Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τα βίντεο που δικαιώνουν τους γονείς του Ωραιοκάστρου απέναντι στους δήθεν «αντιρατσιστές» (Δείτε τα και διαδώστε τα. Είναι τρομακτικά). 28,6% αυξήθηκε ή βία κατά τών Γερμανών αστυνομικών από τούς λαθροπιθήκους. Κατά τών πολιτών Γερμανών πόσο αυξήθηκε άραγε;;;


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ωραιόκαστρο για να μη γίνουν νέες δομές για πρόσφυγες


Έχω μάθει στη ζωή μου να εκφράζομαι όπως νοιώθω.
Κι αυτό που νοιώθω για τον κάθε... "ανθρωπιστή", τον κάθε "αλληλέγγυο" των ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και τα... καημένα τα πεντάχρονα, τα δεκάχρονα, τα δεκαπεντάχρονα "προσφυγάκια", είναι ΟΡΓΗ.

ΟΡΓΗ, γιατί η μαλακία του δήθεν "ανθρωπισμού τους", θα στοιχίσει πολύ αίμα στον λαό...

Αυτή την ανάρτηση, στείλτε τη παντού... σε κάθε φίλο, σε κάθε γνωστό, που είτε έχει παιδιά στα σχολεία, είτε είναι εκπαιδευτικός, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ", ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ.

ΚΙ ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ  ΕΓΓΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ... "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ" ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΗ... ΙΣΛΑΜΟΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ, ΙΣΛΑΜΟΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ, ΙΣΛΑΜΟΔΕΚΑΠΕΝΤΡΑΧΡΟΝΟΥ.

Υ.Γ.2. Τα εντός παρένθεσης στον τίτλο, είναι δικά μου.


Τα βίντεο που δικαιώνουν τους γονείς του Ωραιοκάστρου απέναντι στους δήθεν «αντιρατσιστές»

 Μέσα σε λίγες ώρες οι γονείς του Ωραιοκάστρου, που αντιδρούν στην δημιουργία πολυπολυτισμικών σχολείων ισλαμικής απόχρωσης, «σφραγίστηκαν» από ΜΜΕ, πολιτικούς, καλλιτέχνες και παρακράτος ως «φασίστες και ρατσιστές».

 

Έτσι όπως ονόμαζαν παλιά κάποιοι άλλοι «κομμουνιστή», αυτόν που δεν συμφωνούσε με τις «επιταγές» του κράτους.



Ο θεσμός του πολυπολιτισμικού σχολείου έχει από χρόνια εφαρμοστεί στην Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου έχουν δημιουργηθεί ισλαμικά γκέτο με αυξημένη εγκληματικότητα.



Στα παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε την «επιτυχημένη συνταγή» των πολυπολιτισμικών σχολείων της Δύσης!



Θα δούμε παιδιά Γερμανών και άλλων Ευρωπαίων ακόμα και δασκάλους να δέχονται επίθεση από μουσουλμάνους μαθητές, καθώς σύμφωνα με το Κοράνι όλοι οι αλλόπιστοι είναι «σκουπίδια», ενώ τους χριστιανούς οι οπαδοί του Ισλάμ τους θεωρούν «προνομιούχους».



Η εικόνα αρκεί!



Σε πολυεθνικά σχολεία επιβάλλεται ο νόμος του ισχυρότερου ή αλλιώς του πιο φανατικού.
Όπου βρεθούν μουσουλμάνοι γκετοποιούνται και επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες.



Τα βίντεο αφιερώνονται στους μεγάλους δήθεν «προοδευτικούς» της εποχής, οι οποίοι δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους και το παίζουν ανθρωπιστές μέσω αναρτήσεων στο fecebook, συνοδευομένων φυσικά από «φλογερές» selfie φωτογραφίες.




https://youtu.be/K6BKXkxvIhY




https://youtu.be/_LjjOJCDDWE



https://youtu.be/XrTs-YW4PWg



https://youtu.be/w7rbR4kUPYA



https://youtu.be/cggfOl4mwPw



https://youtu.be/V0kq_ntWBLo



https://youtu.be/csOvTKkMBtM



https://youtu.be/BPBhkdYWbKo


Πηγή



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. 
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. 
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση. 
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου