Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Σας είπα αδέλφια, όσο είμαστε ενωμένοι θα νικάμε! ΑΠΕΣΥΡΑΝ νύχτα την αναγνώριση των διαβατηρίων των Σκοπιανών!!!







Μπορεί μόλις πριν από μερικές ώρες (μεσημέρι Δευτέρας) το Υπουργείο Εξωτερικών να έβγαζε ανακοίνωση που έλεγε ότι η σφραγίδα σε λευκό χαρτί ήταν απαίτηση των χωρών της Ε.Ε.


Επίσης επεσήμαναν οι "πηγές" (άραγες όνομα δεν έχουν ΠΟΤΕ αυτές οι πηγές) ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τις εκτός Σέγκεν χώρες, γιατί το λευκό χαρτί με τη σφραγίδα χανόταν από πολλούς πολίτες και συνεπώς οι χώρες αυτές δεν γνώριζαν ποιοι και πότε πέρναγαν από τα ελληνο-σκοπιανά σύνορα και ότι όλες οι χώρες επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας.

Όταν δημιουργήθηκε ο θόρυβος το ΥΠΕΞ προχώρησε σε ανακοίνωση ότι «η σχετική διαδικασία καθορίζεται από πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με την προστασία των συμφερόντων της χώρας, όπως είναι θέματα ασφάλειας, καταπολέμηση τρομοκρατίας, προσέλκυση τουριστών από τρίτες χώρες και διευκόλυνση διελεύσεων διεθνών μεταφορέων από το ελληνικό έδαφος». Και συνεπώς ότι δεν υπήρχε θέμα έμμεσης αναγνώρισης του κράτους των Σκοπίων.




Όμως ενώ το θέμα φέρεται να έκλεινε με έγγραφο που εστάλη χθες Δευτέρα - με αριθμό πρωτοκόλλου 1588/16/1719414 ανακαλείται η απόφαση της 2ας Σεπτεμβρίου κι επιστρέφει το παλιό καθεστώς με την σφραγίδα σε λευκό χαρτί, προκαλώντας πλήθος νέων ερωτημάτων για τις σκοπιμότητες αυτών των αλληλοαναιρούμενων ενεργειών…


ΕΛΛΗΝΕΣ - ΣυριζοανελοΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2-0  (το 1-0 έγινε με την πρωινή προσευχή). 

ΒΑΛΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΔΙΑ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου