσέλη μέχρι ..Υπέρβαση....έκαναν τον κόσμο να βλέπει κόκκινα-κίτρινα-πράσινα αστεράκια ... βαράνε οι δικηγόροι από 1.000 - 1.800 ευρώ τα απο-κόμματα μιλούν για την απάτη του χρέους προκειμένου να ζαλίσουν τον κοσμάκη που δεν ξέρει αλλά και δεν θέλει να μάθει...από την άλλη βρίσκουν και τα κάνουν....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!


Από την απάντηση του αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών Σταικούρα προέκυπτε επιπλέον ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2013 έληγαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που οι τράπεζες όφειλαν να αποπληρώσουν ύψους είκοσι πέντε δισεκατομμυρίων εννιακοσίων εβδομήντα εννιά εκατομμυρίων εκατό χιλιάδων ευρώ (25.979.100.000,00€) τα οποία οι τράπεζες αδυνατούσαν να αποπληρώσουν αφού όπως είναι ευρέως γνωστό δυσκολεύονταν να καλύψουν ακόμα και το μικρό ποσοστό συμμετοχής τους για την ανακεφαλαιοποίηση που ολοκληρώθηκε την ίδια χρονική περίοδο, Μάιος 2013, μέσω του ΤΧΣ (βλ. παρακάτω).Τα ομόλογα αυτά προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω αύξηση του Δημοσίου Χρέους κατά είκοσι πέντε δισεκατομμύρια εννιακόσια εβδομήντα εννιά εκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ (25.979.100.000,00€) αντικαταστάθηκαν με άλλα ισόποσης αξίας και μεταγενέστερης λήξης (2014-2016).Δηλαδή η αδυναμία των ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ τραπεζών να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο με επιπλέον τόκους αφού είναι βέβαιο για οποιοδήποτε νοήμωνα Πολίτη ότι είναι αδύνατον τα πιστωτικά ιδρύματα στο σύνολο τους να αποπληρώσουν τα δυσθεώρητα ποσά εγγυήσεων που έχουν λάβει όταν μάλιστα αυτά επιβαρύνονται από την «αλληλέγγυα» Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με αύξηση του ετήσιου περιθωρίου του επιτοκίου της κατά 12% μέσο όρο. Με δεδομένη τη διαρκή οικονομική αδυναμία των τραπεζών προκύπτει το ασφαλές συμπέρασμα ότι αντικαταστάθηκαν και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που έληγαν στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 συνολικού ύψους δέκα οκτώ δισεκατομμυρίων τετρακοσίων δέκα πέντε εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (18.415.600.000,00€).

3. Το δεύτερο πακέτο των ενενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ (90.000.000.000,00€) που δόθηκε με πρόσχημα τη ρευστότητα.
Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας παρ΄ όλο που γνώριζαν ότι οι τράπεζες αδυνατούσαν να αποπληρώσουν τα ποσά που είχαν λάβει βάσει των εγγυήσεων των ενενήντα τριών δισεκατομμυρίων (93.000.000.000,00€) από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντί να προβούν σε έλεγχο του Τραπεζικού Συστήματος συνέχιζαν να μοιράζουν εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου με ακόμα πιο ζημιογόνο τρόπο για τον Ελληνικό Λαό τον οποίο υποτίθεται ότι υπηρετούν. Οι επιπλέον εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου δίνονται μέσω της Ανώνυμης Εταιρείας «Τράπεζα της Ελλάδος» που λίγο πριν τη λήψη των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου είχε προβεί τον Απρίλιο του 2011 σε αλλαγή του Καταστατικού της, που έχει ισχύ διατάξεων νόμου βάσει του Νομοθετικού Διατάγματος άρθρο 1 παρ. β, δίνοντας δικαίωμα για πρώτη φορά από τη λειτουργία της να ασκήσουν δικαιώματα μετόχου στη Γενική Συνέλευση και μέτοχοι που κατέχουν την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
Τέσσερις μήνες μετά την ψήφιση του ν.3965/2011 και πέντε μήνες μετά την αλλαγή του καταστατικού της «Τράπεζας της Ελλάδος» η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχοντας υπόψη, όπως διατυπώνεται, στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου = έκτακτη εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης= εξπρές (ΦΕΚ 203/Α/14.09.2011) “την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη να προσαρμοστούν στις τρέχουσες διεθνείς χρηματοοικονομικές συνθήκες οι ρυθμίσεις της 2/43219/0025/6-5-2011 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών «Παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος για κάλυψη πιστώσεων σε Τράπεζες που εδρεύουν στην Ελλάδα»” αποφάσισαν να παράξουν εγγυήσεις επιπλέον τριάντα δισεκατομμυρίων ευρώ (30.000.000.000,00€).

Στη συζήτηση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την 21-11-2011 για την κύρωση της προαναφερόμενης πράξης νομοθετικού περιεχόμενου με τον ν.4031/2011 ο Βενιζέλος έλεγε ότι “με μία επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος έπρεπε οι Τράπεζες να λάβουν ταχύτατα επιπλέον τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (30.000.000.000,00€)” που μόλις δύο μήνες πριν είχαν λάβει με το ΦΕΚ 203/Α/14.09.2011  και συνέχιζε “για να διευκολυνθώ σε όσα θα σας πω στη συνέχεια πρέπει να σας πω ότι δέχτηκα μετά από μακρές συζητήσεις που είχα με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος έγγραφο του με το οποίο με παρακαλεί για να λειτουργήσει το σύστημα παροχής εγγυήσεων χωρίς προβλήματα και χωρίς καθυστερήσεις επειδή αυτές είναι διαδικασίες οι οποίες γίνονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος, όπως είπα προηγουμένως απευθυνόμενος στον κ. Μαρκάκη να προστεθεί στην ΠΝΠ στον κυρωτικό νόμο άρθρο 2 αναριθμουμένου του άρθρου 2 του νομοσχεδίου σε άρθρο 3 το οποίο άρθρο 2 να λέει τα εξής: Το προβλεπόμενο στην παράγραφο 1 της ΠΝΠ που κυρώνεται με το άρθρο 1 του νόμου αυτού ποσό αυξάνεται σε εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ και αριθμητικώς (60.000.000.000,00€)’’. 

Το πακέτο των ενενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ (90.000.000.000,00€) ολοκληρώθηκε από την Κυβέρνηση συνεργασίας με τον ν.4056/2012 άρθρο 21 που αναφέρει ότι,: “οι εγγυήσεις του ν.4031/2011 με τον οποίο οι τράπεζες είχαν λάβει εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ (60.000.000.000,00€) αυξάνονται κατά 50%’’, δηλαδή οι τράπεζες λάμβαναν επιπλέον τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (30.000.000.000,00€) μόλις τρείς μήνες αργότερα από τον ν.4031/2011. Μόνο από τη διαχείριση του μικρού μέρους των ενενήντα  δισεκατομμυρίων  ευρώ (90.000.000.000,00€), που είχε λάβει από το Ελληνικό Δημόσιο στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2011, η ανώνυμος εταιρεία «Τράπεζα της Ελλάδος» αποκόμισε σημαντικά έσοδα από τόκους (πεντακόσια εβδομήντα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ 574.000.000,00€) όπως καταγράφεται στην στήλη μεταβολή τόκων του πίνακα 1.1 παρ. γ σελ. 44 του παραρτήματος της έκθεσης του Διοικητή της κ. Γεωργίου Προβόπουλου για το έτος 2011.Σημειώνεται ότι στην έκθεση των 244 σελίδων του Διοικητή της «Τράπεζα της Ελλάδος» στην οποία πλέον ασκούν δικαιώματα μετόχου στη Γενική Συνέλευση και μέτοχοι που κατέχουν την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου δεν γίνεται καμία αναφορά για το πόσα χρήματα από το πακέτο των ενενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ του Ελληνικού Δημοσίου έχει λάβει η κάθε μία από τις ιδιωτικές τράπεζες που συμμετέχουν στο έγκλημα που γίνεται εις βάρος του Ελληνικού Λαού πέραν μιας μοναδικής υποσημείωσης στους λοιπούς λογαριασμούς τάξεως στη σελ. 41 του παραρτήματος της έκθεσης του Διοικητή της κ. Γεωργίου Προβόπουλου για το έτος 2011 που αναφέρει ότι: “περιουσιακά στοιχεία ύψους 84,8 δισεκ. ευρώ που έχουν χορηγηθεί στην Τράπεζα ως εξασφαλίσεις από τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα, έναντι χορήγησης από την Τράπεζα έκτακτης ρευστότητας μέσω πράξεων ELA (Emergency Liquidity Assistance)”.Στην ανωτέρω έκθεση δεν εξηγείται αν και πως εκταμιεύτηκαν από την ανώνυμο εταιρεία «Τράπεζα της Ελλάδος» μέσα στην χρήση του 2011 τα ενενήντα δισεκατομμύρια ευρώ (90.000.000.000,00€), όταν τα τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (30.000.000.000,00€) τα εγγυήθηκε το Ελληνικό Δημόσιο προς την ανώνυμο εταιρεία μήνες αργότερα με τον ν.4056/2012 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 52/Α/12.03.2012.

4. Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) -  Πακέτο πενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ (50.000.000.000,00€).
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ιδρύθηκε με τον ν.3864/2010, λίγους μήνες μετά την υπαγωγή της Χώρας στο μηχανισμό στήριξης με την πρόφαση της αδυναμίας δανεισμού (βλ. Β), ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.). Όπως καταγράφεται στο ΦΕΚ 119/Α/21.07.2010 δεν ανήκει στο δημόσιο τομέα, διαθέτει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και ο ιδιωτικός του χαρακτήρας δεν αναιρείται ούτε από την κάλυψη του κεφαλαίου του από το Ελληνικό Δημόσιο (άρθρο 1).  Επιπλέον σύμφωνα με το ΦΕΚ ιδρύσεως του το ΤΧΣ οφείλει να διαχειρίζεται το κεφάλαιο και την εν γένει περιουσία του;;;;;, που θα αντληθούν από το μηχανισμό στήριξης δηλαδή μέσω της αύξησης του Δημοσίου Χρέους που θα επιβαρύνει τους Έλληνες Πολίτες για τις επόμενες δεκαετίες (άρθρο 3), κατά τρόπο που να προστατεύει την αξία της περιούσιας αυτής και  να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για τον Έλληνα Πολίτη (άρθρο 2). Με βάση τις τότε εκτιμήσεις τόσο της Ελληνικής Κυβέρνησης όσο και της Τράπεζας της Ελλάδος το κεφάλαιο που θα έπρεπε να καταβληθεί στο ΤΧΣ με σκοπό τη σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος ανήρχετο στα δέκα δισεκατομμύρια ευρώ (10.000.000.000,00€). Κάτι που πλέον φαντάζει σαν την καλύτερη «σάτιρα» της Παγκόσμιας Οικονομικής Ιστορίας διότι στις 19.04.2012, και αφού οι τράπεζες είχαν ρευστοποιήσει τόσο μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τα ενενήντα τρία δισεκατομμύρια ευρώ (93.000.000.000,00€) όσο και μέσω του μηχανισμού έκτακτης ρευστότητας (ELA) τα ενενήντα δισεκατομμύρια ευρώ (90.000.000.000,00€) εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υπέγραψε άλλη μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 94/Α/19.04.2012) της Κυβέρνησης Συνεργασίας βάσει της οποίας το κεφάλαιο του ΤΧΣ αυξανόταν στα πενήντα δισεκατομμύρια ευρώ (50.000.000.000,00€) “εξαιτίας της εξαιρετικά επείγουσας και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ ανάγκης για την αντιμετώπιση κατεπειγόντων θεμάτων κεφαλαιακής ενίσχυσης των πιστωτικών ιδρυμάτων”Δύο μέρες πριν η πράξη νομοθετικού περιεχομένου =  έκτακτη απόφαση επείγουσας ανάγκης = (εξπρές σφήνα)... δημοσιευτεί στο ανωτέρω ΦΕΚ και πέντε μήνες πριν κυρωθεί με τον ν.4079/2012 (ΦΕΚ 180/Α/20.09.2012) η Κυβέρνηση Συνεργασίας και η Τράπεζα της Ελλάδος υπέγραψαν για την κατάθεση στο λογαριασμό του ΤΧΣ ομολόγων είκοσι πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ (25.000.000.000,00€) ανεβάζοντας το κεφάλαιο του Ταμείου στα είκοσι έξι δισεκατομμύρια πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (26.500.000.000,00€) όπως καταγράφεται στη σημείωση 14 της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του ΤΧΣ για τη χρήση από 01.01.2012 έως 31.12.2012Για την κατάθεση των είκοσι πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ (25.000.000.000,00€) το Ελληνικό Δημόσιο άντλησε νέο δανεισμό από τον Μηχανισμό Στήριξης Χρέος( ΔΝΤ) όπως προκύπτει από την απόφαση (α.α. 2) του Υπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1646/Β/11.05.2012Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον πίνακα Β (κατηγορίες χρέους Κεντρικής Διοίκησης) του δελτίου δημοσίου χρέους ν.66 (Ιούνιος 2012) αφού εμφανίζεται αύξηση στα δάνεια του μηχανισμού στήριξης από τα εκατόν έντεκα δισεκατομμύρια εννιακόσια τριάντα εννιά εκατομμύρια τριακόσιες εβδομήντα χιλιάδες ευρώ (111.939.370.000,00€) στα εκατόν σαράντα οκτώ δισεκατομμύρια οκτακόσια είκοσι επτά εκατομμύρια ενενήντα χιλιάδες ευρώ (148.827.090.000,00€).Δηλαδή οι Έλληνες Πολίτες χρεωθήκανε τριάντα έξι δισεκατομμύρια οκτακόσια ογδόντα επτά εκατομμύρια επτακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ (36.887.720.000,00€) που κατά το μεγαλύτερο μέρος τους (είκοσι πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ 25.000.000.000,00€) χρησιμοποιήθηκαν ώστε να σχηματιστεί το κεφάλαιο – περιουσία του ΤΧΣ που είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.
Η οικονομική επιβάρυνση των Ελλήνων Πολιτών συνεχίστηκε την 13.12.2012. Η τότε Κυβέρνηση Συνεργασίας και η Τράπεζα της Ελλάδος υπέγραψαν για την εκ νέου κατάθεση στο λογαριασμό του ΤΧΣ ομολόγων δέκα έξι δισεκατομμυρίων ευρώ (16.000.000.000,00€) ανεβάζοντας το κεφάλαιο - περιουσία του Ταμείου στα σαράντα δύο δισεκατομμύρια πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (42.500.000.000,00€) όπως επίσης καταγράφεται στη σημείωση 14 της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του Ταμείου για τη χρήση από 01.01.2012 έως 31.12.2012.Την 12.12.2012, μία ημέρα πριν την κατάθεση των δέκα έξι δισεκατομμυρίων ευρώ (16.000.000.000,00€) στο ΤΧΣ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υπέγραψε την πράξη νομοθετικού περιεχομένου = έκτακτη  επείγουσας ανάγκης= εξπρές με την οποία η Κυβέρνηση Συνεργασίας λόγω εξαιρετικά επειγουσών;;;;; και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ αναγκών λόγω του ασφυκτικά περιορισμένου χρόνου για την πραγματοποίηση επαναγοράς χρέους πολύ μεγάλου ύψους ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα, έως και  τριάντα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ (35.000.000.000,00€) και προκειμένου η Σύνοδος του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών της 13.12.2012 να αποφασίσει για την εκταμίευση από τον μηχανισμό στήριξης συνολικά σαράντα τριών δισεκατομμυρίων επτακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (43.700.000.000,00€) έως το τέλος Δεκεμβρίου του2012, ενέκρινε με το ευρέως γνωστό ΦΕΚ 240/Α/12.12.2012 τα σχέδια των Συμβάσεων Τροποποίησης της κύριας Σύμβασης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης, με τις γνωστές δυσμενέστατες συνέπειες για την Πατρίδα μας, τόσο της αμετάκλητης και ανεπιφύλακτης παραίτησης από κάθε ασυλία έναντι δικαστικών ενεργειών όσο και της υπαγωγής στο Αγγλικό Δίκαιο.Η οικονομική υποδούλωση των Ελλήνων Πολιτών αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το πίνακα Β (κατηγορίες χρέους Κεντρικής Διοίκησης) του δελτίου δημοσίου χρέους ν.68 (Δεκέμβριος 2012) όπου καταγράφεται η αύξηση των δανείων του μηχανισμού στήριξης από τα εκατόν σαράντα οκτώ δισεκατομμύρια οκτακόσια είκοσι οκτώ εκατομμύρια διακόσιες εβδομήντα χιλιάδες ευρώ (148.828.270.000,00€) στα εκατόν ογδόντα τρία δισεκατομμύρια ενενήντα οκτώ εκατομμύρια πεντακόσιες ογδόντα χιλιάδες ευρώ (183.098.580.000,00€).
Δηλαδή στο τρίμηνο πριν την εκχώρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2012) εκταμιεύτηκαν συνολικά τριάντα τέσσερα δισεκατομμύρια διακόσια εβδομήντα εκατομμύρια τριακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ (34.270.310.000,00€) από το μηχανισμό στήριξης αντί των σαράντα τριών δισεκατομμυρίων επτακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (43.700.000.000,00€) που θα έπρεπε να εκταμιευτούν το τελευταίο εικοσαήμερο του Δεκεμβρίου και από αυτά τα τριάντα τέσσερα δισεκατομμύρια διακόσια εβδομήντα εκατομμύρια τριακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ (34.270.310.000,00€) που χρεώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο, τα δέκα έξι δισεκατομμύρια ευρώ (16.000.000.000,00€) κατέληξαν στο ΤΧΣ αυξάνοντας το κεφάλαιο – περιουσία του νομικού προσώπου ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την Έκθεση για την Ανακεφαλαιοποίηση και Αναδιάταξη του Ελληνικού Τραπεζικού Τομέα μέσω του ΤΧΣ, που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος λίγες μέρες αργότερα την Πέμπτη 27.12.2012οδηγεί στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόβλημα της Πατρίδας μας είναι το Τραπεζικό της Σύστημα εξαιτίας του οποίου υπογράφηκε και το επαίσχυντο  ΦΕΚ 240/Α/12.12.2012 με το οποίο παραχωρείτο η Εθνική κυριαρχία. Διότι όσο βέβαιο είναι ότι με το κεφάλαιο - περιουσία του Ταμείου των σαράντα δύο δισεκατομμυρίων πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (42.500.000.000,00€) μπορούσαν πλήρως να καλυφθούν οι κεφαλαιακές ανάγκες των σαράντα δισεκατομμυρίων πεντακοσίων σαράντα δύο εκατομμυρίων ευρώ (40.542.000.000,00€) του συνόλου των εμπορικών τραπεζών άλλο τόσο αμφίβολο είναι για το αν και κατά πόσο, με τα εναπομείναντα (από το δανεισμό του τριμήνου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2012) δέκα οκτώ δισεκατομμύρια διακόσια εβδομήντα εκατομμύρια τριακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ (18.270.310.000,00€), το Ελληνικό Δημόσιο μπόρεσε να πραγματοποιήσει την προαναφερθείσα, ασφυκτικά περιορισμένου;;;; χρόνου, επαναγορά χρέους πολύ μεγάλου ύψους ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα, των τριάντα πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ (35.000.000.000,00€).
Το παγκόσμιο ρεκόρ κρατικών εγγυήσεων προς τις Τράπεζες, των διακοσίων τριάντα τριών δισεκατομμυρίων ευρώ (233.000.000.000,00€), μεγαλύτερο ακόμα και από το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της Χώρας ολοκληρώθηκε την 31.05.2013 με την υπογραφή της Επιστολής Αποδοχής μεταξύ του Ταμείου και της Κυβέρνησης Συνεργασίας, που ήδη είχε εκχωρήσει την Εθνική κυριαρχία, για εκ νέου κατάθεση στο λογαριασμό του ΤΧΣ ομολόγων επτά δισεκατομμυρίων διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (7.200.000.000,00€)και μάλιστα τη στιγμή που αυτά δεν ήταν απαραίτητα αφού η Κυβέρνηση διαφήμιζε ότι είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς η ανακεφαλαιοποίηση και συνεπώς το ΤΧΣ θα έπρεπε να έχει πλεόνασμα ένα δισεκατομμύριο εννιακόσια πενήντα οκτώ εκατομμύρια ευρώ (1.958.000.000,00€). Αυτό που δεν διαφήμιζε ήταν η τεράστια ζημία του ΤΧΣ, που ερχόταν σε ευθεία αντιδιαστολή με το ΦΕΚ ιδρύσεως του ότι οφείλει να διαχειρίζεται το κεφάλαιο – περιουσία;;;; του κατά τρόπο που να προστατεύει την αξία της περιούσιας αυτής και  να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για τον Έλληνα Πολίτη (άρθρο 2). Ζημία που διαμορφώθηκε στα πέντε δισεκατομμύρια τετρακόσια εξήντα ένα εκατομμύρια τετρακόσιες εννιά χιλιάδες πεντακόσια δέκα εννέα ευρώ (5.461.409.519,00€) στην πρώτη ουσιαστικά πλήρη διαχειριστική χρήση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (ΤΧΣ).Ζημιά για την οποία εκ νέου επιβαρύνθηκαν οι Έλληνες Πολίτες για ακόμη μία φορά μέσω της εκ νέου αύξησης του δανεισμού της Χώρας με δέκα εννιά δισεκατομμύρια εκατόν εβδομήντα πέντε εκατομμύρια εννιακόσιες εβδομήντα χιλιάδες ευρώ (19.175.970.000,00€) όπως καταγράφεται στο πίνακα Β (κατηγορίες χρέους Κεντρικής Διοίκησης) του δελτίου δημοσίου χρέους ν.70 (Ιούνιος 2013) από τα οποία προήλθε η νέα αύξηση των επτά δισεκατομμυρίων διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (7.200.000.000,00€) του κεφαλαίου του ΤΧΣ.
Δ. Σύγκριση του δανεισμού τραπεζών – Χώρας
Η Χώρα σύρθηκε στα παράνομα μνημόνια με το πρόσχημα της αδυναμίας δανεισμού από τις αγορές. Με βάση αυτό το πρόσχημα υπέγραψε το πρώτο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής ύψους 110.000.000.000,00€ από το οποίο άντλησε μόνο 73.000.000.000,00€ (και αυτά σε διάστημα 22 μηνών – Μάιος 2010 – Φεβρουάριος 2012) θεωρητικά για κάλυψη των ελλειμμάτων προκειμένου να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία του Κράτους όταν όπως αναφέρεται ανωτέρω (βλ. Β) είχε απορρίψει προσφορά δανεισμού μέσω των αγορών συνολικού ύψους 59.254.000.000,00€.Συνεπώς είναι απολύτως βέβαιο ότι η άμεση ανάγκη αφορούσε το τραπεζικό σύστημα που στο αντίστοιχο διάστημα είχε ρευστοποιήσει εγγυήσεις, της «δήθεν αφερέγγυας Χώρας» σύμφωνα με τους τότε κυβερνώντες την Χώρα αλλά και των Ευρωπαίων αξιωματούχων, συνολικού ύψους 170.000.000.000,00€ πέραν των 23.000.000.000,00€ του ν.3723/2008Σημειώνεται ότι οι εγγυήσεις των 93.000.000.000,00€  του Ελληνικού Δημοσίου δίνονται με Υπουργικές αποφάσεις (ΦΕΚ σειρά Β) και χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για την κάλυψη ομολογιακών δανείων. Οι εγγυήσεις αυτές όπως ρητά προβλέπεται στην παράγραφο iii έκαστης Υπουργικής απόφασης σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής από την τράπεζα θα καταπέσουν εις βάρος του Δημοσίου με το πρόσθετο βάρος των τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων.


Το δε δεύτερο πακέτο των 90.000.000.000,00€ εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος για κάλυψη πιστώσεων σε Τράπεζες που εδρεύουν στην Ελλάδα τελεί υπό το απόρρητο της Τράπεζας της Ελλάδας και δεν υπάρχει ουδεμία πληροφόρηση πέραν της σελ. 233 (σελ. 4 παραρτήματος) της έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Α.Ε. όπου στο πεδίο 4 «Περιουσιακά στοιχεία αποδεκτά από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ασφάλεια για πράξεις έκτακτης παροχής ρευστότητας προς τα πιστωτικά ιδρύματα» των λογαριασμών εκτός ισολογισμού εμφανίζεται αύξηση από τα 84.822.677.096,00€ του 2011 στα 191.524.930.187,00€ το 2012.Τη μυστική αυτή διαχείριση που επιβεβαιώνουν και οι Financial Times


Η εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας με το ΦΕΚ στο τέλος του Δεκεμβρίου 2012 συμπίπτει με την έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το έτος 2012 όπου μια Α.Ε. έχει την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου για ποσά που οι ιδιωτικές τράπεζες έλαβαν, συνολικού ύψους 191.524.930.187,00€ και που οι ανυποψίαστοι Έλληνες Πολίτες εγγυήθηκαν.

Ε. Η οικονομική εικόνα της εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας
Η Χώρα στο δίμηνο 02.02 – 07.04.2010 προ μνημονίου είχε πλεονάζουσα προσφορά, από αυτή που αποδέχτηκε με το μακροπρόθεσμο δανεισμό της, από τις αγορές 29.395.000.000,00€ και με επιτόκιο 6,25%.
Αφού απέρριψε την πλεονάζουσα προσφορά υπέγραψε το μνημόνιο βάση του οποίου δανείστηκε τους επόμενους είκοσι δύο μήνες (Μάιος 2010 – Φεβρουάριος 2012) μόλις 73.000.000.000,00€.
Στο ίδιο διάστημα (Μάιος 2010 – Φεβρουάριος 2012) η Χώρα εγγυήθηκε για τις Ιδιωτικές τράπεζες 170.000.000.000,00€ εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. 
ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (ΦΕΚ) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!!!! 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ....ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ   ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΚΑΛΟ  ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
πηγή Άννα Δαβίτη

Θέλω νά ευχαριστήσω τήν Άννα Δαβίτη γιά τά στοιχεία πού μού παραχώρησε, γιά νά τα δημοσιεύσω στό blog μας.
Μέ τιμά ιδιαιτέρως.
Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης                           
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου